konkrét személy bevonzása

Sziasztok! A véleményeteket szeretném kérni arról, hogy ha konkrét személyt szeretnél bevonzani, úgy, hogy a lehető legpozitívabban gondolkodsz róla, és az esetek többségében valóban el is hiszed, sőt tudod, hogy az illető a tiéd, akkor miért történhet meg az, hogy ez az illető mégis elzárkózik előled, és burkoltan kifejezésre is juttatja, hogy sok vagy neki, és őt zavarja, hogy úgy viselkedsz vele, mintha Ő hozzád tartozna, és ezért bármivel is tartozna neked?
És ezt ne úgy képzeljétek el, hogy én erre a bizonyos személyre annyira nyomultam volna. A találkozásaink többségében nagyon jól elbeszélgetünk, igaz, nem kezdeményezett semmilyen privát találkozót. most hétvégén volt egy buli, ahol én elég sokat ittam, és táncoltam vele, meg megsimogattam a hátát, de ennél intimebb dolog nem történt. Volt ott egy lány, akivel ő beszélgetésbe elegyedett, majd később ölelkeztek is, holott aznap este ismerték meg egymást. én ezen sajnos eléggé kiborultam, amit ő látott, bár a kiborulásom okát nem mondtam meg neki. Aztán tegnap, amikor ismét találkoztunk, elmondta, hogy én tolakodó voltam, és úgy viselkedtem, mintha ő hozzám tartozna, holott ő erre nem adott semmilyen indokot. röviden ennyi a történet.
Azért vagyok nagyon elkeseredve, mert úgy érzem, hogy fél éve, amióta ismerem, tudom hogy ő nekem van rendelve, és ő pontosan olyan, mint amilyennek leírtam az ideális társamat. ha ez valóban így van, akkor hogyan lehetséges az, hogy ennyire zavarja a közeledésem? holott először fordult elő a fél év alatt, hogy kifejeztem volna neki konkrétan, hogy fontos nekem, és közeledtem volna felé fizikai értelemben is. egészen szombat estig úgy éreztem hogy szépen alakulnak köztünk a dolgok, be tudtam vonzani pl olyat, hogy írjon smst, vagy hívjon fel telefonon, anélkül hogy bármi előzmény lenne :). néha éreztem is a bizsergést kettőnk között, ahogy rám nézett, mosolygott. aztán szombat este amikor azzal a lánnyal két óra beszélgetés után ölelkeztek, rájöttem, hogy ha akar valamit, annak egyértelműen jelét adja.
abban kérem a segítségeteket, hogy mondjátok el a véleményeteket arról, hogy ha egyértelműen azt mondja a kiszemelt, hogy nem akar tőled semmit, akkor van-e értelme a további pozitív gondolatoknak, az irányába? illetve, hogyan lehetséges az, hogy ha az ember olyan rezgésszinten van, ami az adott személlyel kapcsolatosan a lehető legpozitívabb, mégis olyan negatív behatásokat kap, amire abszolút nem számított? mit lehet ilyenkor tenni?

köszönöm mindenkinek, aki elolvasta.

Z

Címkék:

Hozzászólások



kedves Harmatcsepp! Igazából,

kedves Harmatcsepp!

Igazából, nem tudom hogyan lehetne konkrétan neki írni .
nem tudom, hogy jól csináltam-e de csináltam egy "Pipacsvirág" blogot remélve hogy megkapja vagy elolvassa.
Nem tudom, hogyan tudnék neki írni még nem ismerem az oldalt és sehol nem találom a konkréten személynek való levelezés fület sem.. :/



Tökéletes ember nem létezik...

kedves Dorcsi, mindenkinek megvannak a maga hibái!

Örülök, hogy egy picikét jobban érzed magad!

"van valami kapcsolattartási elérhetőséged? facebook, instagram email?
lehet róla szó esetleg?" kérdéseidre a következőket tudom válaszolni:

- facebook, instagram kilőve... egyiken sem vagyok jelen.
- Mivel Pipacsot hajdanában én hívtam meg erre a portálra, közös a secretes postafiókunk! Ha ezen a rendszeren keresztül írsz neki, mármint Pipacsnak, azt én is olvashatom! (Ezt nyugodtan megteheted, hiszen nincsenek egymás előtt titkaink).



