Már nem kell sokat aludni, és itt a Channeling. Végre!

Lee és Story magyaroknak szánt üzeneteOktóber elején azaz már csak néhány nap múlva érkezik Budapestre a két médium, Lee és Story hogy itt is tartsanak végre egy közvetítést, azaz channelinget. További információk itt olvashatók. A rendezvényre jelentkezni pedig itt tudtok!
Előzetesként az eddigi anyagokon túl nényány további értékes információt is megosztunk veletek.

A spirituális körökben szerte a világon ismert és elismert két angol médium Nagy-Britannia, Los Angeles, Hamburg és New York után most Budapestre érkezik.

Lee Harris és Story Waters channeling, vagy ahogy magyarul mondjuk közvetítés/csatornázás útján nyújt szeretetteljes útmutatásokat, válaszokat a keresők számára.
Lee és Story még soha nem jártak Magyarországon, de régóta tervezik, érzékelve az itt jelenlévő, rendkívüli energiákat, csodálatos rezgéseket.
Közvetítéseik félig éber tudatállapotban zajlanak, ahogyan azt majd a résztvevők is megtapasztalhatják. Testük megnyílik a tanítóik számára, akik azonban nem veszik át a testük feletti irányítást.
Mindkét nap reggelén 8 órától várják az érdeklődőket a Gólyavárba.
(1088 Budapest, Múzeum körút 6.)
A regisztráció és a tolmácsberendezések átvétele után egy frissítő reggeli kávéval, teával indíthatjuk az izgalmas hétvégét.
Október 11-én, délelőtt 10-kor kezdődik a Tudatos Teremtés Szeminárium, amikor Lee és Story köszönti a résztvevőket és délután 5 óráig együtt lesznek a hallgatósággal. Szombaton a közvetítés befejeztével visszavonulnak, de vasárnap reggel ismét találkozhatunk velük, 10 órától délután 5 óráig, hasonló módon.
Ez alatt az idő alatt nemcsak közvetítésben lehet részünk, de feltett kérdéseinkre is választ kaphatunk. A kérdések vonatkozhatnak személyes jellegű dolgokra, de akár a nemzetre, az országra, az emberiségre, a Földre vonatkozóak is lehetnek.
Isten hozott életed legnagyobb utazásán! Kapcsold ki a biztonsági övedet, ha kész vagy arra, hogy befogadd a változást hozó felszabadulást! Kérlek, hagyd hátra a bőröndjeidet; a jelenben nincs szükséged a múltra. Már minden a kezedben van, amire szükséged lehet. Ideje felszállni!

Rá fogsz jönni, a felszabadítás és a teremtés képessége egyetemes. A mi spiritualitásunk talán kicsit új, kicsit más, de remek kihívás és nagyon élvezetes!

Készen állsz arra, hogy befejezd az önmagadon kívüli keresést, és megtaláld saját, legbelülről származó egyedi válaszaidat? Önmagad cselekvő felszabadítása csak döntés kérdése. A mi dolgunk, hogy kapcsolatba lépjünk azzal az éneddel, amely képes meghozni ezt a döntést. Ez nem arról szól, hogy emberi önmagadat feladod isteni valód (lelked) kedvéért, hanem arról, hogy emberi önmagadat egyesíted lelkeddel, s ezáltal lehetsz Minden, Ami Vagy – egy égi lény, emberi formában."
- Story Waters és Lee Harris

És még egy kis adalék. Itt olvashatjátok Lee és Story néhány üzenetét:
Személyes valóságodat kizárólag te alakítod. Isteni megvalósulása vagy Mindennek, Ami Létezik. Teremtő vagy a saját magad által alkotott létezés egyéni felfedezésében. A létnek nincs olyan megjelenési formája, amit nem választhatsz. Mindannyiunkban megvan a mindent teremteni képes, önmagát felfedező erő lehetősége.

Létezésedben határtalanul szabad vagy. A korlátok nélküli létezés megvalósítása azt jelenti, hogy Önmagad – a határtalanul szabad teremtő erő - belső világába lépsz. Azonban csak a saját magad által választott hit korlátain belül vagy képes teremteni. Minden általad érzékelt határvonal azon utak visszatükröződése, melyeken járva önvalóddal kapcsolatos korlátozó hiedelmekhez ragaszkodsz.

