A pozitív gondolkodás + pozitív érzés = Boldog, szeretetteli, egészséges Élet!

pozitív, érzés, gondolatÁllandóan azt olvasom, és hallom, hogy a pozitív gondolkodás elegendő ahhoz, hogy a személyiségünket, és az életünket megváltoztassuk. Nem. Elfelejtkeznek sokan arról, vagy nem tudják, hogy a pozitív gondolkodás mellé nélkülözhetetlen a pozitív érzés.

Nagyon fontos a negatív gondolatainkat átalakítani pozitívvá. Természetesen először is észre kell vennünk, hogy átformáljuk. Meg kell tanulni figyelni önmagunkat, ez sok időt igényel. A legtöbben nem tudják, hogy a negatív érzéseket is át kell alakítani. Az érzés a lényeg. Minden, ami körbevesz minket él, és érzéseket közvetít felénk.

Mivel már régóta itt tartózkodunk a földön, sok életet éltünk, az előző életeinkben átélt érzéseket hordozzuk magunkban, és azokat is, amiket a mostaniban éltünk meg. Az érzéseinkben ott vannak, bármikor bekapcsolódhatnak bizonyos események által. Ha észrevesszük, hogy ránk ül egy negatív érzés, az nem a miénk, vagy előző életbeli egyik aspektusunk okozza, vagy magunkra vettük más valaki érzését.

Ezt az érzést, ha észrevettük, át kell ölelni szeretettel, és el kell engedni. Ha folyamatosan alkalmazzuk az átölelő érzés technikát, szépen megválunk a régóta hordozott negatív érzésektől. Csak ezt követően tudjuk megtölteni a szívünket a sok pozitív, és gyönyörű érzésekkel, akkor tudjuk észrevenni a sok szépséget, melyek körbevesznek. Addig is látunk és érzünk, de csak a töredékét mindannak, ami a valóság, az illúzióban és a dualitásban élünk. Sok olyan érzés van a szívünkben, amit a felszínre sem merünk hozni, mert félünk, de olyanok is ott vannak, amik az igazi boldogságot, és a szeretetet tartalmazzák.

Mert a szív a mindentudás és a szenvedély lakhelye. A pozitív gondolkodás csak a pozitív érzésekkel tud eredményt hozni a számunkra. A kettő együtt a teremtés kulcsa! Nagyon fontos lenne, ha ezt is tanítanák, hiszen ez a kulcs a tudatos létezéshez. A pozitív gondolkodás magában kevés, csak a fele annak, ami szükséges az igazi változáshoz, pozitív érzések nélkül nem lehetséges. Ha mid a kettő egyszerre van alkalmazva, akkor a testi, lelki egészség és energikusabb létezés megvalósul. Ennek a használata hozhat valódi eredményt.

A pozitív gondolkodás + pozitív érzés = Boldog, szeretetteli, egészséges Élet!

HozzászólásokAnett, igazad van, teljesen:) Ezért javaslom magam a :

"Gondolat nagytakarítást"
Amivel a fölöslegessé vált szavainkat, mint: De, Ha, Talán, ... és még van egy pár, kitakaríthatjuk elménkből, helyet adva új, és pozitív értelmű szavaknak:
mondjuk a De helyett- és
a Ha helyett - tedd
a Talán helyett az - Igen szavakat illeszthetjük be:)))

Igen. Igen. Igen. Élni jó:) És én IGENT mondok életemre.