Köszönöm Harmatcsepp!!! :)

:)
nem dolgozunk 24 ben csak egy légtérben és 8 órában. a többi órában egymásnál voltunk ami tök jó volt, de mindenkinek vannak arcai amiket bizonyos helyzetekben kell felvegyen, főleg ha egy munkahelyen vagyunk. Ott nem engedheti meg magának, hogy kiderüljön ki ő valójában, hogy miért nem tudom, sztem nem fogadta el magában ezt a dolgot vagy csak szimplán négyfal között akarja tartani. Én sem teregetem ki ha nem muszáj,
Az arc amiről írtam pár sorral fejjebb a gond hogy ezt nehezen tudom kezelni mivel ő is egyfajta nyomás alatt áll és én is.
Sajnos az a tipus vagyok aki marhára megkar felelni másnak nehogy szégyenbe hozzam vagy tudja a fene de akkor is van, ezt még nem sikerült elhagynom.
illetve a folytonos düh kitöréseim amik családi eredetűek lényegében anyámmal egy fedél alatt élve nagyon nagy hatással van rám hiába nem szeretném, ide sorolható a tulzott féltékenység is amivel nem kicsit az örületbe kergettem. Ezért sem tudunk egy helyen dolgozni mert akárhányszor rá néz vkire folyton többet gondolok mint kéne...
Tudom, hogy bennem is óriási valami van amin változtatni kéne, de sajnos ezeket nem beszéltük ki hanem elzárkóztunk egymás elől.
Elfelejtettem önmagam lenni valójában... megis lett az eredménye. annyira sokkolt hogy végre boldog lehetnék igazán hogy mindent feladtam és elszúrtam.
ő is. mert ahelyett hogy kiderítette volna a valódi okát a miért vagyok ilyennek inkább menekülőre fogta. nos utólag lehet én is ezt tettem volna.
De vmiért nem működött és egyenlőre a tehetetlenség hogy kijavítsam megőrjít.
Legegyszerűbben azt mondanám hogy nála megzavarodtam, hogyan kezeljem a szitut a kapcsinkat.
Ha pasival vagyok nincs gond ezzel, viszont velük nem vagyok boldog... de akármilyen nővel sem..De őket meg nem tudom kezelni.. :D
nem egyszerűű...

Most egy fokkkal könnyebben érzem magam reggelhez képest, már nincs az a nagy nyomás de még mindig rohadtul rossz hogy nincs it és hiányzik.
fel kell építenem magam de tökre üresnek érzem magam.. :/



Fel a fejjel!

Az elérhetőségemről később, kedves Dorcsi, mert rohanok, hiszen vége az ebédidőmnek!



A jövő képlékeny!

Kedves Dorcsi, valószínűleg nem olvastad el figyelmesen, amit az este írtam! Még véletlenül sem állítottam ezt: „Akkor most azt mondod hogy mind kamu amit ő mondott és valójában sosem szeretett?”

Honnan is tudhatnám, amikor egy vad idegen, KÜLSŐ személy nézőpontjából olvastam a történeted, hogy mit érzett (vagy mit érez irántad) az a személy, akinek a szerelmére vágysz!?

Sokkal inkább arra hívtam fel a figyelmed, hogy csakis ÖNMAGADRA, A SAJÁT MEGÉRZÉSEIDRE hallgass!

„Én csak szeretném őt visszakapni...” vágyadat értem.

Lényegében ez is simán megtörténhet, hiszen a jövő képlékeny!

„.. én elég nehezen tűröm el hogy heti 5 napot 24 ben töltsünk el együtt” információd meglepett, mert még elképzelni se bírom, hogy hol dolgozhattok!?

Létezik olyan munkahely, ahol a munkatársak – a hét mindegyik munkanapján - 24 órát töltenek együtt?

Gondolom, hogy erre igen a válasz, hiszen különben nem írtad volna. Hú, ez aztán tényleg sok és sokk, hiszen még a jóból is megárt a sok!

Figyelj ide, az „elengedtem, mert szerettem és visszajött” ígérete csupáncsak egy tündérmese! Véleményem szerint: blöff, egy működésképtelen marhaság, amit egyesek kanyar nélkül bevesznek, de ezt nem muszáj elhinned, legyen a Te hited szerint!

Nála van a fél ruhatárad és a párnád?

Dorcsi, ezek csupáncsak tárgyak! Ettől sokkal komolyabb probléma az, hogy a nála van a SZÍVED!
A tárgyakat hagyjad a fenébe, viszont a „szeretettel gondolok rá” egészen jó ötlet, ugyanis minden rezgés, ezért a szereteted rezgéseit érzékelni fogja!

Hidd el, hogy aminek MEG KELL TÖRTÉNNIE, AZ MEGTÖRTÉNIK, ezért bízd rá magad Istenre, az Univerzumra, a Sorsra, tehát arra a felsőbb ERŐRE, melynek létezése, illetve támogató ereje számodra is meggyőző!



köszönöm! van valami

köszönöm!
van valami kapcsolattartási elérhetőséged? facebook, instagram email?
lehet róla szó esetleg?



Dorcsi, kérlek, nyugodj meg!

Most éppen dolgozom, de ebédidőben írok neked!



Így ébrettem...

