Mereg

Ezt a jegyzetet egy masik weboldal blogjara irtam,de gondoltam itt is megjelentetem,mert kapcsolodik a legutobbi blogomhoz itt.... hisz rajöttem ez az egyik dolog ami hatraltat az elörejutasomban...

"Mereg.

Ömlik belölem a mereg. Szo szerint.
Es mar nekem faj.
Jobban faj nekem mint azoknak az embereknek akikröl beszelek,hata mögött megjegyzest teszek.

Elegem van abbol h az emberek nagy resze csak a rosszat,negativat veszi eszre az eletben,a pozitiv,jo dolgok felett meg elsiklik,es sosem elegedett.
Es barmennyire is kuzdök ellene,ezek köze az emberek köze tartozom en is.

Csak azert mert valakiben hibat talalunk, vagy nem ugy nez ki ahogy mi szeretnenk,nem olyan ruhat hord, zenet hallgat,ami nekunk tetszik, mashogy eli az eletet mint ahogy mi helyeseljuk, stb. mar uristenezunk, mar jezusomozunk, mar megjegyzeseket teszunk,es ez a legundoritobb dolog a vilagon.

Es nekem ebböl elegem lett. Hogy en is ilyen vagyok, aki ezt csinalja.

Es abbol hogy ha valakinek valami baja van sajat magaval, akkor mar 100%nak veszi hogy minden mas embernek is csak baja lehet vele,es nehezen hiszi el hogy barki szeretheti, kedvelheti, jo velemennyel lehet rola.
Tul sok ilyennel talalkoztam,es....nem jo, mert ha ezek az emberek nem tartjak kordaban ezeket a gondolatokat,akkor sajat magukon kivul a környezetuket is mergezik.

Es rajöttem, bar regebben sokkal kevesbe figyeltem oda erre, pontosan emiatt nem akkora az önbizalmam mint amekkorat szeretnek.

Ma rajöttem helgon-on(helgon.net) hogyan lehet megnezni mit irtak az emberröl a hozaadott ismerösei,es hogy egyaltalan letezik ilyen.

Es a legtöbb ismerösöm tök szep es jo dolgot irt rolam, en meg annyi gonoszat mondtam mar roluk.... leginkabb azert mert ugy gondoltam nem kedvelnek engem.

...most viszont eleg.
Mostantol ez megszunik.

Ha barki barkiröl pletykalni akar,hat tegye massal,en ezentul nem leszek partner ebben.

Es mindenki foglalkozzon kevesebbet masok velemenyevel.... "A te velemenyed csak teged jellemez, engem nem erint".

Mindenkinek szep napot."

Címkék:

Hozzászólásokzorba

"Úgy gondolom sok megélésre várakozó érzelem lehet Benned, melyek békétlenséget okoznak... ez pedig egy Nőnek ( ha jól értem Te egy hölgy vagy) igen csak nehéz lehet..."

Igen, nö vagyok, uhm illetve en egy leanyzonak neveznem magam ;))) ,es teljesen igazad van...
Tele vagyok erzelmekkel,amiket magamba zarok -ezt eppen ma is mondtak nekem, a shinzui kezelesem vegen..- es mivel altalanos ertelemben veve ures az eletem (igen,altalanos, hetköznapi ertelemben,mert amugy meg dehogyis ures,hisz itt vannak a haziallataim,van csaladom es ELEK...stb..), es perpillanat eleg ingerszegeny környezetben elek, egy kisvarosban lakom es sok jo barat,ismerös hijan eleg sokat unatkozom...a legtöbb sved amugyis telviz idejen bedepizik,de szo szerint es antiszocialissa valik.. :P
En meg mennek, utaznek, felfedeznek,csak nincs kivel...

Na de eleg a panaszkodasbol.

Mert pontosan ahogy Ercsike irja, nem az ellen kell kuzdeni,hanem amit akarunk,azert kell tenni.

Es ezert jo kiirni magunkbol -ha mar massal megbeszelni nem tudjuk- a negativ dolgokat, mert rajövunk hogy mi az a hiba ami bennunk lakozik,es masok akar ra is mutatnak,ha mi nem is vesszuk eszre.... es igy ez is hozzasegit minket az elerni kivant allapothoz... :)

köszönöm nektek!!

:)

*öleles*Kedves Cherokee:-))

Nagyon örülök annak,amit írtál:-))
Tudod,mindenkinek vannak jobb,és rosszabb pillanatai.
S amikor a rosszabbakat éljük,hajlamosabbak vagyunk arra,hogy másokra olyan megjegyzéseket tegyünk,amit valójában saját magunkra tennénk.Engem egy mondatod nagyon megfogott:

Es barmennyire is kuzdök ellene,ezek köze az emberek köze tartozom en is
Kedves: ne ellene küzdj,hanem azért tegyél,hogy másként viselkedj:-))
Hidd el,sokkal könnyebb lesz:-)
Tapasztalatból beszélek:-))
Legyen gyönyörű napod!!
Szeretettel: ErcsikeKedves Cherokke!

Megrázó és megható feltárulkozásod... talán mindannyiunknak szüksége volna ilyenekre!

Köszönöm Neked! Bátor vagy és erős, ez lehet várt önbizalmad alapja...

Azt írod:

"És a legtöbb ismerősöm tök szép és jó dolgot irt rólam, én meg annyi gonoszat mondtam mar róluk...."

"leginkább azért mert úgy gondoltam nem kedvelnek engem."

A mondat második felében látom a megfejtést. A bölcsek szerint haragjaink és gyűlöleteink alapját, meg nem élt, elfojtott szereteteink és azok energiája szolgáltatja. Ám mivel a szeretet energiája hatalmas, utat tör magának. Gyakran eltorzult módon, ártó módon...

Ennek megértése, talán segítségedre lehet abban, hogy megértsd, nem Te vagy a rossz, csak viselkedésed visszatetsző alkalmanként...

Úgy gondolom sok megélésre várakozó érzelem lehet Benned, melyek békétlenséget okoznak... ez pedig egy Nőnek ( ha jól értem Te egy hölgy vagy) igen csak nehéz lehet...
Bár férfiként élek, magam is végig mentem, megyek ezen a folyamaton, ezért bátorkodtam hozzád szólni... Nekem segített!!!

Kívánom Neked Érzelmi Energiáid Sikeres És Szeretetteljes Átalakítását!!!

Meghajlok a Bennetek Élő Tudatosság Előtt!!!

Baráti Szeretettel.

zorbaEz a beszéd!

Válaszolj, de ne reagálj... egy csomó enerdzsit takarítasz így meg!
Puszi
Kívánom neked, hogy a sikerrel kézenfogva járj!
http://www.youtube.com/watch?v=RaHgxfZZEm4&feature=related
lollipop