NE DŐLJ BE!!!

"MINDENT ELÉRHETSZ, AMIT CSAK AKARSZ!"

"Én most megmutatom a lehetőséget, hogy hogyan változtathatsz életeden.
Biztosan Te is elolvastál már rengeteg könyvet és irodalmat, ami mind-mind ezt mondja, hogy minden rajtad múlik!
Én is állandóan kutattam, kerestem, hogy hogyan lehetne jobbá tenni az életemet.
Az elsőkkel végeztem el az agykontroll tanfolyamot.
Ezután is minden fellelhető könyvet elolvastam, mert hittem benne, hogy működik a dolog.
Néha működött is.
A kisebb dolgok már nekem természetesek, pl. hogy nem vagyok beteg, én a jogsi vizsgálatokon kívül nem járok egyáltalán orvoshoz./még ha a körülöttem élők mind elkapják a náthát, akkor sem/
Ott parkolok, ahol akarok, mert mindig van szabad hely.
Két éve úgy költöztem, hogy csak egyetlen lakást néztem meg, mert tudtam, hogy ez a megfelelő. Az is lett.
Annyi pénzem mindig van, hogy a napi dolgokra elég legyen.
Egyetlen problémám volt továbbra is, ha valami nagyobb dolgot akartam az nem sikerült, és minél jobban akartam, annál nagyobb esélye volt a sikertelenségnek.
De olyan már előfordult, hogy bevonzottam 650 ezer forintot, és állítom, hogy ha akkor többre vágytam volna az is simán sikerül.
Vagy a nagyon súlyos migrénes rohamomat- amivel az orvosok sem tudtak mit kezdeni- saját magam 2 perc alatt elmulasztottam.
Az egyértelmű volt, hogy nem tökéletesen alkalmazom a tanultakat, ezért nem teljesülnek mindig a kívánságaim és ha ritkán jól csinálom, akkor nagyon könnyen létrejön az, amit kívánok.
Próbálkoztam tovább és még többet olvastam a dologról, és végre

RÁJÖTTEM, ÉS MEGÉRTETTEM,

hogy miért nem működik mindig a dolog és mit csináltam eddig rosszul. És hogyan kell úgy kívánni, hogy biztos teljesüljön.
Érdekes dolog, hogy ahogy rájöttem és kipróbáltam, rögtön az jutott az eszembe, hogy ezt másnak is tudni kell. /sose volt szándékom interneten árulni ilyesmit/
Biztosan nem egyedül vagyok, aki rengeteg pénzt és időt szánt arra, hogy rájőjjön erre a lehetőségre, és eddig nem sikerült. Hát Őket is szeretettel várom.
Nem húzom tovább az idődet, ha érdekel a megoldás, én ismertetem Veled.
Röviden, velősen foglalom össze azt a módszert, amit alkalmaznod kell ahhoz, hogy elérd az álmaidat, BÁRMI LEGYEN AZ!
Próbáltam minél egyszerűbb módot keresni arra, hogy könnyen eljussanak Hozzád és minél több emberhez ezek a dolgok.
Az árban is azt próbáltam meghatározni, hogy mindenkinek elérhető legyen, ne legyen a pénz akadály.
Tudom, hogy nagyon sok jó dolgot rendelhetünk az interneten, de nem mindig van erre 20-30 ezer forintunk.
Én ezért az árat MOST AKCIÓSAN csak 4.800.-Ft-ban határoztam meg.
Ahogy működni fog a másik honlapom az automata rendszerrel, ez az ár jelentősen megemelkedik.Tehát ne várj, hanem rendeld meg most!
Mit vesztesz? Ennyi pénzt már többször kiadtál felesleges dolgokért. /Ó én hányszor olyan könyvekért, amit a mai napig nem bírtam végigolvasni/
Most pedig,ha a leírtakat pontosan alkalmazod, biztosan sikereid lesznek. Ha most mégsem vagy abban az állapotban, hogy érdekelne a dolog, bármikor előveheted és alkalmazhatod. Meg fogsz lepődni, hogy mennyire működik.

EZÉRT AZ ÖSSZEGÉRT MEGVÁLTOZTATHATOD AZ ÉLETED!

Amiért ilyen olcsón kapod meg ezt a módszert, csak egyet kérek, hogy ne add tovább másolásra, csak a megrendelési lehetőséget közöld a barátaiddal.
Különben az egész csak annak fog működni, aki tőlem rendelte meg és nem ingyen másolta.
Majd ha elsajátítod a módszert rájössz ennek az igazságára.
Hát vágj bele és megváltozik az életed!
Visszanyerheted az árat, ha leírod az ezzel a módszerrel elért sikeredet és engeded, hogy azt nyilvánosan is ismertethessem.

KÍVÁNOM NEKED, HOGY MINDEN KÍVÁNSÁGOD TELJESÜLJÖN ÉS LEGYÉL MINDIG NAGYON BOLDOG!

