Domján Gábor

Kedves Mindenki!
A mai nap vagyok túl az agykontroll felén.Egyszerüen fantasztikus ,mennyi mindenre kapsz választ, és jó értelemben íjesztő ,hogy saját magam ,szinte aprósággal miket el tudok érni.Agyilag igen kemény, de Gábor szerint ez így helyes.Bárki aki változtatni szeretne maga körül, bármit érdemes és szívből ajánlom neki, az agykontrollt.Ha nekem sikerül elérnem ,akkor bárkinek.Minden jót és szép hetet kívánok nektek.Sziasztok! Én nem jártam a

Sziasztok!
Én nem jártam a tanfolyamra, könyvből tanultam meg. Igaz, jártam más meditációs foglalkozásokra. A dohányzásról agykontrollal szoktam le és tartósan. 34 évig cigiztem és egyik napról a másikra letettem úgy, hogy nem voltak elvonási tüneteim és nem híztam meg.
Kívánom, hogy érezd jól magad a tanfolyamon és tanulj sokat és hasznosat:)Gabica :)))

De jóóóó :))))

Én a júliusira akarok menni, azt a Laci tartja :))))

Remélem és kívánom is magamnak és egyben Neked is, hogy csudi jó élményekkel gazdagodj :)))))

" A gyermeki értelem nem végez összehasonlítást, hanem minden dolgot és minden eseményt egyedinek, egyszerinek és véglegesnek tekint. "

http://www.youtube.com/watch?v=rzpW7P83sb4agykontroll és titok...

agykontroll és titok... majdnem ugyanaz, talán a titok egy még közérthetőbb, könnyebben befogadható változat. de mindkettő ugyanoda vezet (rómába :))))Kedves Gabica!

Örülök, hogy tetszik a dolog! Én 12 évvel ezelőtt végeztem el először, és elmondhatom, hogy azóta más szemmel nézem a világot. Biztonságot ad, hogy ott van a kezedben illetve a fejedben egy olyan tudás, ami lehetőséget ad arra, hogy olyan életet teremts Magadnak amilyet csak szeretnél!
Kívánom Neked, hogy nagy lelkesedéssel, kitartással fejleszd ki magadban azokat a technikákat, amelyekkel életedet nagyszerűvé varázsolhatod!

Szeretettel: Judit

"Csak egy helyen szeretnék élni és ez az a hely, ahol a szeretet örökké uralkodik."