Segítséget kérek egy társunknak!!!

segítség, virágEgy társunkkal két hete, vagy több is, nem tudtunk többen kapcsolatot teremteni. Ma sikerült elérnem telefonon végre-eddig minden negatív gondolatomat visszájára tudtam fordítani, de már nagyon eluralkodott rajtam azaggodalom.
Kiderült, hogy kb. azóta kórházban van, és miközben megmenteni akarták, Ő távozott, napok múltán le akarták kapcsolni a gépeket róla, mert feladták a reményt. Az utolsó pillanatban jött vissza!!!
Több részletet nem szeretnék most írni, csupán annyit kért, hogy küldjünk Neki energiát a külön kis csapatunkkal, de én benneteket is kérlek, hogy tegyétek meg velünk egy időben ma is és holnap is 21 órakor.
Tudom, hogy Ő azt szeretné, amit másoknak is szokott ilyenkor kívánni, ill. ne azt kérjük, hogy gyógyuljon meg, hanem lássuk Őt teljesen egészségesnek, vidámnak boldognak! Mint aki teljesen egészséges a mostban!
Ahogy ezt már többen gyakoroljuk-ne arra gondoljunk, amit nem szeretnénk, hanem amit igen!!!Vele kapcsolatba is! Az egészségére, és ne a betegségére!
Hálás és Szerető szívvel Köszönöm Nektek!

Önmagam

HozzászólásokDrága heavenangel...

Névnapodra én is küldök egy szálat..... Mikor Adminunk feltette, én mindjárt megis irtam itt, hogy te ennek mennyire fogsz örülni. Ha elolvasod végig...... elsőperctől és még most is veled vagyok.
Szeretettel Ölelgetlek: ágicaMelegség önti el a szivemet...:)

Minden egyes alkalommal mikor belépek ide be kell hogy jöjjek mert gyönyörködök ebben a rózsaszirmokban....nehéz szavakkal leirnom mit látok magam elött és mit érzek.
Nagyon eltalálta valaki ezt a képet amikor feltette erre a blogra.......köszönöm, köszönm!!Drága Heavenangel :)

Pénteken voltunk az Attila-dombon és nagy szeretettel gondoltunk Rád. Küldtünk onnan a fantasztikus energiamezőből Neked energiát, biztos vagyok benne, hogy célbaért és segíti az egészséged tovább fejlődését.
Szeretlek :) Öbike :)

A szeretet mindent áthat.....
Mosolyogj Drága Magyarország :)Öbike...:)

Köszönöm szavaidat, simogatja szivemet......:))
Milyen jó hogy ilyen távolból ismeretlenül is sok ismerös van aki tiszta szivböl gondol rám.Drága Öbike...:))

Köszönöm soraidat. Olyan melegséget érzek amit le nem tudok irni neked most.Drága Heavenangel :)

Végtelenül boldog vagyok hogy újra itt vagy körünkben. Csodálatos, amit magaddal véghez vittél. Nagyon tisztelem az akaratodat.....
Kívánom neked Drága, hogy mielőbb előbb legyél teljesen egészséges, hogy ki tudj menni a természetbe nézni a mező tarka szineit, a virágok illatát, a madarak csicsergését, a szöcske cirripelését, a felhők szépségét, a napocska melegét....
Kívánom hogy tapasztaljál meg minél több csodálatos dolgot, kívánom, hogy BOLDOG légy....
Végtelen szeretettel: Öbike :)

A szeretet mindent áthat.....
Mosolyogj Drága Magyarország :)CSODÁSAK VAGYTOK!

Drága Heavenangel és drága Mindenki!
Nagy öröm olvasni Titeket. Az összetartás megint meghozta eredményét. Örülök, hogy ismeretlenül is
egy icipicit részese lehettem a segítésnek. Barátnőtök felépül, egészséges, Ti pedig csodásak vagytok!

"Élj a Szíved Erejével!"
Szeretettel: EryHeavenangel...

Drága Ágica, Öbike, és többiek!