Igérem többet nem beszélek erről.
Sajnálom hogy ide írom le de ezt a késztetést érzem mert vhogy sokkal jobb hogy kiirhatom magamból.
olvasgatom az elengedésről szoló forumokat, cikkeket ..
Azt is hogy valójában arról szól hogy te magad változol belülről és hogy akit igazán szeretsz sosem felejted el.
ma úgy ébredtem, hogy minden érzelem kitör rajtam.2 napja fojtogatva érzem magam vagyis egy éve de intenzivebben 2 napja.
végre engedem kijönni azt aminek végre kikell jönnie ezer éve.
nem küzdök ellene, hagyom az érzelmek átjárjanak, és nagyon rossz!!!!!
Azt is olvastam hogy ha tényleg szeretem ne gyülölettel hanem szeretettel és ha vissza kell jönnie akkor vissza fog.
Kétségek közt úszkálok (félek attól is hogy sosem fog visszajönni és soem fogunk beszélni)mert nem a megnyúgvást érzem hanem mindent egyben, de legfőbbképp a negatív érzelmeket, dühöt gyűlöletet haragot tehetetlenséget és a folytonos miértek kérdést....
Ez menyire jó dolog?
Gondolom könnyeb lesz ezek után de nem gyülölettel akarok rá gondolni de mást nem érzek most... :(



Akkor most azt mondod hogy

Akkor most azt mondod hogy mind kamu amit ő mondott és valójában sosem szeretett?
Én mondjuk kétlem hogy az egy helyen dolgozásunk marha jó ötlet lenne. nem tudom hogy te hogy vagy vele én elég nehezen tűröm el hogy heti 5 napot 24 ben töltsünk el együtt. persze amig a rózsaszínköd fenn volt nagyon menő volt és élveztük minden egymással töltött percét, de mikor kezdett leszállni akkor már nem igazán mert nem volt mit mondanunk a másiknak, ( képzeld ez történt ma nálunk a cégnél vagy akármi) tudod mikor az ember külön dolgozik a párjától és van hiányérzet mikor láthatja.. na ez az ami hiányzott nálunk.

Tényleg kiszeretett belőlem, nem tagadom mert ez is reális dolog lehet, Én csak szeretném őt visszakapni...
másképp újra kzdeni. persze nyilván vannak szabad akaratok amiket olvasok itt a forumon és elfogadom csak nehéz..

elengedésre még nem jötem rá hogyan kéne ( olvastam egy siker történetben itt a forumon hogy volt aki elengedte a másikat és viszajött hozzá) Nos én is szeretném ezt megélni. de élénken él bennem a csalódottság, düh, félelem és minden aminek már rég nem kéne lennie.. :/

A legfőbb probléma a türelmetlenségem
félek attól hogy ha elengedem, sose jön vissza. Sejtem hogy nem túl jó hozzá állás mert az vagy amit gondolsz elven alapszik minden mégis rettentően félek. és nálam nem egy megnyugtató szöveg, ha nem jön vissza nem vesztettél semmit, és szerintem senkinél sem.

Félek elengedni őt mert félek attól hogy tényleg nem vagyok fontos neki csak egy játék ....
És a legnagyobb bibi, hogyan lehetne kezelni a szitut hogy mindennap látni fogom amig nem tudok kilépni a cégtől?
Hogyan kezeljem ugy hogy közelebb kerüljünk egymáshoz ne pedig távolodjunk.
marha jó pókeres szóval azt sem tudom leolvasni róla ha tényleg van vkije.. :/

Bár ha lenne akkor nem kéne mégis csak vissza adni a fél ruhatáramat (párna amin alszik stb)
ember ha lezár vmit végleg akkor megszabadul tőle mindenképpen főleg ha edig nagyon jól tudta hogy ott vannak és mert visszakérte a másik tőle..
vagy ezen tökre fölösleges emésztenem magam?



Meglátásaim

„…berágott amiért megsértettem a fiával… neki sok hogy egy helyen dolgozunk… zavarja a korom..”

Hm, ezek egy őszinte, kétirányú, viszonzott kapcsolatban olyan apróságok, amiket én a látszat kifogások közé sorolok (sorolnék)!

Persze a 11 év korkülönbség néha zavaró, de oly könnyedén megfeledkezhető róla, mint a pinty!

Megsértetted a fiával? Hm, mindegyik anya rendkívül érzékeny ilyesmire, de a szerelem, hogyha tényleg létező, néha még az anyai (tigristípusú) ösztönöket is képes felírni.

Sok neki, hogy egy helyen dolgoztok? Hm, ez marhaság, hiszen, aki szerelmes, az szinte mindig a másikkal szeretne egy térben tartózkodni!

Ha ez nem így van, kedves Dorcsi, akkor a JELEK eléggé kedvezőtlenek, amiket muszáj tudomásul venned, még akkor is, ha közben majdnem belepusztulsz a fájdalomba.

