Szkeptikusok Társasága és az Általános Isten. 1 millió forintos kihívás

A hazai Szkeptikusok Társasága nem mert sem pályázni, sem kiállni egy olyan felhívásomra, amely őket erősen érintette. Pedig előtte maguk is hasonló pályázatokkal cukkolták a paranormális jelenségek és dolgok iránt erősebb érdeklődést mutatókat. A pénz másfél éve nálam dekkol, pedig akár el is vihetnék ugyebár: http://istenteszt.blog.hu/

Én, Iván Gábor elemér, azaz IGe 1 000 000 (egymillió) magyar forintot fizetek annak vagy azoknak az ateistáknak, szkeptikusoknak, darwinistáknak, szabadgondolkodóknak, racionalistáknak, materalistáknak, naturalistáknak akik cáfolni tudják logikus és racionális érvekkel írásban, vagy demonstrációval, bemutatással, a tudományos igényességgel létrehozott Általános Isten meghatározásomat. Tehát, ha be tudják bizonyítani, hogy alapjaiban hibás.

CsatolmányMéret
1 millió forint.jpg17.06 KB
Címkék:

HozzászólásokCiberdjerek

Ha te nem szeretsz olvasni engem, akkor ne olvass engem! Ha nem szeretsz okosodni, hanem inkább hinni akarsz, akkor ne okosodj. Ennyire egyszerű a dolog. Mások szeretik olvasni az írásaimat, nekik írok. Egyébként meg nem rég vagyok itt, de már négy írásomat feltette a főoldalra az Admin és azok igen olvasottak is.

Másrészt mi vagyunk a mi és te vagy egyedül. Tehát nyilatkozz csak a saját nevedben!!!! :-)

- - - - - - - - - - - - - - - - - - -
A nevetés a legfőbb szentség.
Micimackó sokkal jobban szeret téged!
A szabad gondolkodás mindenkinek kijár, akárcsak a széles látókör.Offolsz

Kedves Ige, alapjaiban hibás, hogy itt próbálkozol olyan témával, ami ezen a portálon senkit nem érdekel.
Tartsd szerencsédnek, hogy az Admin eddig még nem bannolta az accountodat.
Írj valami értelmeset. Igaz, mi így is szeretünk.

Nem vagyunk együgyűek.

http://rockxy.extra.hu
Most élsz. Most vigyázz, hogy jól csináld.Nyilt levelem részlete Hraskó Gábornak

Hraskó Gábor egyik nekem írt magánlevelében, oly rossz kitérő érvet hozott fel, mint a Szkeptikus Társaság valamennyire egységesnek látszó álláspontját, amely eleve megkérdőjelezi a legalapvetőbb tudományos hozzáértésüket is. Valami olyasmit írt, hogy szerintük egy definíció helyességét sem igazolni, sem cáfolni nem lehet és ezért nem szándékoznak vele érdemben foglalkozni. Ez azért lepett meg, mert számtalan helyen leírtam már korábban is, hogy itt sokan keverik az általános definíciót, a matematikai definícióval, amely utóbbira valóban igaz, de az én levezetésemben szó sincs róla, hogy ez egy matematikai definíció lenne. Nos, hogy ezt éppen a Szkeptikus Társaság tagjainak kellejen magyaráznom??? Hát magyarázom;

Kedves Szkeptikus Társaság és Hraskó Gábor! Bizonyára tudhatjátok, hogy a definícióknak több fajtájuk van. Ha nem tudjátok, akkor akár ezen a linken is utána olvashattok. Amit Ti kevertek azt úgy nevezik, hogy formális definíció, amit meg én levezettem, az egy reális definíció fajtáiból való. A formális definíciók, mint a matematikában is tanította a középiskolai tanárom, hogy miért éppen az, a helyes válasz annyi volt, hogy csak. Viszont a reális definíciók azok bizony egy állítások.

"1. A definíció szerkezete
Azt a szót, melynek a jelentését a definíció megadja, definiendumnak (meghatározandónak) nevezzük. A jelentést megadó (többnyire összetett) kifejezés pedig a definiens (meghatározó). A definíció nem más, mint jelentések azonosságáról szóló állítás, melynek általános sémája: definiendum = df definiens"

Egy állítás helyes, vagy helytelen voltát viszont már nagyon is lehetséges vizsgálni Tehát javaslom, hogy kössétek fel az ügyben a gatyamadzagjaitokat, mert a jelenlegi hozzáállásotok és hozzáértésetek felett a béka feneke lebeg.

- - - - - - - - - - - - - - - - - - -
A nevetés a legfőbb szentség.
Micimackó sokkal jobban szeret téged!
A szabad gondolkodás mindenkinek kijár, akárcsak a széles látókör.