Napi Tanítások - Június

A titok könyv elolvasása utáni lelkesedésemben megvásároltam Rhonda Byrne-től a Titok - Napi tanítások című könyvecskét is, ami az év 365 napjára ad egy-egy tanácsot a titok sikeres megéléséhez. Én nagyon megszerettem ennek az elolvasásával kezdeni a napot, sokszor egész napon át velem marad és segít a reggeli gondolat. Úgy döntöttem, lefordítom és beírom ide reggelente az aznapi tanácsot, hátha más is szeretni fogja. Építkezzetek belőle kedvetekre :-)

Nagyon szép, teremtő napot kívánok :-)))))))

Szeretettel:

Moncsi

Június 30. Kedd

Mi az amit igazán akarsz? Milyen kimenetelre vágysz? A feladatod az, hogy kitarts a kimenetel mellett és érezd úgy, mintha már itt is lenne. Ez a te feladatod. A MIKÉNT pedig az Univerzumé. Olyan sok ember bukik el ezen és igyekszik a mikéntet kidolgozni.

Itt egy egyszerű példa. Valaki szeretne egy drága egyetemre járni, tehát azt próbálja kidolgozni, miként szerez pénzt az egyetemre. Pedig a kimenetel az egyetemre járás. Az illetőnek arra kell összpontosítania, hogy az egyetemre jár - ez az ő feladata.

Összpontosíts a kimenetelre és engedd, hogy az Univerzum valóra váltsa azt a megszámlálhatatlan útjai egyikén.

Június 29. Hétfő

Az Univerzum teljesen és tökéletesen szeret Téged. Nem számít mennyi hibát követsz el, nem számít hol tartasz az életedben, nem számít, hogy te mit gondolsz magadról, az Univerzum örökké szeret.

Június 28. Vasárnap

Fontos emlékezni arra, hogy minden pillanatban egy adott szinten rezegsz. Hogy megváltoztathasd a külső körülményeket és az életedet egy magasabb szintre emeld, meg kell változtatnod a belső frekvenciádat. Jó gondolatok, jó szavak és jó tettek emelik a rezgésedet magasabb szintre.

Minél magasabb a frekvenciád, annál több jót vonzol magadhoz.

Június 27. Szombat

Hogy megérthesd a hála hatalmát és varázslatát, meg kell hogy tapasztald saját magad. Szóval miért nem kezded ezt azzal, hogy találsz minden nap 100 dolgot amiért hálás lehetsz?

Ha minden nap gyakorlod a hála állapotát nem sokára természetes létállapotoddá válik majd, és ezzel megnyitod magad előtt az élet egyik legnagyobb titkát.

Június 26. Péntek

Ismerd meg Önmagad! Figyeld meg hogy teremtetted meg az apró dolgokat az életedben és emlékezz arra, hogy éreztél magadban azokkal a dolgokkal kapcsolatban. Gondold át milyen könnyedén érkeztek hozzád. Észre fogod venni, hogy egyszer jutott eszedbe az az apróság és nem gondolkodtál rajta többet, csak megérkezett.

Ami valójában történt az, hogy nem gondoltál vagy mondtál a vágyadnak ellentmondó dolgokat, így a vonzás törvénye tehette a dolgát.

Június 25. Csütörtök

"A legtöbb ember pont annyira boldog, amennyire elhatározza magát, hogy az lesz."

ABRAHAM LINCOLN (1809-0865)

Június 24. Szerda

Minden stressz, aggodalom egyszerűen abból származik, hogy a gondolataidat a jövőbe vetíted és valami rosszat képzelsz el. Ilyenkor arra összpontosítasz, amit nem akarsz! Amikor észreveszed, hogy az elméd negatív módon vetít képet a jövőbe, koncentrálj erősen a MOST-ra. Hozd vissza magadat a pillanatba.

Használd az akaratodat és összpontosítsd az elmédet ebbe a pillanatba, mert ebben a mostani pillanatban tökéletes béke van.

Június 23. Kedd

Ha szerelmet keresel, a legjobb esély arra, hogy megtaláld az igazi boldogságot a tökéletes személlyel (akárki legyen is az) az, ha átadod magadat az Univerzumnak. Engedd az Univerzumnak hogy elhozza életed szerelmét hozzád és hogy téged felé mozgasson. Ez azt jelenti, hogy állj el az útból és legyél befogadó a lehetőségekkel szemben, amiket az Univerzum ad neked.

A mi szűk látókörünkből nem láthatunk mindent, de az Univerzum teljes perspektívából ismeri a tökéletes párokat.

