A várva várt igaz szerelem

szerelemKedves olvasóm!
Enged meg, hogy megosszam veled az mi boldogságunkat!
A páromnak sok rossz tapasztalata volt párkapcsolat terén, nem kapott olyan szeretett amit érdemelt volna. A párom és én is egy internetes oldalon voltunk fel regisztrálva, ő írt nekem, semlegeset, de kedveset. Én válaszoltam rá. Ő ismét írt. Hirtelen annyira közel éreztem magamhoz, hogy talán megilyedtem ettől és nem jelentkeztem egy-két hétig, sőt mindent elkövettem, hogy ő ne is keressen, de nem adta fel, szerencsére:) . Igen ma már boldogok vagyunk együtt. Ma már tudom, nem valakit, hanem valamit kell kívánnunk! Én is és a párom is szerelmet kívántunk!! Most megkaptuk!! A szerelem egy igaz dolog. A párommal szószerint megtaláltam a másik felem:) Ez az a kapcsolat, ahol az egyik elkezdi a mondatott, a másik befejezi. Ez a kapcsolat nem az igazi nagy és örökös veszekedésekről szól. Nem sokkal inkább arról szól hogy szeretjük egymást, azért aki a másik és nem azért amivé tehetjük!! Soha nem azt nézzük nekünk mi jó, hanem mi jó a másiknak!!

Ne ad fel!! A szerelem létezik, még hozzá az igazi nagy szerelem...

Higgybenne kérlek!!!

Címkék:

Hozzászólások:)

:))):) Igen, de gyorsan

:)

Igen, de gyorsan hozzáteszem, hogy nem az illető szeretéséről teszek le, csak egyszerűen ott hagyom a szituációt, mert arra se nekem se neki nincs szüksége. Ha lesz lehetőség később úgy is jelen tudsz lenni neki. Ha nem, akkor Te mindent megtettél, lelked nyugodt lehet, mert tudod: Te szereted, te kész vagy érte létezni, tenni, cselekedni. Mi kell még?:) Talán csak egy kávé.:)Kösz, Zsul.

Adtál egy rálátást a dolgokra.
Ott kell hagyni. :-)Kedves Origami!

Ilyenkor az adott pillanatban kell otthagyni, hogy lehiggadjon. Nem szabad reagálni rá, különben...
De általában a párkapcsolatoknál egy erős fájdalomtestű fél úgy se húzhatja sokáig... előbb-utóbb szakitani fog... persze lehet, hogy a fájdalomtest és az elme tartalma nem a menekülést fogja kihozni, hanem inkább a rátelepedést EGO-s akarással? ki tudja, a kérdés jogos. Én biztos, hogy igyekeznék nem reagálni az EGO-s tombolásokra. Meg közben sokat gondolnék arra: nekem is van ilyen, csak más.:)Kedves Zsul!

Kérdezhetek Tőled egy komolyat?
Mi van akkor, ha a másik ember fájdalomteste olyan erős, hogy nem csinál mást, csak behúz Téged a fájdalmába, és aktiválja a Te fájdalomtested.
Akkor is, ha belátó és együttérző vagy, ahogy csak bírod.
Mit lehet tenni ilyenkor?
Ott kell hagyni mindenképpen, vagy...?Kedves Boldog!

Sok Szeretettel gratulálok a megtalált igaz szerelemhez :-)))
Szerencsére én is HITtem benne, és azóta is élvezem minden percét. Valóban arról szól,
-amit Zsul ír-, a feltétel nélküli szeretetről. Nekem nem ment azonnal, de a párom jó példát mutatott ebben is nekem. "Rózsaszín köd" elszállt, 7 év után is maradt a SZERELEM :-)
"Szerelem az, ha az egyik a másikat repülni hagyja, de ha lezuhanna, a fél szárnyát kölcsönadja"
Sok Boldogságot kívánok Nektek!