Szerelmet, viszonzott érzelmeket és figyelmet SOHA, senkitől nem lehetett, amióta világ ez a világ kikényszeríteni és még a 21. században is lehetetlenség!

Valószínűsítem, hogy részedről ez csakis önámítás: „… nekem az a "tippem" azért mert nem ezt az életet akarja nekem”, mégis van rá némi esély, hogy talán ez motiválja, tehát nem zárható ki.

„De folyton aggódik értem és mindig mindent tud is rólam” – írtad. Milyen forrásokból származnak ezek az információid?

Figyelj ide, okos tanácsot adni neked, hm, sajnos nem tudok, hiszen néha a legreménytelenebb esetek is fordultak már jóra … és a legreménykeltőbb szitukból sem kerekedett ki semmi, vagyis ilyesmi teljességgel kiszámíthatatlan egy KÜLSŐ személy számára!

Szerintem: hallgass a megérzéseidre, a szívedre és csakis önmagadra!

A külső tanácsok megfogadása veszélyes, hiszen
- a te „bőrödbe” képtelen egy külső személy belebújni,
- illetve a másik személy fejébe se lát bele.

Jósokhoz, médiumokhoz esetleg fordulhatsz, de gondosan válassz közülük, hiszen sok közöttük a szélhámos!
A legjobbakat kívánom neked!



Kérdéseidre a válasz:Nő az

Kérdéseidre a válasz:
Nő az illető akinek már van egy 18 éves nagy fia.
Amióta ismerjük egymást sűrűn hangzott nála, hogy zavarja a korom és nekem szükségem lenne egy férfira aki megadja azt amit ő nem tud. Ezerszer elmondtam neki, hogy engem az a része nem érdekel, de mintha a falnak beszélnék.
Nem vagyunk beszélő viszonyban, és nem is tiszta lappal zártuk a dolgot köztünk.
Egyiknapról a másikra közölte hogy vége mert berágott amiért megsértettem a fiával. Aztán pár héttel később már azzal jött hogy nem hiányzom neki mert neki sok hogy egy helyen dolgozunk( 2 éve hajtogatja ezt hogy menjek a céfgtől csak nem nem tudok olyan könnyen a suli miatt.), aztán azzal jött hogy zavarja a korom..
Vagyis konkrétan foggalmam sincs miért dobott. Nem mondja meg akárhányszor kérdezem. Csak egy bizonyos válasszal jön, nem illünk össze. és ezzel le is zárja.
nekem az a "tippem" azért mert nem ezt az életet akarja nekem.
nem tudom, megoldás lenne e ha tényleg kilépnék a cégtől és várnék hátha megkeress.
Vagy valóban nem illünk össze és azért vagy tényleg a más élet miatt taszit el magától...
De folyton aggódik értem és mindig mindent tud is rólam, ugyanakkor a cuccok nem visszacserélésével is egyfajta reményt kelt. Viselkedése is olyan minth nem tudna elengedni.. Nem tudom de zavaró ez az egész.
Ha kilépek és megkress akkor fogok rá kérdezni mi volt a alódi oka a szakításnak.

Ha már egyszer visszajött akkor újra visszafog, ha végre elengedem őt?
Vagyis akkor tényleg fontos lehetek neki ha már egyszer megtörtént?



Több kérdésem is van

Kedves Dorcsi28, nekem lenne néhány kérdésem, ugyanis nem értem a sztorid!

"De a helyzet valójában az hogy nem férfi az illető." - írtad.

Konkrétan mit jelent a fenti kijelentésed?
Egy impotens pasi a volt kedvesed? Vagy egy másik csaj?

Tudtára adtad már mindezt? "... engem az a része amit nem tud megadni nem érdekel.(család-gyerek stb)"

Egyébként az általad röviden felvázolt feltételezésed akár igaz is lehet, ugyanis néha a valóság simán túltesz a filmeken!
Figyelj ide, a viselkedése valódi okát (okait) CSAKIS TŐLE tudhatod meg, senki mástól, ezért a legrövidebb út az egyenes. Állj elé, terítsd ki a kártyáid, aztán lesz, ami lesz...

A bizonytalanság felemészti az embert, miközben belekényszeríti egy olyan kombinálós, találgatós, "vajon miért" típusú ördögi körbe, melyből nehéz ám kitörni!

Ha beszélőviszonyt ápoltok egymással, akkor ne habozz, hiszen a válaszok csakis NÁLA VANNAK!