Tudjátok, direkt hallgattam, mert úgy gondoltam, Heavenangel most már maga fog előbb-utóbb jelentkezni, és amit szeretne, Ő elmondja Nektek. Az én "híradó szerepem" úgy éreztem befejeződött, no meg tőlem már nem érdeklődött senki a kis csapatot kivéve. Ide a blogba ha bejöttem, nem volt semmi mozgás, és az utolsó írásaitokat meg nem láttam.
Ma beszélgettünk, és kérdeztem Heavenangelt, volt-e már bent legalább olvasni Titeket, de mondta, még nem volt eddig elég erős ehhez, viszont ma, mikor engem keresett, sehol nem voltam, így ide készült éppen, amikor felbukkantam :)
Az energiát én azóta is küldöm, ha pedig tudunk MSN-en talizni, akkor meg ezerrel megy, de akikkel szoktunk fent lenni, Ők ezt úgy is tudják, mert tapasztalják:) Ez csak úgy működik, nem szándékos - hát ez van.
Na szóval örülök, hogy bejöttél, és hogy ennyit írtál a többieknek drága Tesóm (bocs, hogy nem a barátnőm kifejezést használom, de ez nekem többet jelent)
A szeretetünk pedig mindig eléri a célját! Persze jól esik a visszaigazolás néha, de ha a Hit elég erős, ez nem is lehet kérdés :)
Öbike! Úgy néz ki, a vágyam oly erős, hogy 2.-áról töröltem a programomat, és megyek Veletek, és ha lehet, vendéget is hozok magammal. Van egy kérésem hozzád, amit priviben megírok.
Ágicám, Neked külön köszönök mindent, és a többieknek szintén, mégegyszer hálámat fejezem ki az összefogásért!

Szeretettel, ÖnmagamDrága Hevenangel...

A Jó Isten Áldása és Kegyelme van Rajtad! Nagyon örülünk mindannyian Neked! Ismerősök és " ismeretlenek" Hiszen Te tudod....,.mi itt mindannyian összetartozunk....lélekben. Erősödjél,gyógyulgassál,pihenjél. Semmi sem véletlenül történik az életünkben.....ezt már nagyon jól tudod. Isten hozott újra itt a fórumon: fénysugárÀgica

Szervusz Àgica!

Örülök neked én is, de azért szeretném ha Hevenangel nevet használnád. Ugye nem probléma?

/HeavenangelKöszönöm Mindenki....

Szervusztok.
Most már van annyi eröm hogy benéztem és olvastam benneteket.
Drága barátnöm!
Nagyon köszönöm neked amit tettél értem és mindenkit itt is mozgósitottal. Remény van csak akarat kell...nos nekem valahol biztos az volt amikor "visszajöttem."
Elmesélem röviden mi történt.
Húsvét elsönapja volt mikor a rosszul lét jött de nem törödtem úgy vele mert hiszen ilyen volt már. Arra gondoltam hogy jól beleaktam a bablevesböl meg a fánkból elözö nap amire a barátnöm meghivott. Sokan voltunk és senkinek semmi baja nem volt, így vártam. A második nap húsvétján még rosszabbul lettem de mivel van egy kis kutyám és nem tudtam hol hagyni vártam hogy akiknél szokot lenni hazajöjjenek és segitsenek hogy betudjak menni az akutre a korházba. Jött a kedd amikor felhivtam egy orvost és az azt mondta hogy be kell hogy menjek a korházba. Még mindig vártam a kutya véget. Szerdán már nem tudtam tovább várni mert nagy fájdalmaim voltak és igy a szomszédomat felhivtam (86 éves) megkértem vigyázzon a kis kutyámra addig mig nem tudok az illetövel beszélni. Be kell mennem a korházba mondtam. A mentöket hivtam végre (várakozás elég hosszú volt) bevittek a legközelebbi korházba.
Ott már orvosok vártak és nem sokára meg is mütöttek. Sajnos innen 5 napig semmire sem emlékszem mert mélyen altattak. A lányomat haza hívták NY-ból (ott lakik) hogy készüljön fel a legrosszabbakra. Szegény gyerekem nagyon ki volt. Ö mesélte el mi történt velem meg hogy miként telt el az utazása és az elsö napok itt a korházban. A mütétnél kaptam vérmérgezést majd másnap mikor mégegyszer mütöttek akkor meg szivinfarktust és tüdögyulladást késöbb. Az orvosok azt mondták sajnos többet nem tudnak tenni. Gépek irányitoták az életem. majd 2 napra rá közölték a lányommal ha most nem válaszolok nem mutatok élet jelt úgy lekapcsolják a gépeket. A lányomnál volt egy rózsafüzér amit az egyik NY-i templomból való volt. Egész idö alatt a kezembe tette és imádkozott hogy ne hadjam el még Öt hiszen nincs itt az ideje és vissza kell hogy jöjjek az életbe mert sok embernek szüksége van még rám...:)...ezeket mondta a lábamnál, ott volt már 4 napja.
Mi történt felébredtem a szólitgatására. Nagy volt az öröm. 5 napot voltam az intenziven. 5 nap ment el amiröl nem tudok semmit sem.
Utánna felvittek az osztályra és ott voltam aprilis 20-ig. A 10-ik napon kértem hogy segitsennek felkelni mert mosakodni akarok persze meg sem tudttam mozdulni. Nem tudtam mi történt nagyon meglepödtem mikor ez tudatossá vált bennem és meg is ijedtem. Erre kértem a lányomat hozza benekem a Secret könyvet....és mint a barátnöm irta minden nap valamire gondoltam és a könyv válaszolt.
A fürdésemet két növér csinálta. Nem tudom mai napig is hogy fejezzem ki milyen érzés volt...mint mikor az újszülöttet megfürdetik. A viz simogatása, lágysága, tisztassága olyan érzést adott mint amit még soha nem éltem át. Ez után a nap után kértem segitsennek felállni mert menni akarok. Mindenki elcsodálkozott és mondta hogy még korai. Nem tudom mai napig sem honnan kaptam az eröt de nem tágitottam abból hogy menni akarok. Igy segitettek segitó eszközzel. Megtettem az elsö 10 lépésem. Többet is mentem volna de a derekam nem birta.
A lányomnak és egy barátnömnek köszönhetem hogy 2 hét után magam mentem. Ök voltak melletem és biztattak de ápoltak is mert nagy fájdalmaim voltak és lázas voltam....a csuklómra és a bokámra hidegvizes ruhákat cseréltek. Inni nem volt szabad. A számat vizezték....szóval sokat köszönhetek nekik mert erre nincs rezurs a korháznak hogy valaki ott üljön és ápoljon.