ROZI

Az automata fizetési mód megoldása nem is olyan egyszerű, mint amilyennek elsőre látszott, a rendszer tökéletes működéséhez még időre van szükség. Ezért döntöttem úgy, hogy addig is elérhetővé teszem itt a lehetőséget.
Ha Neked is sürgős, hogy már most elkezdhesd az életed megváltoztatását, és az elsők között szeretnéd megkapni a módszerről a leírást, jelentkezz az alábbi RENDELÉSI ŰRLAPON"

Remélem most nem azon gondolkodsz, h hová lett az űrlap, sokkal inkább gondolj arra, hogyha Ő rájött erre, mint állítja, sőt még meg is értette, akkor MIÉRT NEM teszi ezt közzé ingyen!!!???

De most komolyan...Én biztos nem kérnék érte semmit, és tudom, h Ti sem! Ahogy nap, mint nap közzétesszük írásainkat, gondolatainkat egymást segítjük, méghozzá INGYEN!!!

Mert alap dolognak tartjuk, hogy ha valamire rájöttünk, valamit átéltünk, akkor annak TERMÉSZETES velejárója, hogy megosztjuk egymással, "pusztán" az átadás, átélés legszebb, legmagasztosabb élményéért cserébe...és milyen jó érzés aztán azt visszahallani, hogy "köszi", vagy hogy "én is átéltem, szívemből beszélsz", vagy csak egyszerűen a TUDAT, hogy MOST ezzel én is SEGÍTHETTEM valakinek, valakiknek...!!!
Sztem ezek olyan dolgok, amikért nem szabad pénzt kérni, mert akkor pont a legfontosabb dolog veszti el igazi értékét: Az ÖNZETLEN, FELTÉTEL NÉLKÜLI ADÁS, A VISZONZATLAN SZERETET UTÁNI MÉG ERŐSEBB SZERETET...stb
Szval nem VÁRHATSZ cserébe semmit...Pusztán az ADÁS öröméért adj, vagy ne adj!
Ilyen egyszerű...Sztem ezek alap dolgok...
Ha ebből akarsz megélni, az nem önzetlen adás, sokkal inkább KIHASZNÁLÁS, aminek sztem már "szaga" is van...
És én ezt most megéreztem, megsúgta a belső hangom...:)
Figyelj rá TE is, nem hazudik!!!

"ANNAK VAN A LEGNAGYOBB SZÜKSÉGE A SZERETETRE, AKIT A LEGNEHEZEBB SZERETNI!"

"A MINDEN TUDÁS, MINDENT MEGBOCSÁJTÁST IS JELENT!"

U.I: Nehogy valaki félre értsen, a könyvek PDF formátumban pénzért oké, Álomkereső, és még jó néhány ember szemináriuma, előadása, szintén oké.... Na de pár soros "Rozi néni kitalálta mi a TUTI, és CSAK MOST, CSAK NEKED közzé teszi X összegért", az már nem oké... legalábbis sztem, nagyon nem az!

AngeKedves Angelgirl !

Jó hogy betetted ide ezt a hirdetést! KÖSZÖNÖM mindenki nevében :-) Rozi szerintem megtéveszti, és ki akarja használni a jóhiszemű embereket. Kínál valamit, amiről azt sem tudjuk hogy mi. Ha egy könyvet meg szeretnék venni, tudom mit kapok cserébe, (az rendben van)
Ráadásul fenyegetőzik is "Különben az egész csak annak fog működni, aki tőlem rendelte meg és nem ingyen másolta." Milyen a fogalmazási stílusa is? Az egész hogyis mondjam - nagyon "bűzlik"

Szép estét kívánok!
Jugik

http://www.jugik09.gemsziget.comAmenyiben birtokában lenne

Amenyiben birtokában lenne a cikk írója, akkor azt nem értem, hogy miért így próbál pénzhez jutni. Miért nem a pénzért árult információ felhasználásával!:) Vagy talán az a titka hogy hazudj, hülyítsd az embereket:)
Ilyen csalót látva az vígasztal, hogy valószínű sok szenvedést okoz saját magának ezen viselkedéssel való együttélés.
Gonosz vagyok?:)

Egyébként így is adhat a dolog... tételezzük fel, hogy nem kamu és tényleg megkapja az illető a könyvet. Ha túljutott az érdekes kezdeten, és elkezdi olvasni, attól még adhat. Vagy van másik ide kapcsolódó eset: valaki, egy lányismerősöm, A. J. Christiant egy kókler csalónak tartja és indokai között szerepel - többek között - a tőzsdézés meg mások meglopása. Ok, tételezzük fel, hogy tényleg csinált ilyet, de ez csak feltételezés. Na és? Segített sok embernek? Igen! Tehát a negatívnak itélt és a pozitívnak itélt cselekedetek sose zárják ki egymást. Visszatérve Angelgirl felhívására, nos én biztos h nem venném meg, mert sajnálnám a 4800 ft-ot azért, amit ingyen is megkapok.:)Köszönöm a