Egy kérdésem van

Egy kérdésem van hozzátok!

lehet hogy én gondolok bele valamit ami nincs is, de mi van ha azért rúg el magától mert jobb életet akar nekem, mert ő nem tudja megadni nekem azt amire egy nőnek szüksége van?
Mikor megismerkedtünk már akkor is gond volt a korkülönbséggel ( 11 évvel idősenn mint én) viszont neki van már gyereke nekem még nincs.
De a helyzet valójában az hogy nem férfi az illető. Tehát ha ez egy önfeláldozás?
Vagy csak én akarom ezt a részét belelátni?
Mondjuk csak a filmekben láttam ilyet, hogy annyira szereti a másikat hogy elengedi mert ezzel azt hiszi jót cselekszik..
A baj ezzel az hogy ha így van, tehát valódi mély szeretet van benne felém és valóban csak jót akar nekem nem veszi figyelembe azt hogy engem az a része amit nem tud megadni nem érdekel.(család-gyerek stb)
Nem egyszer mondtam neki hogy ne ő döntse el mire van szükségem, ha egyszer vele akarok lenni akkor így van.
Lehet csak védeni akarom őt ezzel, pedig semmi köze nincs ennek a dolognak ahhoz amiért dobott, és lehet tényleg csak azért mert nem szeret már, de mi van havalóban ez áll a háttérbe..?
Nem vagytok agyturkászok és nem is várom el, de nem értem az ilyen felfogású emberket mint ő hogy feláldozza magát miattam...(ha tényleg erről van szó)

Van valami orvosság?



A kérdéseidre sajnos nem tudom a választ...

hiszen magam sem értem a pasik gondolkodását!

Szép napot kívánok neked!



Köszönöm

Az a helyzet, hogy mi 1 éve nem vagyunk már együtt de egy helyen dolgozunk. Mikor megismerkedtünk nagyon is jól működött minden mert nemdolgoztunk egy helyen( az a bizonyos rózsaszín köd és a hiányérzet)
Majd munka hiányába hozzájuk mentem dolgozni és onnantól kezdve csak romlott minden.. Aztán vége lett majd pár hónap múlva ismét visszajötta azzal hogy nem tudja mi az amimiatt kellek neki de ezt érzi viszont folyamatosan hátráltatja a gondololat hpgy napi 8 órában lát a melóhelyen. Majd megelégelte adolgot és végleg szakított velem 1 éve. összesen 1,5 évet voltunk együtt sajnos nem felhőtlenül mert egyikünk sem tudta tudja kezelni a helyzetet ..
Ezalatt az egy év alatt nem beszéltünk semmit inkább került engem majd oda oda szólogatva menejk már el mert nem bírja már ezt... De suli mellett nehéz állandó munkát találni és nem is mertem mert féltem etőle hogy sose fog megkeresni és vglelg elfelejt ( ha így lett volna semmi vesztenívalóm nem lett volna de apuszta gondolat is megőrjített sajnos)
majd odáig fajult a dolog köztünk hogy igazi paraszt s..gg lett velem szemben és olykor kedvességgel kompenzálta.
mondtam neki beszéljük meg de ő ne hajlandó és most sem.
Vissza kértem a holmiaimat de azóta sem hozta.
dec 23-án ( két napja) hirtelen letörölt az ismerősei közül mondván ne lássak bele az életébe.
Telefonon elmondta ő 1 éve nem szeret már úgy és hogy 2 hete van neki valakije de még mindig jóban akar lenni velem de akkor sem fog menni ha egy helyen dolgozunk.

Kérdezem tőletek: hogyan vonzam vissza? tele vagyok negatív érzelmekkel, dühvel szorongással félelelmmel kétségbe eséssel..
És mi az oka annak hogy nem hozta a cuccom és miért akar az életem része maradni ha mégis látszólag küzd ellene?
van valami halovány fény abban hogy valójában még mindig szeret de nem akar szeretni már, nem akarja a kapcsolatot de nem bir elengedni? vagy ez mind csak remény ami valótlan?
Hogy dolgozzak ki egy stratégiát ha mindennap látjuk egymást és csak mégjobban távolodunk ez miatt , Semmilyen trükk nem vált be amit eddig csináltam. se azh hogy ugy teszek mintha nem érdekelne se a kedvességem se semmi ( lehet mert tényleg kiérzi hogy oda vissza vagyok érte)
Hogyan győzzem le a sértettségemet és kezdjem felépíteni magam hogy meglásson?
Kialakulhat némi hiányérzet szeretett ha tényleg elmegyek a cégtől?

Nem szeretném őt elveszíteni sem elengedni. nem szeertnék mással tényleg nem megy.



Kedves Dorcsi28!

A lenti százalékos számításaim, amiket hosszú esztendőkkel ezelőtt adtam közre, sajnos még mindig időtállóak és megcáfolhatatlanok, de ... (...) ... és most jön a lényeg: NÉHA LÉTEZNEK CSODÁK!



"HA VAN MÁR VALAKIJE HOGY TUDOM VISSZAVONZANI?"