Saját tapasztalataidért teljes mértékben te vagy felelős. Bár sok más lénnyel együtt-teremthetsz, minden együtt-teremtés választáson alapul. Személyes valóságod mindig visszatükrözi számodra a létezésre vonatkozó aktuális választásodat. Te vagy Az, Ami Választ. Minden gondolat, amiben „másra” hárítod a felelősséget jelenlegi létedért, olyan ösvényre visz, amelyen járva megtagadod saját teremtő erőd létezését. Minden fájdalom, amit érzel egy olyan út visszatükröződése, amelyen bizonyos szempontból elszakadsz Mindentől, Ami Vagy.

Az emberi élet hihetetlenül nagyszerű, szándékos választás. Úgy döntesz, hogy ebben a fizikai-átmeneti valóságban öltesz testet, mivel a létezést ebben a formában kivételes és bámulatos módon tudod megtapasztalni és felfedezni. Ez a valóság, kettősségében a létező legizgalmasabb tapasztalatokhoz segíthet hozzá: A leírhatatlan szerelem és boldogság elérhető, csakúgy, mint a fájdalom és a szenvedés. Azért választod ittlétedet, hogy felfedezhesd a létezésnek ezt a lenyűgöző lehetőségét. Ha emberi mivoltodat elfogadod, nem pedig elutasítod, Isten-lényed határtalan szabadságát ötvözheted Ember-lényed változatosságával, egyediségével.

Story Waters és Lee Harris 2008. októberében Budapestre jön! ...további információk
Itt tudsz jelentkezni az október 11-12-i budapesti channeling-re: JELENTKEZEM!


RÉSZLET A LEE-VEL ÉS STORY-VAL KÉSZÜLT INTERJÚBÓL

1. Tulajdonképpen mit jelent a közvetítés, mi történik ilyenkor a testetekben és a szellemetekben?

Lee Harris: A közvetítés azt jelenti, hogy lehozom a forrásból származó energiát és bölcsességet, tudást és gyógyító erőt. Vannak közvetítők, akik más lényeket, entitásokat csatornáznak le, és vannak, akik a saját magasabb tudatszintjükről közvetítenek.
Saját magam a közvetítés közben azt tapasztalom, hogy folyamatosan jelen vagyok, és mind én, mind Lee eggyé válunk azzal, akit közvetítünk. Az élmény folyamatosan változik és egyre erősebb. Általában remekül érzem magamat a közvetítés közben és utána, - könnyednek, megtisztultnak. Csak akkor nincs így, ha (Lee-hez hasonlóan) integrálnom kell az éppen kapott üzenetet. Például, az 'Anyaság' közvetítése után néhány órába telt, mire magamra találtam mert az üzenet bizonyos szempontból nagyon nagy hatással volt rám.
Csodálatos volt ez a hatás, de a saját energiámban valódi elmozdulást okozott. Ugyanígy előfordul, hogy egy-egy közvetítést megelőzően rengeteg érzelem és energia megy át rajtam. Fizikai tünetként még előfordul egy kis merevség a nyakamban és a vállaimban, amikor elkezdem, illetve hirtelen testhőmérséklet változásokat is átélek. És gyakran félálomszerű állapotba kerülök a közvetítés előtt, de ez minden alkalommal más.

Story Waters: Magamat közvetítem, amit kollektív tudatként érzékelek, így számomra a közvetítés egyszerűen azt jelenti, hogy kommunikálom *Mindazt, ami vagyok*, ez pedig a legmélyebb értelemben *Minden ami létezik*, vagy a *Forrás*. Függetlenül attól, hogy tudatában vagyunk-e vagy sem, mindannyian több dimenziós lények vagyunk, és a tudat több szintjén létezünk. Az ébredéskor rálelünk ezekre a szintekre: Így azt mondhatjuk, hogy számomra a közvetítés az ébredést követően meglelt szintekről történő kommunikáció.

2. Hogyan lehetséges az, hogy mindenki, aki körülöttetek van, felszabadult és vidám, nyugodt és harmónikus lesz a közvetítés után, de titeket ennyire igénybe vesz? Hogyan tudtok feltöltődni? Mennyi idő kell a regenerálódáshoz?

