Dilemma

Nincs dilemma. Boldogság van. Amit kérsz, megadatik. :) Köszönök nektek mindent!

HozzászólásokKedves Mindenki!

Kérlek benneteket, bocsássatok meg nekem! Megtisztelő számomra, hogy olvassátok irásomat, és hozzászóltok! A negatív gondolatokat, amik eddig bennem voltak, hamar lecseréltem pozitivra... Igy máris sokkal könnyebb, hála érte! Köszönöm nektek! Millió puszi!
-Picur-angel-a!

18 éves voltam akkor, és az egy kicsit máshogy indult. Vagy lehet hogy ennyi idő után már én látom másnak? Nagyon jó ember, nem akarom bántani, a maga módján szeret engem. Sok minden történt az elmúlt 8 évben, mióta együtt vagyunk. De úgy érzem, most kezdek igazán magamra találni. Eddig voltam valaki, aki próbált megfelelni a többfelöl jövő elvárásoknak. Sokmindent és sokmindenkit magam elé helyeztem, és most döbbentem rá, hogy jesszusom, az évek mennek, és én nem élek igazán, csak létezem. Nem vagyok boldog, és keresem azokat a dolgokat, azokat a személyeket, akik/amik által azzá tudok válni. Csakhogy sokminden megvalósitása jelenlegi párom mellett csak nagy harcok árán lehetséges, ő úgy érzem még mindig azt a lányt keresi, akit akkor megszeretett. Valahogy mintha nem birná elfogadni, hogy változtam azóta. És ez fáj. Talán ezért is volt nagyon imponáló egy olyan pasi, aki úgy kellettem, ahogy vagyok. Na de várom haza, aztán majd meglátjuk mire jutunk. :)
Köszönöm!
-Picur-Kedves Picur!

Azt visszaidézted, mit éreztél, mikor a jelenlegi pároddal megismerkedtél? Lehet, hogy az is ilyen volt, csak már régen volt? :)Nikol!

Köszönöm! Remélem párom jó passzban lesz este, hogy tudjunk nyugodtan beszélgetni a közös dolgainkról... Nem lesz egyszerü menet, nem egy beszédes típus, ha érzelmekről, lelki dolgokról van szó. Talán részben ez is közrejátszott, hogy megrekedtünk valahol. Az elején még lelkes voltam, én könnyen megnyilok, beszélek problémákról, neki viszont kicsit idegen az ilyesmi. Aztán egy idő után feladtam, hogy egyszerüen nem érti (talán nem is akarja?) amit próbálok kommunikálni felé. Őszintén bevallom, kicsit félek, de összeszedem magam, ezen keresztül vezet az út a boldogsághoz, tenni kell. Az eddigi vágyaimat pedig még egyszer átgondolom, alaposan, néhány helyen valoszinü nem árt pontositanom.
Szép napot neked!
-Picur-Igen, valószinűleg csak az

Igen, valószinűleg csak az érzéshez ragaszkodsz, mert azt már tudod, hogy jelenlegi párod mellett valami nem jó, de még mégse mersz kilépni!
Én úgy gondolom kivűlállóként, hogy elösször a jelenlegi pároddal old meg a dolgokat...azaz vagy menjetek szét, vagy maradjatok együtt, de akkor megbeszélve, hogy mi az ami hiányzik a kapcsolatból...egy ilyen beszélgetéskor úgyis kiderűl érdemes e tovább "erőltetni" ezt a kapcsolatot + vele szemben sem tisztességes, hogy csak a biztosra lépnél ki, azaz egy másik férfi miatt!
A "nagy Ő"-nek meg csak az inponált, hogy férjes aszonnyal kezd... :( :( Sajnos ez egyértelműen kiderül a leirtakból! :(
Tényleg bármit bevonzhatunk...azt javaslom készits egy jó hosszú listát, milyennek találod a tökéletes társat és csak utánakérd az Univerzumtól, mert a nem jól átgondolt vágyakat is megkapja az ember...
Szóval ne add fel, megtaláljátok egymást a tökéletes pároddal, de az szinte biztos, hogy nem az említett férfi lesz...hanem egy sokkal jobb...aki még ki is áll melletted!
Sok sikert!
Üdv,
Nikolmelazo!

Köszönöm a gondolataidat, kivülállóként jobban átlátod, amit én a rózsaszin köd miatt elfelejtek észrevenni... Jó volt leirni az érzéseimet, igy jobban tisztulnak a gondolatok. Azt érzem, hogy nem jó igy ahogy most van, változtatnom kell, hogy teljes legyen az életem. Vágyam újra olyan boldognak lenni a számomra megfelelő férfival, mint akkor vele. Újra olvasva a soraidat talán nem is hozzá ragaszkodom annyira, hanem ahhoz az érzéshez, amit ő generált bennem...
Szép napot kívánok neked!
-Picur-úgy látom

tévedésben vagy

"Nem kapkodok, jó döntést akarok hozni, úgy hogy nem akarok bántani vele másokat, akiket
szeretek"

ő már döntött:

"Úgy gondolta, jobb lenne, ha csak barátok lennénk"
"Neki időközben lett valakije"

most végülis eszerint a részéről nem lehetett ez egy akkora érzelmi robbanás, ha - ahogy mondod - december elején még sétálgat veled, aztán mikor komolyra akarod fordítani a dolgokat, lelép és mint írod máris van valakije...

:(