Vonzás agykontrollal vagy nélküle?

Visszagondolva már gyermekkorom óta foglalkoztatott az "agykontroll", bár akkor még nem tudtam, hogy mi ez pontosan. (Se a családomban, se a környezetemben nem volt olyan ember, akiben hasonló hajlamok lettek volna, így ez a kíváncsiságom néha erősebben élt, néha egyáltalán nem.) Valahol hallottam, hogy "le kell menni alfába", egy 100 fokos lépcsőn, közben nézzek 45 fokos szögben stb... Azóta rengeteget olvastam az agykontrollról, hallottam nagyon pozitív és nagyon negatív élményeket. Most, hogy elkezdtem olvasni Esther és Jerry Hicks: A vonzás törvényét, kissé összezavarodtam. Ők azt javasolják, hogy a műhelyünkben töltsünk 15. max. 20 percet, de nem írnak bonyolult meditációkról, módszerekről, csak annyi, hogy figyeljük a légzésünket és a gondolatainkat. Azért írtam ide, mert tudom, hogy kielégítő választ Tőletek kaphatok. Tudom, hogy vannak köztetek sokan, akik már elvégezték a tanfolyamot, megy hamarosan az én városomban is megrendezésre kerül.
Kérdésem: könnyebb a vonzás, a gondolatok kordában tartása, ha valaki használja az agykontrollt, vagy sem?
Segítségeteket előre is köszönöm.
Mindent jót!
zollerke
(http://zollerke.wordpress.com)

Címkék:

HozzászólásokMit is akarok?

Admin agykontroll ellen szóló bejegyzését olvasva picit elbizonytalanodtam. De ennél jobbat nem tehetett volna, annak érdekében, hogy rájöjjek hogyan is működik a Belső Érzelmi Útmutató Rendszerem. Nézzük csak:
Milyen érzéssel töltött el, hogy rosszat hallottam az agykontrollról? - Csalódott lettem.
Miért lettem csalódott? - Mert gyerek korom óta érdekel ez a dolog, és most végre megtapasztalhatom.
Jól érezném magam, ha nem mennék el a tanfolyamra? - Nem. Még csalódottabb lennék, és legyőzöttnek érezném magam.
Jól érezném magam, ha elmennék? - Igen. IGEN. IGEN. IGEN. :) Még akkor is, ha csalódást fog okozni, megtapasztalhatom végre gyermekkori vágyamat.
Úgyhogy köszönöm a válaszokat, még Adminét is, mert segítettek az érzéseim szerint dönteni.
minden jót! - zollerke
http://zollerke.wordpress.comcsak hogy könnyebb legyen

csak hogy könnyebb legyen döntened! :-) nekem az agykontroll nem jött be, sokáig próbálkoztam vele - vagy csak nem elég sokáig - lényeg hogy nekem a Titok sokkal könnyebben működik. már a módszerekből is látszik, hogy nem kell hozzá semmi hókuszpókusz, lépcsőmászás, háromujjas technika (nem, ez nem az amire gondolsz!!!) :-DDD

szóval szerintem a Titok módszerei egyszerűbbek, jobbak, hatékonyabbak, és nem utolsósorban még olcsóbbak is :DDD nálam a Titok és a vonzás törvénye a nyerő, nem járok sem alfába, sem az alfába (vásárolni...) :-)

de mindenkinek megvan a saját (k)útja!

a.Köszönöm

Köszönöm Nektek, hogy megosztottátok velem tapasztalataitokat. Döntöttem, jöhet az agykontroll. Kezdem is bevonzani az árát :D
minden jót! - zollerke
(http://zollerke.wordpress.com)Csatlakozom az előttem szólókhoz!

Az agykontroll nagyszerü dolog. Fantasztikus lehetőségek birtokában vagyunk általa.
A tudatos teremtés és az agykontroll édestestvérek.

Szeretettel: Judit

"Csak egy helyen szeretnék élni, és ez az a hely, ahol a szeretet örökké uralkodik."Kedves Zollerke!