Köszönöm a hozzászólásokat, jól esik a megerősítés, hogy jól látom a dolgokat...:)
Ha belegondolok, hogy nem is olyan régen, még boldogan kifizettem volna eme "csekély" összeget...
Legalább ne írta volna oda, hogy: "Rozi"
Ezzel a korábbi, néhol misztikusnak tűnő sorainak végleges, mondhatni bárgyú befejezést adott!
Miért nem írta oda, pl. hogy Rozália... Mennyivel szebb nem?
Na mindegy...Végül is akár Rozi, akár Rozália a lényeg, hogy átlátszó, mint az üveg...
Számomra azért sajnálatos, és fura, mert az agykontrollos fórumon találtam, így:

*
A siker a lábad előtt
hever. Csak rajtad múlik, hogy élsz-e a lehetőséggel.
www.kezdujra.5mp.eu

http://5mp.eu/web.php?a=kezdujra

Jó vicc, csak kár, hogy nem tudok nevetni rajta...
Viszont egy haszna mégis csak van, az hogy ráébreszt a VALÓS, és NEM VALÓS dolgok különbségére...:)
Úgyhogy köszönöm, hogy észrevehettem, mert ezzel is csak erősíti a belső megérzésemet, a belső hangomat..:)))

AngeKöszi Ange! Amúgy nagyon

Köszi Ange!

Amúgy nagyon sok a sarlatán és ingyenélő ezzel a témával kapcsolatban.
Ezért is csinálom ezt mindig
Szelektálás->Belső hang->Siker->Forrás megtalálása (ez az én útam)

" A boldogságod forrása TE MAGAD VAGY:)"Varjú mája, tyúk epéje...

...megjött a jó Rozi néne!:) Na jó, a viccet félretéve egyet értek Veled, Angelgirl. Például a könyv, amit mi is árulunk Álomkereső Sanyival (és reményeim szerint még lesz pár:) gyakorlatilag semmi olyat nem tartalmaz, amit ne osztanék meg bárkivel szívesen egy beszélgetés során, vagy ne írnám be ide a blogba. Hiszen legtöbbször így is van: új gondolataimat először beírom a blogba. Aztán persze sok mindent leírok könyv formában is, elkészítem, betördelem, dolgozom vele. A kész termék pedig egy olyan dolog, amivel megdolgoztam. Ugyan azokat az információkat tartalmazza, mint amiket itt Veletek is megosztok nap mint nap, legfeljebb kiegészítve összegyűjtött anyagokkal, rajzokkal, összeszedettebb, rendezettebb formában. Nem állítom, hogy "csak ez az út az igazság és az élet":) Legfeljebb annyit, hogy segíthet, hogy válaszokat találj. Rozi hirdetése azért gusztustalan, mert gyakorlatilag ledegradál más forrásokat és a sajátját mint egyedüli univerzális módszert hirdeti, ráadásul már előre mintegy "átokként" beleszövi az olvasók gondolataiba, hogy ha lemásolják, akkor nem működik a dolog. Ez már eleve elég fura:) Hiszen csak azért, mert én a Titok filmet letöltöttem a netről, már nem is szól nekem a mondanivalója? Ez amolyan "kapzsi kofamarketing". De nincs is ezzel semmi baj. Aki bedől, hát bedől. Végtére is nem azon a 4800 forinton múlik. Az oké, hogy el akar valamit érni, de ha valami szolgáltatása van, akkor jobb, ha inkább az őszinte siker motiválja és nem a pénz. A pénz meg úgyis jön, ha megvan a siker. A sikert meg el kell érni, azért le is kell tenni valamit az asztalra.:)
-Fóka-mááááááánnnnnnn....

nincs is szavam .........

KÖSZÖNÖM SORAIDAT ! MEGTISZTELŐ ! - merthogy " ingyen kapjuk , ingyen adjuk " bááár sokat dolgozunk vele , afffenébe is .
üdv alexanderDrága Ange! :)

Nekem több dolog is szemetszúrt azon az oldalon, ahonnan ezt ide másoltad. :)
1. Ha már árul valamit, legalább annyit megtehetne bizalomépítés címén, hogy nem egy ingyenes szolgáltatónál készít weboldalt. Igaz, a lap tetején jelzi, hogy ez csak átmeneti megoldás, ezért talán még el is fogadom. Amit viszont már nehezen fogadok el, és ami miatt nem igazán ébred fel bennem a bizalom, azok a következők:
2. Semmi info arról, hogy pontosan mit is kapok a pénzemért és hogy fog eljutni hozzám.
3. Arról sincs egy szó sem, hogy hogyan fizethetek.
4. Azt sem találom sehol, hogy kinek fizetek. Na, jó Rozinak, de ez elég kevés. :)
5. Sehol egy elérhetőség, amin keresztül esetleg információt lehetne kérni fenti kérdésekkel kapcsolatban. :)

Szóval, ha ezek rendben lennének, akkor talán még ki is fizetném a 4800 Ft-ot. :)

Szeretettel,
Álomkereső
Teremts Szabadon - 7 részes előadássorozat a Tudatos Teremtésről