Mikor egyedül lábra áltam és már megtudtam zuhanyozni mindenki a csodálatomra jött. Még az intenziv osztályról is feljöttek akik akkor ott voltak. azt mondták ez egy mirakel...csoda.
Ilyen még nem láttak hogy ennyire súlyos beteg már menni tud...persze olyan kis kocsi szerüséggel mert még támasz nélkül nem tudttam menni.

Nagyon köszönöm mindenkinek aki küldte az energiát mert akkor azon a napon történt hogy nagyon rosszul voltam, a gyomrom mint egy muzsikus úgy szólt és 40 fokos lázam lett hirtelen de másnapra már jobban lettem és ezek után egyre jobban erösödttem. Messze vagyok attól még hogy minden támasz nélkül mozogjak de egyre közelebb még is.
Egy új élet vár elöttem és mindent pozitiven látok ....ez éltet gyönyörü. Mindenkinek azt tudom mondani hogy a legegyszerübb dolog is nagy örömet tud mondani mert nem olyan természetes hogy felébredünk vagy látunk, vagy mozgunk. Jobban oda kell figyelni minden apróságért amit a mindennapok adnak...a szürke mindennapok mert abban igen sok ám az öröm csak át kell érezni.

Nagyon köszönöm mindenkinek a támogatást de legföképp a kis csapatnak akik mindennap azóta hogy megtudták küldik nekem az energiát.
Drága aranyos barátnöm neked meg külön köszönöm hogy ennyi embert tudtál mozgositani az én életemért. KÖSZÖNÖM KÖSZÖNÖM KÖSZÖNÖM

Köszön hogy elolvastatok
Most már többet jövök megint

/HeavenangelGIZELLÁM::::

Egy akorát dobbant a szivem....mikor megláttam, hogy bent vagy......Úgy örülök NEKED!!!
Puszillak, ölellek: ágicaigenigenigen :)

jó lenne tudni, hogy a szeretetünk elérte a célját :)

A szeretet mindent áthat.....
Mosolyogj Drága Magyarország :)Drága Tikém.....

