Boldog Karácsony!

Az első karácsonyom „egyedül” gyönyörű lett!
Azért nem voltam teljesen egyedül, mert vannak gyermekeim, ővelük töltöttem ezt a csodaszép ünnepet.
Amit meg akarok írni nektek az, az, hogy miért is lett számomra oly csodaszép ez az ünnep. A gazdagságom úton van felém, ezért az ünnep szerény körülmények közt telt volna, HA nem lettek volna „segítőim”! Először az egyik gyermekem lepett meg! ”Anya kapok, pénzt az iskolától azt neked adom!” Azután egy régi barátnőm adott szintén egy kis pénzt. Nem volt túl sok az egész, de arra elég volt, hogy az ünnepi vacsorákra és ebédekre vásároljak belőle. Nem volt fenyőfám! Jött a telefon:
-Van már fenyőd? Ha nincs, viszek neked egyet!
-Azt megköszönöm, de sajnos fenyőfa tartóm sincsen.
-Sebaj, majd megoldjuk!
És valóban, már aznap este itthon volt a fa, tartóval együtt. Csodaszép Normann fenyő. Piacon jó pénzért lehetett volna eladni, de én megkaptam és egy köszönömöt, meg néhány könnycseppet adtam ezért az ajándékért is.
A gyermekeim izgatottan várták a karácsonyt.
23-án átmentem az édesanyámhoz. Mint mindig, most is panaszkodással kezdte a mondandóját. Leintettem, hogy ne mondja, mert nekem is van elég és nem szeretnék még az övével is foglalkozni. Teljesen véletlenül mondtam el neki, hogy nekem milyen gondjaim vannak. Ő nem szólt, csak kinyitotta a hűtőjét és abból a kevésből, ami volt neki adott nekem is. Neki is köszönömmel és könnyekkel fizettem. 24-én délben megszólalt a telefonom. A barátnőm jött ismét, most hozta a nővérét is, de volt még nála más is, a kislányomnak egy baba és a fiamnak egy csodaszép könyv, és még süti, ropi, csokoládé, szaloncukor… Mikor kiléptek az ajtón sírni kezdtem, mert álmomban nem gondoltam, hogy ez az ünnep ilyen csodás lesz! Van meleg étel az asztalon, van egy gyönyörű karácsonyfám, bár a szaloncukor hiányzik róla (megettük :)))!) És a gyerekek kaptak ajándékot! Csupa-csupa szeretetről szól nekem ez az ünnep!
25-én volt a kislányom szülinapja! Amit kaptam abból még egy isteni tortát is tudtam neki sütni. Aznap éjjel is ott szuszogott mellettem, mert úgy jól lakott a halacskával és a tortával, hogy „elájult” szegénykém!
Kívánok az életetekbe annyi szeretetet amennyi nekem jutott ebbe a pár napba!

Millió ölelés!

HozzászólásokDrága Anett...

Köszönöm !Meghatottál...Csodálatos , Boldog Új Évet Kívánok Nektek!! Ölel : ÁgicaDrága Anett!

Ilyenkor, ünnepek táján nem is olvashatnánk szebb írást, mint a Tiéd!
Jó egészséget és sok boldogságot a kis Családnak!:)))))

"Élj a Szíved Erejével!"
Szeretettel: EryDrága Anett:-)

Nagyon szépen köszönöm...
Fantasztikus vagy:-))))
Gyönyörűséges Új Évet Nektek!!!
Szeretettel: Ercsike