Csak egy feljegyzés

önzőRádöbbentem, hogy néha milyen önző vagyok akkor, amikor panaszkodok erről-arról. Hogy most munkát keresek és időnként kilátástalannak találom eme helyzetet. De ezzel semmi pozitívat nem teszek, sőt, mások rezgését is lehúzom a magam szintjére és mi ez, ha nem önzőség?

Bár néha nehéz pozitívan látni a világot, amikor annyi helyről szorongatják az embert. De ez nem jelenti azt, hogy egyből depresszióba kell zuhanni.

Amikor megjelennek a negatív gondolataim, eleinte a Lelkemet kezdi mardosni a kétely, egyre sötétebben látok mindent. Ekkor megálljt szoktam parancsolni burjánzásnak induló negatívizmusomnak, mielőtt még a legrosszabbakat vonzanám be. Ugyan azt megfigyeltem, hogy a rossz-nak bélyegzett dolgokat mennyivel egyszerűbb bevonzani, mint pl.: a lottó 5öst :P

Ámbár a világot nem lehet feketén-fehéren jó és rossz dolgokra osztani. Minden történés ilyen vagy olyan tanulságot hordoz magában, ami úgy vélem fejlődésünk érdekét szolgálja.

Címkék:

HozzászólásokDe talán

abban segít, hogy ki tudjuk fizetni a gázszámlát:)

"A lehetetlen csupán egy nagy szó, amellyel a kis emberek dobálóznak, mert számukra könnyebb egy készen kapott világban élni, mint felfedezni magukban az erőt a változtatásra. " (Muhammad Ali)a lottó ötös nem

a lottó ötös nem feltétlenül jó. nézzük azok példáját, akik nyertek. a legtöbbnek inkább rossz mint jó irányba fordult az élete. érdekes. az emberek mégis vágynak a lottó ötösre, nem értik meg, hogy a tapasztalat szerint, a tények szerint az inkább rossz mint jó. de az emberek nagy része azt gondolja hogy - ja, nálam ez máshogy működne... viszont sajnos aki lottóötös nélkül nem volt gazdag, az a lottóötös után csak még szegényebb sorba jut, az ugyanis egyetlen hatással lesz a pénzügyi helyzetére: felerősíti azokat a folyamatokat, amik korábban is megvoltak. ha valaki szegény ember módjára élt előtte, az a lottóötös után elég hamar koldusbotra jut... miért? a gazdagság az elmében kezdődik, és nem kívülről jön!