Ez is egy út a vonzáshoz. Én programoztam magamnak egy párt. Úgy nézki bejött a képbe, még nincs velem, de hamarosan itt lesz bízom benne... :))) És tényleg olyan mint amilyet programoztam...
Kívánom neked, hogy a sikerrel kézenfogva járj!
http://www.youtube.com/watch?v=RaHgxfZZEm4&feature=related
lollipopszia zollerke nekem sokkal

szia zollerke

nekem sokkal könnyebb az agykontrollal, és valójában a kettőt együtt használom. Osztozom szikla véleményében a titok és az agykontroll egymás kiegészítői.jó a kérdés :)

Szia

én most a saját éeltemben tapasztalt dolgokról mesélek neked, talán így tudsz dönteni talán nem.
hozzám mindig is közel álltak a távol keleti filozófiák és harcművészetek. ott senkinek nem kell bizonygatni hogy minden energia, az ott élőknek valahogy természetes az hogy minden energiából épül fel és hogy minden az ősenergiával van kapcsolatban. ott természetes hogy meditálnak, meditálva imádkoznak, tisztítják a lelküket stb stb. a "fejlett" nyugat ezt nehezen érti meg. elég csak ha körülnézel és látod hogy micsoda pazarló és a természetet kizsákmányoló, az anyagi javakat mindenekfelett tartó a nyugati társadalom, a vallás és minden. nem csoda hogy válság van, de ezt csak úgy hozzátettem. kezdenek rájönni az orvosok hogy a betegségek 80%-a a stressz és a felpörgött életvitel miatt van, a szüntelen hajszolása az anyagi javaknak még akkor is ha semmi szükségünk nincs egy csomó "jó" dologra. elfelejtettek az emberek olvasni moziba színházba járni. nincs kikapcsolódás. ezáltal legbelül egy boldogtalan életet élnek legtöbben, mert hajtják a semmit.
ha valaki sikeresen akar vonzani valamit, akkor legbelül legmélyebb érzéseiben kell megváltozni. nem az anyagi javakat kell hajszolni, hanem a boldogságot. kinek ami épp a boldogságot jelenti. ugyanis ha frusztrált vagy akkor alacsony a rezgésszinted, ha viszont boldog vagy akkor magas. és a magas rezgésű boldog emberek még többet kapnak ebből az érzésből, így nagyon könnyen fognak vonzani dolgokat. mondjuk itt vigyázni kell mert a puszta pozitív gondolkodás még nem minden. elengedhetetlen rajtkő, de azért tenni is kell ám a vonzás ügyében. nem csak ülni és várni a sült galambot. ki kell lépni a komfort zónából és elindulni céljaink felé, szokássá tenni mindent ami ez irányba visz. pl. ha valaki meg akar tanulni valamit akkor ne az agyrágógumi sorozatokat nézze hanem helyette olvasson utána a dolgoknak stb.
és szerintem José Silva az agykontroll kifejlesztője ebben tett korszakalkotó lépést. a "nyugati" társadalom számára olyan könnyen megtanulható technikákat adott, melyekkel könnyen ki lehet alakítani a jó szokásokat, könnyen lehet vizualizálni a vágyott és vonzani akart dolgokat, könnyen lehet egészségesebben élni, és ha elég kitartó az ember akkor spirituálisan elindul az ösvényen és meg fog érkezni előbb utóbb az ősenergia szintjére, és megérzi hogy mi az az igazi boldogság, béke és nyugalom.
mert szerintem ez lehet a végcél, én legalább is errefelé tartok reményeim szerint.
kicsit bő lére eresztettem, de a lényeg, hogy nekem hatalmas pluszt adott életembe az agykontroll, és szerintem a Titok és az Agykontroll egymás kiegészítői, ikertestvérek.
ha felmész az http://www.esettanulmanyok.hu/ oldalra rengeteg sikert fogsz látni, és ha elmész a tanfolyamra az utolsó napon megtapasztalhatod az univerzum lényegét, hogy minden mindennel összefügg és az energiákon keresztül mi mindent megtudhatsz.
szép napot
egyre jobban
Miki