Június 22. Hétfő

Koncentrálj a csodás dolgokra magaddal kapcsolatban és mikor az elméd elkezdené kritizálni bármely részedet töröld el a gondolatokat. Állítsd meg őket és azonnal kapcsold át az elmédet, hogy valami kedves tulajdonságodra figyeljen. Ha a jó dolgokra koncentrálsz magaddal kapcsolatban akkor a jó dolgok bőségét fogod vonzani magadhoz.

Légy jó önmagadhoz, mert megérdemled!

Június 21. Vasárnap

Minden létező vallás arra tanított minket, hogy legyen HITünk.
A hit az amikor nem látod mi módon, de abszolút meggyőződéssel tudod, hogy a pillanat amiről álmodsz megadatik neked, és mindössze annyit kell tenned, hogy lazítasz, és engeded az Univerzumnak, hogy az álmodhoz húzzon,az álmodat pedig hozzád.

Június 20. Szombat

"Képes vagyok bármiben sikeres lenni, amiben akarok."

Ez az abszolút igazság, de a lényeg: TE hiszel benne?

Június 19. Péntek

Te is ezt gondolod?

"Most nincs pénzem arra, hogy másoknak is adjak, de ha lesz adakozni fogok."

Ha ezt gondolod, akkor sose lesz pénzed. A leggyorsabb útja annak, hogy bevonz bármit az ha másoknak adsz, szóval ha a pénz az amit vonzani akarsz, akkor adj pénzt másoknak. Adhatsz 1000 forintot, 100 forintot vagy 1 forintot. Nem számít, hogy mekkora összeg, csak adjál. Nem számít, hogy mennyit és hogy kinek, csak adjál!

Június 18. Csütörtök

A szavaidnak hatalmas erejük van, mert azok olyan gondolatok amiknek további energiát adtál. Legyél tudatában annak amit mondasz! Figyelj a szavaidra! Különleges pillanat az amikor menet közben elkapod a keresetlen szavaidat, mert azt jelenti, hogy egyre tudatosabbá és jelenlévővé válsz. Igen!

Június 17. Szerda

Törekedj arra, hogy Te legyél az első: az első a mosolyban, az első a bólintásban, az első a dicséretben, az első a megbocsájtásban.

ANONYMUS

Június 16. Kedd

Sok fogyókúrázó jár úgy, hogy miután leadott pár kilót vissza is szedi, mert amire összpontosít az a súlyvesztés. Ehelyett álljon az ideális súlyod a középpontban.

Amire leginkább koncentrálsz azt fogod vonzani. Így működik a törvény.

Június 15. Hétfő

A teremtés menete ugyanaz minden esetben, függettlenül attól, hogy valamit vonzani akarsz magadhoz, vagy valami negatívumot szeretnél eltávolíani az életedből.

Ha van olyan tulajdonságod, amit szeretnél megváltoztatni vagy bármi negatívat az életedből eltávolítani, arra kell összpontosítanod, amit akarsz. Tehát vizualizáld magadat a negatívum-nélküli állapotba most. Képzeld el magadat annyi helyzetben, amennyibe csak tudod, amelyekben ez a negatívum teljesen hiányzik. Érezd magadat szabadnak és boldognak. Lásd magadat abban az állapotban, amiben lenni akarsz és érezd hogy ott vagy, most azonnal.

Június 14. Vasárnap

A vonzás törvényében nincsen múlt vagy jövő idő, csak jelen van, úgyhogy hagyd abba a múltadról, mint nehézségekkel teli fájdalmas emlékről való siránkozást.

Emlékezz arra, hogy a törvény kizárólag a jelenben működik, ezért mikor a múltadról negatívumként beszélsz a törvény fogja a szavaidat és ugyanazokat a dolgokat küldi neked vissza, MOST.

Június 13. Szombat

Az adás megnyítja az ajtót a fogadás felé. Olyan sok lehetőséged van adni minden áldott nap.

Adj kedves szavakat. Adj mosolyt. Adj megbecsülést és szeretetet. Adj bókokat. Adhatsz udvariasságot a többi autósnak vezetés közben. Adhatsz egy mosolyt a parkolóőrnek. Adhatsz barátságos üdvözlést az újságárusnak vagy a bolti kiszolgálónak. Adhatsz azzal, ha előreengedsz egy idegent a liftben és azzal ha megkérdezed hanyadikra megy és megnyomod a gombot neki. Ha valaki elejt valamit, segítő kezet adhatsz és felveheted helyette. Adhatsz szeretetteli öleléseket a szeretteidnek. És adhatsz megbecsülést és bíztatást mindenkinek.

Olyan sok lehetőség van előtted az adásra és az ajtó megnyitására a fogadás felé.

