Amikor a negatív pozitívra késztet

amikor a negatív pozitív leszCsak cselekedni kell! Hogy is van ez? Hogy lehet ez? Ó, hiszen tudom! A legnagyobb örömöt pedig ez hozta, ez a felismerés! Vagy talán felülemelkedés? Inkább megértés. Mindenesetre csodálatos, igen ez maga a teremtés, amikor az öröm, a boldogság a szeretet érzése a megynyugvás, érzésével párosul.
Az előző írásomban leírt sajnálatos esemény kapcsán úgy éreztem el kell gondolkodnom magamon. Hol a a hiba? Mi a gát, mi az akadály? Mi a probléma? Hogyan tudom kijavítani? Min kell változtatnom? Rá is jöttem gyorsan! Itt..., hogy ezen gondolkodom! Kezemben (fejemben), csodálatos technikák és én töprengek! Ilyet??????!!!!!! Annyi embert vezettem már rá arra, hogyan teheti rendbe a dolgait, egészségét, körülményeit. Élethelyzeteket, komolynak ítélt hibákat segítek kijavítani azzal, hogy mutatom az utat, és én balga a saját problémámon nem tudok felülemelkedni? Ez nem lehet igaz! Ez a felismerés odáig vezetett, hogy azonnal nekiültem és megírtam a Ho'oponopono Gyakorlatok gyűjteményét. Abban a pillanatban amikor megszületett bennem ez a gondolat, azonnal tudtam, hogy amit teszek az javára szolgálhat mindenkinek. Ez olyan örömmel töltött el, hogy azonnal nekiláttam! Megelégedettséggel, és örömmel nyugtáztam, hogy kész. Olyan lelki megnyugvást érezve, ami azt sugallta, hogy ettől vagyok most boldog. Tudva éreztem, hogy ez az, amit akartam és ez jó, nagyon jó! Most pedig egymás után jönnek apró csodák az életembe. Én várom, mindig várom a csodát! Számítok rá! Jön is! Hálás is vagyok mindezért! Csodálkozol? Karácsony közeleg! Lehet, hogy hozzám egy kicsit hamarabb jött a Jézuska! Tudod mi a legjobb! El sem megy! Nem engedem!Hogy Nektek se kelljen még egy évig várni: Ho'oponopono - szeretettel ajánlom, hogy váljon élete részévé mindannyiótoknak ez a folyamat !
Jutka

HozzászólásokKedves "sosiego"!

A válaszom: Igen. Örömmel! Én is vidéki "lyány" vagyok! Kecskeméten élek. Majdhogynem az ország közepén. Ide minden közel van, vagy innen semmi sincs messze! Persze ez csak rajtunk múlik! Ahogy érezzük! igaz?
Üdv. JutkaSzia

Szia Jutka!

Érdeklődnék,hogy vidéken is tartanál oktatást?Válaszodat előre is köszönöm!ide kapcsolódik

Amikor készek vagyunk cselekedni, és épp nem kell cselekedni... pedig de cselekednénk.... de az idő még nem jött el... az EGO ezen is el tud élvezkedni egy darabig...:)