Kedves Dorcsi28, kérlek engedd meg, hogy Pipacsot idézzem!

beküldő: Pipacsvirág | 2013. október 9. szerda - 11:53
Esély - százalékosan

0 – 60 százalék: nincs esélyed a visszavonzására
61 – 70 százalék: pislákoló fény, utolsó szalmaszál - helyzet, amely nem túlságosan biztató
71 – 80 százalék: hajlik a közös kapcsolatra veled
81 – 90 százalék: jó esélyed van arra, hogy visszakapod
91 – 100 százalék: ő is ugyanúgy akarja a kapcsolatot, mint te!

Ha hiszed, ha nem, ez az igazság!

*
beküldő: Pipacsvirág | 2013. október 9. szerda - 11:45
Csak a fele múlik rajtad

" ... álljak hozzá pozitívan és előrébb leszek?" Fogjuk rá, de nem hagyható figyelmen kívül a másik hozzáállása, szabad akarata sem.

Te csak 50 százalékot tudsz a közösbe tenni, ... 51 százalékot már akkor sem, ha közben megfeszülsz.
És a te 50 százalékod is csak akkor van meg, ha pozitívan gondolkodsz, és hiszel önmagadban.

A negatív gondolkodásod, hozzáállásod, aggódásod a te részedet is 40, 30, 20, 10 százalékra redukálhatja.

+ 1 link:
http://www.thesecret.hu/forum/titokszoba/ex-visszahoditasa-igen-lehetseg...



Köszönöm a válaszod!

Külsőmön változtattam, Viselkedésemen is, persze még mindig van mit mert egyszerűen lefagyok és karót nyelek ha a közelemben van. Pár hónapja sikerült a lazaság mellette megis volt az eredménye rögtön olyan volt mintha együtt lettünk volna majd gyorsan el is szúrtam . :(
Sajnos nem tudok más felé nyitni akármennyire is próbálom, Mindenkiben őt keresem.
Így inkább arra jutottam, hogy megpróbálnám mégegyszer ezt a egészet másképpen.
valószínű az lehet a baj hogy nagyon érzi rajtam a görcsösséget hogy őt akarom de vhogy mindig visszajukadok a görcsösségre ha éppen sikerült ellazulnom és "elengednem"
Emellett az önbizalmam még mindig nem az igazi és a kisugárzásom sem.
Másokkal szemben nagyon is megy a lazaság vidámság amire ő nagyon is oda figyel és mintha féltékeny lenne, de vel szemben sajnos nem megy. :(

HA VAN MÁR VALAKIJE HOGY TUDOM VISSZAVONZANI?
HOGYAN ENGEDJEM EL HOGY VISSZA JÖJJÖN?



Biztosan lehet enyhíteni ezen

Biztosan lehet enyhíteni ezen a távolságtartáson. Türelemmel és magabiztossággal. Arra utalok, hogy ne loholj utána... ne éreztesd, hogy mit is akarsz valójában. Ha fel akarod magara hívni a figyelmét, változtass a külsődön, esetleg az eddigi viselkedéseden is. Úgy tudod bevonzani, hogy sokat elképzeled azt a jelenetet, hogy Ő megy oda hozzád. Mit mond,... és te hogyan reagálsz.

Más kérdés, hogy ennek van -e valami értelme? Talán az, hogy valaki más felfigyel rád. Szerintem, egy új kapcsolatra van szükséged. Ez csak egy vélemény. Talán jelentkeznek más hozzászólók is.



Nekem is segítség kéne

Sziasztok!
Szeretnék segítséget kérni, vagy kissebb útmutatást.
Röviden a lényeg: Szeretném bevonzani az exem mert nagyon szeretem és úgy gondolom ő az igazi.
Akkor is be lehet ha mondjuk tényleg kiszeretett belőlem?
Nem tudom hogy valójában így van-e mert nagyon jól titkolja. 1 éve nem vagyunk már együtt de kollégák vagyunk szóval nem egyszerű a helyzet sem a kezelhetőség. Sajnos nem is beszélünk egymással. Számomra értelmezhetetlen a viselkedése( néha kedves de nagyon sokszor épp ellenkezőleg. bokzsáknak érzem magam. ) Nem nagyon tudom megbeszélni vele ezt az egészet mert nem hajlandó. Viszont akárhányszor elengedi magát akkor már úgy tesz mintha akarna vagy lennének érzései felém. Egyszer nagyon csúnyán összevesztünk majd közöltem vele jólvan felejtsük el egymást és minden cuccomat kérem vissza mert nem akarom hogy ott legyen vagy hogy kidobjad és ne kedveskedjél ne becézgessél ha valóban nem akarsz semmit. Azóta annyi változás történt hogy mégjobban távolság tartó de nem hozta a cuccomat és mikor éppen milyen hangulatban van számomra félre érthetően kedveskedik.
Nem azt szeretném hogy értelmezzük a viselkedését mert szerintem nem lehet hanem azt hogy be lehet-e vonzani egy személyt aki látszólag nem akar már többet velem lenni.
olvastam korábbi hozzászólásokban hogy valószínű ilyenkor mi magunk rontunk el valamit vagyis legmélyebb bugyrainkban kívánjuk hogy megtörténjen a baj. Valóban ezt kívánhattam hogy ennyire szétválljunk? Mi a megoldás ellene?