Szép napot kívánok!
Jugik

http://www.jugik09.gemsziget.comrózsaszín ködről

Azért szeretnék egy fontos különbségről említést tenni.
Rózsaszín ködnek szeretik nevezni azt az állapotot, amikor az egyik csak a jót látja meg a másikban, és a rosszat nem. Azonban van itt egy fontos dolog: a feltétel nélküli, erős szerelmi-szeretet érzésben levő ember elméje által, a másikról alkotott képe, információhalmaza természetesen hellyel-közzel pontos tud lenni. Ezekbe a rossznak és jónak ítélt tulajdonságok mindíg beletartoznak. Tehát ilyenkor NEM arról van szó, hogy nem látja az illető rossznak ítélt tulajdonságait, hanem arról, hogy látja ugyan, de NEM TULAJDONÍT neki jelentőséget. Azokkal együtt szereti, és segíti a másikat a gyógyulásban, vagy éppen a fejlődésben, vagy éppen abban, hogy ha nem is tud megszabadúlni rossznak ítélt tulajdonságaitól, akkor legyen tere, helye a létezésre, ne essen végérvényesen kétségbe, letargiába. Ezekben a kérdésekben az is közrejátszik, hogy egy ember egy részét, tulajdonságát különböző képpen is megítélhetik a pár tagjai. Míg mondjuk a fiú valamit magában rossznak ítél, ez van az énképében, addig a lány azt jónak ítélheti. Ilyenkor jön elő, hogy nem az számít, hogy mit gondol a másik, hanem, hogy mi mit gondolunk önmagunkról. Az ezekkel kapcsolatos különbségek is beleszámítanak abban, hogy egy emberről milyen érzés alakúl ki a szeretetélménnyel kapcsolatban. A legtöbb "rózsaszín ködös" történet tehát valójában nem igazi rózsaszín ködös történet, hanem az, hogy amikor már bekapcsol az EGO és a fájdalomtest, és az elmeenergia, tehát nem valódi önmagunk kezdi átvenni az irányítást, akkor a másikról a szerelmetes állapotban már megalkotott negatív információk, képek, tulajdonságok hirtelen elkezdenek jelentőséggel bírni. A sértett elme sokszor ilyenkor eképpen beszél önmagához: "Látod, te nem láttad a pasid/barátnőd rossz oldalát, de végre levettük a rózsaszín szemüveget, elmúlt a rózsaszín köd". Ekkor azonban az ember hazudik önmagának, csakhogy megvédje saját sértettségi álláspontját. Ez már nem szeretet, hanem a formai, duális világban levő EGO energiamegtartó magatartásformája. Ebből az állapotból a MOST segítségével, az el- és megengedés segítségével léphetünk ki. Továbbá igyekezzünk a reakciók ritkításával kiválasztani magunkban azt, amit a szeretet tenne, nem pedig a sértettséget tápláló elme energia, fájdalomenergia. (Mindenki ismeri azt az érzést, amikor elönt valami, és azalapján akarunk cselekedni, beszélni, mondani valamit.)Kedves boldog!

