Szokratesznek

Kedves Szokratesz,
Tegnap ota, miota olvastam a bejegyzeseket azota gondolkodom hogy irjak-e vagy sem.....
Ugydontottem igen.....bar felvagyok ra keszulve hogy en is "megkapom a magamet" de nem banom mert hatha segit.......
Nem tudom miert indult ez az egesz es nem is ez a lenyeg.....csak annyit szeretnek mondani hogy barmi is az oka ennek az ellenseges velemenynyilvanitasnak ,jora biztos nem vezethet.....Sokan vagyunk ezen az oldalon nagyon sok kulombozo velemennyel, mindannyian tanulok vagyunk es fejlodunk.....mindannyian tukrok vagyunk egymas szamara es ezaltal is fejlodunk es senki sem allitja hogy mindig konnyu....de igenis hasznos, de azzal semmire sem megyunk ha egymast bantjuk hisz magunkat bantjuk vele....Valahol olvastam hogy konnyebb ha a szemelyiseg helyett a lelket nezzuk .....es emlekeztetjuk magunkat hogy mind eggyek vagyunk....es minden egyes "nehez" ember azert kerul az utunkba hogy fejlodjunk altaluk es pontosan ok azok akik a legjobban szeretnek minket hisz "felvallaltak" ezt a szerepet bar mar nem emlekszunk ra......az egyik ilyen tortenetet pont ezen az oldalon olvastam es mindenkinek csak ajanlani tudom......En szemely szerint nagyon szeretem Agicat es nagyon tetszenek az irasok akar tole szarmaznak akar nem mert szerintem az teljesen mindegy....a lenyeg az hogy milyen szandekkal teszi kozze....nekem nagyon sokszor segitenek:)
Csak azert mert nincs egy velemenyen vele nem kellene Ot bantani.Ezzel nem az O oldalan es maga ellen vagyok csak egyszeruen igy erzek,es az oka annak hogy mindezt igy leirom az az hogy bantottak a tegnapi hozzaszolasai.Nem -nem vagyok szentfazek sem vilagmegvalto csak egy egyszeru lelek aki keresi a "hazafele vezeto utat" ,segitseget ad es ker.........amikor szukseg van ra......Ja es a felreertes elkerulese vegett az Ironovel is volt mar szerencsem szemelyesen beszelgetni
ami maradando elmeny a szamomra, Ot is nagyon kedvelem rendszeres "olvasoja" vagyok.
Hat ennyi lenne,
Kedves Szokratesz,mielott jol beolvasna nekem kerem vegye figyelembe
hogy szeretettel irtam a mondanivalomat.
Koszonom a figyelmet
Mazsi

Címkék:

HozzászólásokKedves

Kedves Szókratész!

Szerintem bocsásd meg a volt nejednek, ami miatt bosszantott téged. Mindegy hogy mi történt, de ameddig a lelkedben harag vagy bosszúság van, nem fogsz tudni továbblépni, és távol tartod a szépet, és a jót magadtól. De mindenek előtt bocsáss meg magadnak, mert ez a legfontosabb :)

A múltnak már vége, a holnap pedig ma kezdődik!

Áldással teli szép napokat!

AdminKedves Mazsi!

Alaposan félreértettek engem!
Egyszerűen feldühít, amikor valaki játsza az ájtatos mártírt, és beszél megbocsátásról, meg egyebekről, közben kijátsza mások neki írt őszinte sorait, és felajánlja, hogy nekem privátban elküld egy olyan levelet, amit ő kapott valakitől.

Ez a jellemtelenség netovábbja!

Azonban valóban túllőttem a célon, nagyon begurultam.

Ám nem fogok bocsátanot kérni, mert nincs kitől!

Kedves Ágica oltárian hasonlít a volt nejemhez!
Beszél itt megbocsátásról, meg szeretetről, meg hozza a szép történeteket, pedig képtelen rá!
Aztán meg ír behódolásról!
Neki be kell hódolnia, ha szeretni akar? vagy mi a frász?
Kissé betegesnek tartom!

Nekem még senki nemküldött ajándék könyvet és irritál, mikor valaki azellen rohan ki, aki segített valaha is rajta.

Pofátlan!

kedves Mazsi! Nincs miért kirohannom ellened. Te nem ismered a dolgok hátterét, így nyilván a szeretet mondatja veled, amit mondasz.

Na mennem kell dolgozni, nem érek rá tovább itt diskurálni, de változatlanul fenntartom a kedves hölgy, az ágica, néha magába tekinthetne!

Szép napot!

A tudás hatalom.Az információ érték.Erynek

Kedves Ery, tényleg lehetne így is...
És nem kerül több energiában,, mint az áskálódás. Sőt...

Szép napot!Így van drága Ery!

Ha azok nem fognak össze, akik a Fényt szolgálják, akkor ki a búbánat fogja előrevinni a világot?! ;)

„Semmi sem túl szép ahhoz, hogy igaz legyen, semmi sem túl csodálatos ahhoz, hogy megtörténjen, és semmi sem túl jó ahhoz, hogy örökké tartson, ha a terád váró jóhoz pozitívan állsz hozzá!” Helen Hadsell * www.5rol6ra.huAnnyira jó Veletek, Mazsi, Ágica, Csilla, Hankara, Fénysugár

Traveller! Egyszer eljön az idő, hogy az életben is mindenben így kiegészítik egymást az emberek, mint
ezen az oldalon! Örülök Nektek!:))))

"Élj a Szíved Erejével!"
Szeretettel: EryMazsikám...

Egy nagy ölelést küldök Neked ! Szeretettel : ágicaNyugtázó bölcs mosoly II. !

Traveller, csatlakozom Hozzád! ;)

„Semmi sem túl szép ahhoz, hogy igaz legyen, semmi sem túl csodálatos ahhoz, hogy megtörténjen, és semmi sem túl jó ahhoz, hogy örökké tartson, ha a terád váró jóhoz pozitívan állsz hozzá!” Helen Hadsell * www.5rol6ra.huMazsi!

Köszönjük, jó hogy leírtad. Remélhetően a címzett is elolvassa.
Varázslatosan szép és hálával telt, fénnyel áldott pillanatokat, s hozzá gyermeki szemet, hogy észrevedd, és rácsodálkozhass.Mazsikám.....

Mazsikám! Aranyosan,egyszerűen fogalmaztál. Úgy gondolom sok ember helyett is. Köszönöm/köszönjük Neked......ölellek:fénysugárnyugtázó bölcs mosoly

:)