Köszönöm a segítséget! :)



Nézz magadba

Kedves Zita!

Elolvastam a történeted és talán tudok neked egy másik megvilágítást is adni.

Minden, ami körülöttünk történik, az bennünk zajló emlékek, programok, megérzések kivetülése. Ez a tudatalattiban zajlik, logikus ésszel nem tudjuk megmagyarázni. Lehet, hogy erős lesz ez a mondat, csak arra kérlek legyél nyitott, hogy elgondolkozol rajta: valahol legbelül ezt akartad, hogy történjen .... :( Persze nem a tudatos lényed, hiszen az vágyik erre a személyre, de a tudatalattid "tett valamit", hogy a dolgok így történjenek...

Ismered a ho'oponopono technikát? Ezzel a rossz érzéssel a szívedben mondd magadban, hogy "sajnálom, kérlek bocsáss meg, mert nem tudom mit tettem... köszönöm, szeretlek!" és mindezt gondolatban mondd Istennek, Univerzumnak, a világmindenségnek, aki irányít, vezérel téged és addig ismételd magadban amíg ez a rossz érzés megszűnik benned. Ha jobban meg akarod érteni, hogy ez hogyan és miért működik, akkor keress rá (itt az oldalon is találsz, a neten pedig nagyon sok anyag van erről a témáról).

Ismerősnek tűnik az eseted, mert én is hasonlóképpen bevonzottam valakit az életembe viszont történt egy kis hiba, mert nem figyeltem a részletekre (erről lehet egyszer majd írok én is). Magunkban kell keresni a hibát, magunkban kell megoldani az ún. "ellen szándékot", erre az említett technika nagyon jó segítség.

Remélem segít :)

István

"Azzá válsz, amire gondolsz!"

www.fiatalongazdagon.blogspot.com



Megfelelő pillanat

Örülök, az egyetértéseteknek.

És kedves drgzita!
Ne feledd, hogy minden a maga idejében történik. Hidd el érdemes kivárni a megfelelő pillanatot. Akkor gyümölcsöző.



Köszönöm a bíztató

Köszönöm a bíztató szavakat mindnyájatoknak, sokat segítetek! :-) megpróbálom elengedni, megpróbálok felülemelkedni a megbántottságomon, és valahogy összeragasztani az összetört szív-darabkákat, nehogy túl sokáig legyek negatív energiamezőn :-) Tudod mi az érdekes Öbike? hogy pontosan azt csináltam tavaly ősszel, amit javasoltál: megfogalmaztam hogy milyen társat szeretnék, milyen az a pasi, aki számomra a legjobb. és utána találkoztam Vele. valahogy ösztönösen, rögtön éreztem, hogy Ő az. hihetetlen pillanat volt, ezért hiszek benne, hogy valóban Ő az. Akkor is ha még nem ismerem. és mert véletlenek nincsenek. :-)



...

Rózsafával teljesen egyetértek ...

olyasféle rokonságban amilyenben csak egy rózsafa és egy androméda ligeti magányos tölgy lehet
:)



'

én is nagyon szkeptikusan állok a vonzás törvényéhez .... nem ... inkább a "gyakorlóihoz" :)

ha már valamit vagy valakit be kell vonzani ott baj van

ha valamit adottnak érzel ... azt nem kell keresned ... és azzal sem kell törődnöd mikor lesz meg, mert te valóságnak érzed ... nem hiszed hogy szükség lehet rá hisz tudod hogy a tied ... erről miért vársz visszaigazolást? ... mit adhatna az a másik neked? ... önmagát, régen már odafentről elkérted ... és lépéseidben magaddal is viszed mindenhová
ezt az érzést nem kell akarattal hordanod ... az Ő! felelőssége hogy egyszer a szíved felől hallja meg: mellettem van otthonod ... kialakult helye van melletted ... azért hogy ezt megérezze ... neked semmit sem kell tenned ... nothing :))

hiszem hogy így van, én is hasonló cipőben jártam, járok ... bár ma már nem érdekel velem van vagy sem
... mindenki arra vágyik hogy önmaga lehessen ... ő is ... addig míg máshol leli magát ... nem állapodhat meg mellettem

