Neale Donald Walsch - Istennel az Öröklétben - Az utolsó párbeszéd!!!

Kedves Barátok!

Tudom, hogy nehéz leírni egy érzést, és nehéz ösztönzést is leírni, ami meg tudná mutatni, hogy mennyire könnyűvé és kényelmessé tehetned az életed, ha....
És ide kerülnének azok a gondolatok, dolgok, amik bennem felismerésre emelkedtek a tudatomban.

Ám amit ez esetben ajánlok, az messzemenően meghaladja az emberi képzelet határait és még azokat is.

Drága Teremtő Társak!
Szívem minden atomja arra ösztökél, hogy osszam meg veletek, hogy a fentebb említett könyv, mely a napokban jelent meg, mennyire vigasztaló, mennyire nagy bölcsességet adó és még oldalakon keresztül sorolhatnám, hogy mit tud adni.
Bár ezeket nekem adta, ezért inspirál arra, hogy ösztönözzelek titeket arra, hogy az, aki szeretne mélyebbre hatolni a spirituális és fizikai világ lényegében, hogy mi miért van, hogy miért születünk meg, és hogy miért halunk meg, és hogy a kettő ugyan az, és még rengeteg mindennt azoknak jelentő felismerést és egyszerűen mérhetetlen megnyugvás, békét és örömet fog adni.

Csak rajta, és olvassátok el, nem fogtok csalódni.

Szeretettel: Gergely KrisztiánKrisztián,

Örülök,hogy felhívtad rá a figyelmemet.
Amikor megyek haza,szert teszek rá.Így szokott ez lenni.Mint mikor faluról bejut az ember a vársoba,megveszi,ami kellhet:)
Az angolom még erős fejlesztésre szorul ahhoz,hogy az olvasott könyvekben a tartalom felett érzett örömet élhessem át igazán.

Köszönettel:)
KatisKrissz

Egyetertek az elottem szoloval, Helpivel. Annyit hozzatennek,hogy vannak idegenek, es szeretteink kozott is olyanok,akiket nem lehet meggyozni de a figyelmet felkeltheted.Egy kerdessel, egy kerdo ajanlassal.Mert erre biztosan emlekezni fog,es az amit nem tudunk,elobb -utobb kivancsiva tesz.Szoval,ha majd koppan nala ,akkor visszakerdez es akkor elerkezett a befogado allaspontba, hogy figyeljen rad. Mint egy elhanyagolt kert,nem lehetsz biztos ,hogy az elultetett viragok,fak gyokeret eresztenek,ha nem keszitetted egy kicsit elo azt a kertet.Elokesziteni,aztan mar talan alkalmas lesz az uj befogadasara.
Sok sikert,
szeretettel,
felebaratKedves Krissz!

Ne próbálj meg segíteni másokon addíg, míg azok nem keresnek Téged, hogy segítséged kérjék. Még itt, ezen az oldalon is akadnak szkeptikus és átverést sejtő emberek. És én ennek örülök. Mert ráébresztenek arra, hogy a segíteni akarás nem egyenlő a segíteni kényszerítéssel. Erővel, rádumálással nem fog soha működni. Rendbe kell tennem magamban MINDENT, és ha én rendben vagyok, akkor rendbejön a környezetem is. És hidd el nekem, ahogy egyre több sikered van a vonzás törvényének alkalmazásában, és látják a sugárzó tekintetedet, érzik a tehetősségedet, hallják lelked boldogságát, könyörögve fognak Hozzád jönni, hogy csak egy morzsányi tudásod oszd meg velük, mert ők is úgy akarnak élni, mint Te. De egyik pillanatról a másikra nem várhatod el, hogy elismerjék a változásaidat, hiszen x éve begyömöszöltek Téged egy skatulyába, amiből csak idővel tudsz kiszabadulni a szemükben. Ezért nehezebb egy testvért vagy szülőt ráébreszteni dolgokra, mint egy vadidegent. Szóval légy kitartó, türelmes és szeretettel beszélj mindenkiről mindenkinek. Mert a Te szereteted kikezdhetetlen és sérthetetlenné tesz Téged. Ha egyedül éreznéd magad, gondolj azokra a milliókra, akik hasonló szituációban vannak. És gondolj minden nehézségre hálával, mert ami könnyen jön azt nem mindig tudjuk megfelelően megbecsülni.Ragyogas

Es mi van a tized fizetessel,ha azt egy szegeny csaladnak,egy raszorulonak,egy koldulonak vagy kukaban kenyer utan turkalonak adod? Ez is tilos?Nincs eleg vagyona az egyhaznak?Hogy dontod el,ki az akit igazan megillet az a tized?
Szeretettel,
felebaratCsak egy KÉRDÉS és az életed gyökeresen megváltozik.

Drága Teremtő Társak!