Június 12. Péntek

A vizualizáció művészetének gyakorlását kezdd az előző napod felidézésével. Válassz egy csodás pillanatot vagy helyszínt a napodból és játszd le azt újra a fejedben. Érzékeld kristáytisztán a helyet, az embereket, a háttérzajokat, a színeket, az elhangzott szavakat és a színtér minden apró részletét amint újra játszod azokat az elmédben.

Ez egy nagyon hatékony módja a vizualizációs képességeid fejlesztésének és mindeközben még több csodás színteret vonzol be vele az életedbe.

Június 11. Csütörtök

Mikor kritizálsz vagy okolsz valakit vagy valamit, vedd észre milyen érzések dolgoznak benned. Azok a rossz érzések egyértelműen azt jelzik számodra, hogy negatív dolgokat vonzol. Figyelj az Univerzum tévedhetetlen iránymutatására, amit az érzésiden keresztül sugároz neked.

A jó érzésnél kevesebbet érezni egyszerűen nem éri meg.

Június 10. Szerda

AZ igazság szabaddá tesz. A világ összes fájdalma és szenvedése olyan emberektől származik, akik nem ismerték az Univerzum megváltoztathatatlan kozmikus törvényeit. A Titok alapelvei azért adattak nekünk, hogy bebizonyíthassuk a kozmikus törvény létezését saját magunknak. Bizonyítsd be magadnak és az igazság szabaddá fog tenni!

Június 9. Kedd

A történelem során soha nem fordult elő, hogy a gyűlölet boldogságot hozott volna az emberiségnek. A gyűlölet elpusztítja azokat akik az elméjükben és a testükben őrzik azt. Ha az emberiség el tudná engedni az összes gyűlöletét, félelmét és bánatát soha nem kerülhetne egy diktátor sem hatalomra és békében élhetnénk a Földön.

A földi béke csak a mi belső békénken keresztül valósulhat meg.

Június 8. Héfő

Kiegyensúlyozott életet élni az elméd és a szíved között nem más mint boldog életet élni. Amikor a szíved és az elméd egyensúlyban van egymással a tested tökéletes harmóniába kerül. Csakúgy mint az életed.

Június 7. Vasárnap

Vedd észre a csodálatos dolgokat az életedben! Érezz hálát azok az emberek felé, akik a találmányaik és munkájuk során olyan sokat adtak neked hogy könnyebb lehessen az életed. Zuhanyoztál ma reggel? Használtad az elektromosságot? Hogy mentél el otthonról? Kocsival, busszal, vonattal vagy a cipőidben sétálva? Vettél kávét, hallgattad a rádiót, felhívtál valakit a mobilodon? Olyan sok találmányt használsz nap mint nap. Természetesnek veszed őket vagy hálás vagy értük?

Olyan áldottak vagyunk - valóban azok vagyunk.

Június 6. Szombat

Itt a leírása annak, aki Te valójában vagy:

Egész VAGYOK.

Tökéletes VAGYOK.

Erős VAGYOK.

Szeretetteli VAGYOK.

Harmóniában VAGYOK.

Boldog VAGYOK.

Június 5. Péntek

Korlátozni tudod saját magadat a történetekkel amiket magadról alkottál. Itt van néhány példa arra, miként tudnak az általunk kreált történetek korlátozni minket:

Nem vagyok jó matekban. Sose tudtam rendesen táncolni. Nem vagyok túl jó író. Nagyon makacs vagyok. Nem alszom jól mostanában. Hangulatember vagyok. Állandóan problémám van a súlyommal. Én mindig elkések. A szemüvegem nélkül vaksi vagyok. Nehezen kötök új barátságokat. A pénz valahogy mindig kicsúszik a kezemből.

Abban a pillanatban, hogy észreveszed, miket mondasz, törölni tudod őket és újraírhatod a történetedet!

Június 4. Csütörtök

Az ellenállás megakadályozza a vágyaid megérkezését. Ellenállást teremtesz magadban ha ideges vagy aggódó vagy a kívánságaid miatt. A feszültség ellenállást okoz és megakadályoza a megérkezést.

Ha feszültnek érzed magadat mikor a vágyadra gondolsz, akkor itt az ideje annak, hogy lazíts, lazíts, lazíts. Hagyd hogy a tested lazává, könnyedé váljon és ellazítsa az elmédet is. Minden alkalommal, ha úgy érzed elkezdesz feszülté válni, lazítsd el a testedet újra, amíg könnyednek nem érzed magadat.