Örülök, hogy boldog vagy!:D Te vagy a híres és általam igen csak szeretett "Újra bevonzom a szerelmem" topik alapítója.:) Az igaz szerelem természetesen létezik, de egy szerelem akkor válhat igazzá, ha feltétel nélküli, formamentes szeretet alkotja.:) Igazából ha csak a szerelemről írunk, akkor azt írhatjuk, hogy az mindíg igaz, mindíg feltétel nélküli, mindíg erős, mindíg szép. Csak az emberek... Origaminak igaza van, és olyan állapot csak akkor érhető el, ha az ember megengedi magának a feltétel nélküli szeretetet. Ehez már bizony igen csak szeretnie és ismernie kell önmagát. Tudnia kell, hogy mik azok a tettek, cselekedetek, amik félelemből, fájdalomból jönnek, inkább reakcióknak mondhatók, és mik azok a tettek, amelyek a szeretetből fakadóan, valódi lényéből jönnek. Akik rengeteg fájdalomban élnek és azonosítják magukat, életüket ezen fájdalmakkal, azoknak nagyon nehéz, hogy megengedővé válljanak. Amíg nem ismerik fel az ilyen emberek, hogy magukban kell keresni a megoldást, addig mondhatják: "én még nem taltam meg az igazit". Amíg egy ember főként az elméjével azonosítja magát (és persze a fájdalmaival, más néven fájdalomtestével), tehát a létezésének valódi energiája kisebb rezgésszámmal rezeg, mint az elméjé, addig az elme irányít, de az ilyen energetikai rendszerű ember leginkább a duális érzelmekre képes. Ezért a sok libikóka-hatás: boldogság-boldogtalanság, öröm-bánat, szeretet-félelem-gyűlölet.
Ezt azért volt fontos megjegyezni, mert ez a magyarázata annak, hogy annyian nem találják az igaz szerelmet, és talán nem is hisznek benne. Pedig a szerelem csak igaz, nincs igaztalan szerelem. A szerelem élményének, a kölcsönös szeretet tisztaságának magas szintű, élménygazdag megélésének kulcsa az, ha az adott emberből előtörő saját belső létezésenergiája, magasabb rezgésszinten kezd rezegni, mint az illető elméje. Ekkor az ember eltávolodik a duális hatásoktól (érzelmi ellentétpároktól), így már ennek az embernek a szeretete feltétel nélküli, azaz formamentes lesz. Az ilyen ember, ha összejön egy olyan emberrel, akinek még az elmeenergiája a magasabb frekvencia szintű, nos akkor létrejöhet egy gyógyítói folyamat. Nem a szándék miatt, pusztán a fizikai kölcsönhatás (szeretettel figyelnek egymásra) következtében. Ha nem kész a másik a gyógyulásra biztos lehetünk benne, hogy az elméjének és fájdalomtestének köszönhető szenvedések miatt inkább megszakad a kapcsolat. Ha azonban készen áll a gyógyulásra, akkor akármi is történt újra a tiszta szeretetet fogja választani, ill. azt az illetőt, akivel ilyen megélése volt. Így én azt mondom, hogy ha egyszer bevonzottunk valakit a szerelemre hangolódva, utána tartsuk meg szerető szívünkbe mindörökre. Hiszen a szerelem, szeretet pont ezt jelenti, hogy megengedjük az életnek, hogy az történnyen, ami... de a szívünkből egyetlen egy szerelmet sem törölünk ki, és készen állunk arra, hogy bármikor törődhessünk azokkal, egy jó szó, egy figyelem, egy "hogy vagy" és a szerettelteli hallgatás eszközeivel élve.'

na meg ez :)

"Bár szép szín a rózsaszín is, viszont az IGAZI még fekete állapotodban is csak Téged szeret. :-)
Mindig melletted áll mindenben őszintén. És ez bizony azt is jelenti, hogy nem mindig csak hízeleg. :-)"'

ez teljesen bíztató :))

"arról szól hogy szeretjük egymást, azért aki a másik és nem azért amivé tehetjük!!"

ez tök fontos ...Igaz őszinte szerelem.

Tudod, Boldog, majd akkor fogod csak megtudni, hogy ő valóban az igazi-e, ha egy csúnya nagy veszekedés vagy sorscsapás után/közben is melletted áll majd az illető.
Szerintem addig csak reménykedhet az ember, addig, amíg tart a rózsaszín köd.
Bár szép szín a rózsaszín is, viszont az IGAZI még fekete állapotodban is csak Téged szeret. :-)
Mindig melletted áll mindenben őszintén. És ez bizony azt is jelenti, hogy nem mindig csak hízeleg. :-)
De ez csak az én véleményem! :-)
Valóban légy az élet minden pillanatában Boldog!Ezt hallgassátok meg!

http://www.youtube.com/watch?v=wlZ6A1ZP14I

Ez pont a páromra és rám illik!! A mi kapcsolatunkra:)Ne haragudj boldog,

Ne haragudj boldog, szeretnék neked hinni nagyon....de nehezen tudok ennyi csalódás után....:(
De nagyon örülök, hogy Te megtaláltad a boldogságot!
Puszi,CheenskaKedves Boldog:-))

http://www.youtube.com/watch?v=Cc3TwfX1nr4&feature=related
Demjén Ferenc - Sose add fel...

Soha nem adom fel:-)))