Ahogyan ezt a könyvet olvasom immáron másodszorra, lassabban, értelmezhetőbben, olyanok esnek le, hogy komolyan mondom nektek, felfogni is alig tudom.
Nem akarok mist nagyon ebbe belefolyni, akit érdekelnek vegyen fel msn-re vagy írjon vagy akármi, de a legfontosabbat, amit lehet azt ide írom.

Barátaim!!!!
Van egy örökérvényű kérdés, amit valahányszor ha azon kapod magad, hogy ostobaságokon, értelmetlen előnytelen dolgokon töröd a fejed, tégy fel magadnak!
KÉRDÉS: Ezt akarom megtapasztalni? ezt akarom megteremteni magamnak?
Ha a válasz NEM, ami valószínű is, akkor mégegyszer és utoljára nagy vonalakban gondold végig, hogy mi az amit nem akarsz megteremteni a valóságodban, és a következő kérdést tedd fel ezzel kapcsolatban!
KÉRDÉS: Akkor mit szeretnék megtapasztalni ezzel kapcsolatban?
És itt amilyen részletesen csak tudod, fogamazd meg.
A tapasztalatod ezzel kapcsolatban lenyűgöző lesz. Csak tégy egy próbát és nézd meg, hogy még az érzéseidet sem kellett kicsikarni a dologgal kapcsolatban, hanem szépen jött magától minden, sőtt, még látod is.
Ezt akárhol, akármikor megteheted, nem kell meditálni, vagy bármi rituálét csinálnod közben.
Ezt tovább lehet fejleszteni bármivel. PL: A negatív dolgot öleld át szeretettel, és köszönd meg neki, hogy figyelmeztetett arra, hogy mit is akarsz valójában stb...

No mára ennyi.
Ja és olvassátok el a könyvet, mert talán mélyebben felismeritek ti is ennek a kis gyakorlatnak a világrengető igazságát. Persze ez mind csak az én igazságom, de talán megmitat nektek is egy kényelmesebb utat a valósághoz.

Minden szépet és jót kívánok: KRISSZKrissznek a "Tized fizetésről"

Ha valaki tartozik valamely Egyházmegyéhez, akkor kell Tizedet fizetnie, jó szívvel. Másnak ne adjatok tizedet, még ha kéri se!

Mert Isten busásabban adja vissza azt, amit könnyű szívvel adunk fizetség gyanánt a szolgálóinak. De nem várjuk el. Remek dolog akkor adni, amikor tudjuk, jó helyre megy.

Igen. Igen. Igen. Élni jó:) És én IGENT mondok életemre.Köszönöm.

Köszönöm hogy ilyen kedves vagy es köszönöm hogy megoszthatom majd veletek az elmenyeimet,mert nehez nekem az ismeröseim nem hisznek ezekben a dolgokban es erzem hogy csökken ezaltal a kedvem .Hiába probáltam a baratnöimnek ajánlani ezt az oldalt mert segiteni szerettem volna de hiaba nem erdekli öket es csak szenvednek.En is ugy szenvedtem mielött nem olvatalak titetek meg a könyveket amiket ti ajánlottatok ezen az oldalon.most már a 6.könyvnel tartok .a váltsd valora legvadabb almaidat könyvben nem ertem a tized fizetest.tudnátok ebben segiteni?olvastam máshol azt is hogy ezt nem kell fizetni.akkor mi az igazsag?a vonzás törvenyet tenyleg alkalmaztam eddig is csak nem tudtam hogy ez az.most olvasom a vonzas faktort.olvastatok már? köszönöm krisszDrága Krissz :)

Éppen téged olvaslak és nagy boldogság nekünk, ha egy olvasó Társunkban elindul az írás. Szeretettel várjuk az élményeidet, tapasztalataidat is :)
Isten hozott a mi nagy virtuális családunkban :)
Szeretettel ölellek: Öbike
Namaszte

A szeretet mindent áthat.....
Mosolyogj Drága Magyarország :)könyv

Sziasztok.Már regota olvaslak titeket,de meg soha nem irtam.Nagyon örűlök hogy vagytok mert amiota megtalaltam ezt az oldalt es titeket olvasva mindig boldogsag fog el.Ez elött nem szerettem olvasni, mert semmi nem erdekelt igazan de most a titok könyv ota minden heten rendelek egy et,most a könyv es ti vagytok igy ismeretlenűl a legjobb dolog számomra .köszönöm nektek. krisszKönyv :)

Én most olvasom A Holnap Istene című könyvét . Ez is nagyon mély beszélgetésekből áll és csupa "hűha ez igen "érzéseim /megéléseim vannak tőle :)

Sorra kerül hamarosan Az utólsó párbeszéd is.
Ajánlani tudom mindenkinek!

Jutka :-)A Könyv

Mostaában a legjobb dolog, ami történt velem, ez a könyv. A páromtól kaptam meg ajándékba, s annyira, de annyira megnyugtat és utat mutat az életemet illetően, hogy mindenkinek ajánlani tudom meleg szívvel. ShaktiKöszönjük! :)

Köszönjük! :)