Június 3. Szerda

Időnként jobb egyszerre egy dologra koncentrálni, hogy minden energiád arra összpontosuljon. Készíthetsz egy hosszú listát a vágyaidról és minden nap fókuszálj egyre közülük, olyan érzéssel, mintha már meg is kaptad volna. Valószínüleg azt találod majd, hogy amik miatt a legkevésbé aggódsz érkeznek majd meg leghamarabb, mert az aggodalmaid hiánya segít az Univerzumnak a gyors szállításban.

Június 2. Kedd

Mikor az emberek elkezdik alkalmazni a Titkot kicsit tartani szoktak a negatív gondolatoktól. Emiatt a félelem miatt mikor valami jóra gondolnak annak az ellenekzője is gyakran beugrik a gondolataik közé. Ez nem szokatlan. Azonban tudd, hogy ez a szakasz nagyon gyorsan elmúlik. És ezt a legkönnyebben úgy érheted el ha nem szentelsz figyelmet a negatív gondolataidnak. Egyszerűen ne vegyél róluk tudomást és gondolj valami jóra. Mikor a negytív gondolat jön csak rázd le magadról, mintha nem is törődél vele és gondolj a vágyaidra.

Június 1. Hétfő

Nem tudsz elszalasztani lehetőséget, mert az Univerzum folyton újabbat állít eléd. Ha úgy érzed elszalasztottál valamit, nem fogod jól érezni magadat és biztosan nem leszel a jó lehetőség fogadó-frekvenciáján. Legyen hited! Az Univerzumnak korlátlan lehetősége van és korlátlan módja arra, hogy a figyelmedet felhívja rá.

Meg fogod ragadni a valódi lehetőséget.I hope you never stop! This

I hope you never stop! This is one of the best blogs Ive ever read. Youve got some mad skill here, man. hungry shark game

 

Szia Felebarát,

olvastam Jlia blogját, köszi.
És bízom is az életemben....:)))
Arra meg majd rájövök, hogy hogy lehet lazán keresni. Mert maga a keresés is a "hogyan" területe...Szia Panka!

Köszönöm szépen a tanácsod, és a jókívánságokat is.
Igen, én is erre jutottam, hogy úgy fogok csinálni, mintha már az enyém lenne az a fajta munka...
Neked is kívánom, hogy megtapasztalj mindent, amit szeretnél, az élet minden területén!Gratulálok a sikeres

Gratulálok a sikeres nyomozáshoz!:)))))))

PankaPanka!:))))

Megvagy!:))))))))))))))))))))Valasz...

...ahogy a Jlia is csinalta! Ppankahoz hasonloan.
Bea,olvastad a Bizz bennem ! c. blogot-Jliatol? Ha meg nem ,erdemes!:)

Szeretettel,
felebaratSzia! Én ugyan nem konkrét

Szia!

Én ugyan nem konkrét munkát akartam bevonzani, lehet, hogy más a történet, de gondoltam, talán segíthetek (eddig olvasgatni szoktam csak).
Az év elején nem igazán volt mit csinálnom a munkahelyemen és úgy nézett ki, hogy még sokáig nem is lesz. Nekem az jött be, hogy kitartóan ismételgettem, hogy egész napra elegendő munkám van és azt is képzeltem el, hogy teszek – veszek az irodában. (Ez már inkább a megvalósulás volt, a „hogyan”-t nem is igazán tudtam elképzelni:) A vége annyi, hogy szép lassan be is indult újra az élet nálunk és ez tart már egy ideje:)
Remélem, tudtam egy picit segíteni és sok sikert kívánok, hogy elérd, amit szeretnél!

PankaKérdés

a Június 30.-i tanításhoz:

Szerintetek hogy kell nem a MIKÉNT-re összpontosítani, ha munkát akarunk bevonzani...?
Minden tettel, próbálkozással, valahol a HOGYAN-t alakítjuk...
Hogy lehet ezt jól megvalósítani, van ötletetek?Csatlakozom én is az

Csatlakozom én is az előttem szólókhoz, nekem is nagyon nagy öröm, hogy vagytok és olvashatlak Titeket :-)))) Nagy ölelés Mindenkinek! MoncsiCsatlakozom

Diamyne-hoz, én is így érzek, és hasonlókat kívánok Nektek...:)))M&M

Moncsi és Mindenki
jó, hogy vagytok, szép és boldog napokat kívánok Nektek! :)Végtelen megoldások

Moncsi, köszönöm a mai tanítást !
Valóban az Unira kell bízni a megvalósítás mikéntjét, mert az Uninak sokkal nagyobb a fantáziája, mint nekünk. Néha csak ámulunk a megoldáson ! Jéé, azt a mindenit !!
Ölelés,
Hono_LuluDrága Moncsi!:))

Nagyon tetszik a mai tanítás!Köszönöm szépen!Szerintem ez egy lényeges dolog...akaratlanul is a mikéntre gondolunk bizonyos esetekben.Pedig a lényeg valóban a végeredmény....:)Hasznos tanítás,megfogadom...:)))
Vidám szép napot kívánok!(())
ZsuzsiDrága Minden

Drága Minden Errejáró!