Lee Harris: Az általad leírt érzelmeket én is átélem a channeling kezdetén, a közönséggel együtt én is rálépek a gyógyulás útjára, és pont ez az, amit annyira szeretek az élő eseményekben. Tehát számomra is igazi repülés ez az élmény. Csak akkor fárasztó, ha nem bánok jól magammal vagy túl sokat dolgozom. Manapság már inkább nyugalomra törekszem és spórolok az energiáimmal a szeminárium időpontja körüli napokon: Ha megfelelően bánok magammal, figyelembe veszem, mire van szükségem és nem facsarom ki az energiáimat az események során, akkor általában jól vagyok. Azért elfáradok, de hamar talpra állok, gyakran elég 30 nyugodt perc a saját társaságomban és igazán gyorsan helyreáll az energiám. Ezt nem tekintem áldozatnak – ezt választottam és számomra öröm. Mint minden hivatásban, itt is, ha nem gazdálkodsz jól az erőddel és nem tudod, mikor kell leállni, kifáradsz.

Story Waters: Bár a közvetítéshez szükség van energiaösszpontosításra, ami után az este pihenni kell, én mind a közvetítések során, mind utána remekül érzem magamat, nem úgy, mint egy énekes a koncert után. Nagyon szeretem és egyáltalán nem érzem áldozatnak ezt az élményt. Az a gondolat, hogy a csatornázás egy kimerítő dolog egy olyasfajta mártír-tudat energiáját közvetíti felém, amivel nem tudok egyetérteni: Mindez persze a mai idők új energiáival körülvett közvetítéseire vonatkozik, és nem a múltbeli közvetítőkre, mint pl. Jane Robertsre, akik egy nagyon más realitás-állapotban működtek.

3. Milyen kérdésekkel keresnek meg leginkább titeket? Mi foglalkoztatja a legjobban az embereket?

Lee Harris: Az intenzív vagy gyors ébredésen átesett emberek gyakran tudni szeretnék, hogy 'mikor lesz vége ennek az érzelmi állapotnak?' vagy 'mikor fog minden stabilizálódni?'.
Mindenkit érdekel, miként változik a világ, és mikor. Tudni szeretnék mikorra lesz több olyan ember, aki a szívére és lelkére hallgatva él, fájdalom és szenvedés nélkül. És sok érzékeny, energetikailag tudatos ember megkérdezi, hogy miként kezeljék mások érzelmeit.

Story Waters: Általában 'Milyen érzés a channeling?' ami sajnos olyan, mintha azt kérdeznénk 'Milyen érzés a boldogság?'. Egyszerűen nem lehet szavakba önteni.
Készítettem egy videót, amiben megpróbálok válaszolni erre a kérdésre! (http://www.storywaters.org/dance/)

4. Hogyan látják a Föld lakóit más dimenziók tanítói?

Lee Harris: A lehető legkülönlegesebb szeretettel és az egység érzésével – igazán csodálatos dolog ezt megtapasztalni. ZZZ (Zakariás, Ziadora és Zapharia) tökéletes bizalommal és szeretettel tekintenek a közönségre, amikor üzenetet adnak át, és teljesen biztosak abban, hogy mindennek úgy kell történni a Földön, ahogyan éppen történik, semmi sem „romlott el”, annak ellenére, hogy oly sok szenvedést látunk magunk körül nap mint nap. Úgy hiszem, pontosan ennek a szeretetnek és együvé tartozásnak az érzése szabadítja fel emocionálisan a hallgatókat, amikor kapcsolatba lépnek azzal az energiával, ami bennük is megvan, és ennek az energiának a tükrében kezdik szemlélni önmagukat. A tanítók olyannak látnak minket, amilyenek vagyunk – teljesen egyenlők velük, mindenféle hierarchia nélkül. Ezt fontos észben tartani, mivel vannak, akik úgy gondolják, hogy a közvetített entitások magasabb rendűek, vagy „jobbak” az embereknél, de erről szó sincs.

Story Waters: Az embereket olyannak látják, mint saját magukat, ha úgy döntenének, hogy fizikai formában és lineáris időben jelennek meg. Mi ők vagyunk.