... te sem azt az embert szereted aki rád vágyik hanem aki nem :) ő is így van ezzel ... ha már valaki közelít ... ahhoz nem én megyek ... de ha valakit csak magamhoz engedek ahhoz én is odamegyek

többen képesek őhozzá idomulni ... szépen ... és csendben ... én magam pedig kínok közt kiáltok ... hogyan láthatna meg abban a közegben amiben ők is csak barátok

Jézus mellett minkdenki úgy érezte hogy amaz csak őt szereti ... noha láthatta az aki hozzáment hogy ezzel mások is ugyanígy lesznek ... engedjünk meg mi is másoknak mindent ... hosszú éveket ... távol töltött perceket ...

végeredményben én bennem már kialakult az érzelem ... most ha el is vesztettem, ha igaz volt, visszanyerem és belőle majd neki is adhatok ... arról meg hogy találkozunk e vagy sem; nem tudhatok ... de tényleg :) ... lehet találkozok vele lehet hogy nem ... miért kutatnám a szerelmet mikor ITT érzem.

a vonzás törvénye végül is ez: csak az történik meg amiért nem kell küzdenem

(bocs hogy verselésbe kezdtem :)) .... valahogy most így volt kedvem :))



Hozzá akartam szólni

de Rózsafa pontosan úgy írta le, ahogy én is gondolom. Többen belefutottak abba a csapdába, hogy konkrét személyt akartak bevonzani, de az csak úgy megy, ha az Ő akarata egyezik a Tiéddel. Én azt mondom, hogy gondolj szeretettel erre a fiúra, mert nagyon tisztességes volt, és nem használta ki az érzelmeidet. Sokkal jobban jártál most, hogy így alakult, mintha elfogadta volna a közeledésedet és utána dobott volna. Úgyhogy örülj annak, hogy tisztelt és megbecsült, mert ő is becsületes volt Veled szemben.
Én azt mondom Neked, hogy tedd fel magadnak azt a kérést, hogy legyen olyan partnered vagy társad, aki számodra a legjobb. Tudod az Uni mindig tudja hogy Neked ki a legjobb, és azt küldi. Valószinű hogy az IGAZI már vár Téged, és ezért nem tudtál összejönni a kiszemelt sráccal.
A boldogság pedig nem partnerfüggő. Ha megtalálod a boldogságot önmagadban, akkor olyan kisugárzásod lesz, amikor már az Igazi el tud indulni feléd.
És még egy gondolat :) A IGAZI pasik nem szeretik a kezdeményezést, elég ha jelzést adunk nekik, hogy legyen meg az az örömük, ők választottak bennünket :) Ha nem veszik a jelzést, akkor bármennyit harcolunk értük, inkább eltoljuk magunktól őket, úgyhogy akkor hagyni kell az egészet.
Szeretettel: Öbike :)

A szeretet mindent áthat.....
Szeretlek! Sajnálom! Kérlek bocsáss meg! Köszönöm!
Mosolyogj Magyarország :)



:)

Szerintem az a baj, hogy görcsösen akarod. Nincs meg még nálad az elengedés, amit ír Rózsafa is. Amint úgy állsz hozzá, hogy szeretsz Vele lenni, és ahhoz, hogy jól érezzétek magatokat együtt, nem kell fizikai kontaktus, de ha van, az csak pluszban jó, máris el kezded vonzani magadhoz. Mert nem fogja érezni, hogy mindenáron őt akarod. Mert azzal taszítasz, nem pedig vonzol. Szerintem. Csak lazán.



Talán ott a bibi, hogy

Talán ott a bibi, hogy akarással és elvárásokkal teszed ezt. Én nem hiszek abban, hogy egy konkrét személyt ilyen formában magunkhoz ölelhetjük. Van a szabad akarata. De ha konkrét személyt szeretnél szerintem elég lenne annyi, hogy szelíden és szeretetteljesen csak arra gondolsz, hogy ha van dolgunk egymással akkor találkozzunk. Aztán a többi megy magától. Lehet befolyásolni dolgokat de erőszakkal nem érdemes.
Erőlködésnek beszarás a vége.
Energetikailag belemászol az intim szférájába. Ha ezt megérzi valaki, általában fel veszi a nyúlcipőt. Csak szeretettel és elvárások nélkül lehet haladni. Ezt tapasztalatból mondom már.

Ha még nem láttad vagy olvastad a "Mennyei próféciát" érdemes, mert erről is van benne szó.

Remélem segíthettem.



Miki, a világ legnagyobb

Miki, a világ legnagyobb vesztese. Én személy szerint humbugnak tartom. Ha hiszel benne,az a te magánügyed. Én úgy vélem,ez kb olyan,mint a placebó:reményt csepegtetnek ezzel az emberbe. Ha működne,sikerült volna nekem. De nem sikerült,úgyhogy ha engem kérdezel,a vonzás törvénye NEM LÉTEZIK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!