Nagyon köszönöm, hogy olvassátok a beírásokat és bocsássatok meg, hogy kevesebbet tudok reagálni, kicsit sűrű a mostani időszak :-))

Csodás vidám napot kívánok Nektek!

MoncsiKedves Moncsi!

köszönöm, ez a mai napom után vigasztal:)))))))))))))))Köszönöm Moncsi! :) Ezt

Köszönöm Moncsi! :) Ezt jó volt olvasni mára! :))Hihi....:)))

:)))Moncsi :)))

hiába, a szeretet mindent és mindenkit áthat... (lsd. az alattam szólót... pl. Mikee szívét is meglágyítgatja... :)

Szép napsütéses napot kívánok Neked és minden Secret-pajtásnak! :)

"A jó, a szép, és a remény mindenben benne van, benne él. A felkelő nap sugarában, a kimondott szó erejében, egy édes kacagásban, akár egyetlen pillanatban."Jaj,újabb

Jaj,újabb "gyöngyszemek"!:) Öröm őket olvasni! Köszönet értük a megátalkodott világ nevében.Bea!:))

Neked is szép termtő napot kívánok!:))))
Szeretettel:ZsuzsiMoncsikám!:)))

Köszönet a gondoskodásért!:)))
Nagy ölelés Neked!
ZsuzsiDrága Moncsikám:)

A csodás Univerzum...
Köszönöm a mai tanítást.
cseppSzép

napot kívánok Nektek! :))))A jövőt most alapozod meg gondolataiddal

Drága Moncsi !
Köszönöm a mai tanítást. Teljesen egyetértek vele !
Csak a "most"-tal tudunk a gyakorlatban kezdeni, tevékenykedni.
Ölelés neked,
Hono_LuluDrága Moncsi!:))

Köszönöm szépen a mai tanítást is. Valamiért, mikor elolvastam, eszembe jutott egy régebbi tanítás, és visszakerestem:
Május 13. Szerda
"Hatalmadban áll a negatív dolgokat pozitívra változtatni, de úgy nem fog menni, ha ellenállsz a változásnak. Ellenállsz a változásnak amikor a negatív dolgokra figyelsz, ami még több negatívumot, fájdalmat és nyomorúságot hoz neked.
Hogy a negatívumot pozitívvá változtathasd nézd először mindennek a jó oldalát. Minden helyzetben ott a jó, és amint keresni kezded a vonzás törvénye feltárja számodra azokat. Aztán határozd el magadban, hogy ez a változás korlátlan pozitívumot és boldogságot fog hozni neked, érezd és hidd el a szívedben amint elhatározod, és ennek így kell történnie.
Ez a pozitv út választásának a módja."
Minden és mindenki azt mondja most bennem, hogy nincs más út, csak a MOST-ban levés. Ezen vagyok, ezt kell megtanulnom.
Szép napot Neked Drága Lélekápolónk, majd mesélj hogy megy már a rázás...:)))
Szép napot kívánok minden erre járónak is!Moncsikám!:)

Köszönöm szépen a mai tanítást is!Hát megmondom őszintén ez is éppen aktuális...:))
Sokszor azt gondoljuk hogy mi jobban tudjuk ki illik hozzánk,és személyhez kötjük a teremtést...bár...minden lehetséges..:)))Bízzuk az Univerzumra!
Vidám szép napot kívánok!
Ölellek.ZsuzsiJómagam :D

Kedves Moncsi !
Köszönöm a mai tanítást, szeretem magam és érzem, hogy mások is szeretnek. De tényleg !
Ölelés,
Hono_LuluBeus :))

ááá... tehát megvolt a start... :))) Helyes, nagyon helyes... olvastam ám az élménybeszámolót... :))) Csak így tovább... :)) Varázslatosan keleties hangulatú estét Neked! :))Zsuzsi :)))

Jártam a Csini klubban is... és szemrevételeztem ám a programot... köszönet érte! :))) A család hadd nevessen, minden kezdet nehéz... na, de, ha belejössz, úgy fognak ámulni, hogy csak... :))) Kitartás és csodásan szép estét, na és jó illegetést-billegetést, akarom mondani belly dancelést... :))) Ölelés. :)