Megkérnélek, hogy vagy itt , vagy levélben irjál légyszives Gizelláról. Nem hallottam egy ideje felőle, de érzem: hogy BOLDOG és Egészséges! Hisz mi mindig vele vagyunk!! Szeretettel ölel: ágicaÉn is mindennap....

"VELE VAGYOK !!! " Hisz tudom , hogy milyen Boldog és Egészséges Gizella !!Én is köszönöm !

Szivem minden szeretetével köszönöm én is azoknak ,akik velünk voltak ezekben a számunkra nehéz napokban.Továbbra is küldjük az energiát szeretett berátnőknek , amig teljesen fel nem erősödik.Nagyon köszönöm azoknak akik továbbra is velünk tartanak!

Szerető öleléssel : Tike

Elérhető minden álom, ne add fel semmi áron.
Egyszer úgyis valóra válik, ha akarod , hogy valóra váljon !!!Juhéééé :)

Drága Egészséges Gizellánk sok BOLDOGSÁGOT újra köztünk :))))
Millió pusszancs és ölelés: Öbike :)
Ha valaki küld neki csomagot, akkor jelezze, mert szeretnék kitüzőt küldeni neki :)

A szeretet mindent áthat.....
Mosolyogj Drága Magyarország :)Nagyon, de nagyon örülök...

Boldog és egészséges........Ha beszélsz vele, drága mondd meg Neki, hogy én is sokszor puszilom és gondolatban mindig vele vagyok. Drága Marcsikám Téged is sokszor puszillak:ÁgicaSegítettetek!...Köszönöm, köszönjük! 2008.04.15.

Csak ismétlek, mert éjjel lehet nem járt erre senki! :)

Segítettetek!...Köszönöm, köszönjük! 2008.04.15.

Óriási örömmel jelentem, Heavenangelt hazaengedték a kórházból ma, ill. tegnap!!!
Most megyek, majd jövünk!

Köszönöm, köszönöm, köszönöm Mindenkinek!!!

Szeretettel, Önmagam :)ÖnmagamSegítettetek!...Köszönöm, köszönjük! 2008.04.15.

Óriási örömmel jelentem, Heavenangelt hazaengedték a kórházból ma, ill. tegnap!!!
Most megyek, majd jövünk!

Köszönöm, köszönöm, köszönöm Mindenkinek!!!

Szeretettel, Önmagam :)Önmagam....

Köszönöm az ujabb hireket. Sajnos én "odaát " nem tudok veletek lenni. De itt mindent megteszek amit tudok. Puszillak benneteket!! Gizella meg olyan BOLDOG és Egészséges::....Ágica, és Mindenki!

Ágica, és Mindenki!

Ma beszéltem megint Heavenangellel, mert nem akarom minden nap zavarni a kórházban, hiszen biztosan többen is keresik folyamatosan, és most pihennie kell.
Mi, a kis csapattal minden este összegyűlünk a szokott helyen, és küldjük Neki az energiát.
Ma is, hamarosan.
Lázas, és bár úgy volt, hogy lehet hétvégén haza engedik, de emiatt még nem lehetett elbocsájtani.
Szerintem valahol ez jó is, hiszen ott azért csak felügyelet alatt van, és pihenhet.
Gyenge még, de érzi, hogy naponta több ereje van.
Ha a láza lemegy, akkor akár hétfőn már haza mehet.
Mindenkit puszil, és köszöni, amit érte tesztek.
Most megyek, mert a lányok már biztosan gyülekeznek.

Szeretettel,

ÖnmagamDrága Tike......Önmagam...

Ha tudtok valamit légyszives irjatok. Én máshonnan , most nem kapok semmi hirt félőle. Bár Tudom,
hogy boldog és egészséges.....ha tudtok valamit irjatok! Nagyon várom.
Ölellek benneteket :ÁgicaDrága társaim..,barátaim...

Mikor utoljára beszéltem vele ....szkájpon, azt mondta mindig legyen valami
sárga a közelembe...erőt közvetit....Adminunk szebb képet nem is tudott volna feltenni NEKI!
Én megfogadtam minden tanácsát.....és még a kórházból hazanem tér, gondolatba mindig vele
leszek. Gizella:Olyan boldog és Egészséges! Én igy Látom és Érzem!! ÁgicaIgen!

Igen, nevetek, és könnyezek is én is, mert meghat, és boldoggá tesz!

Szeretettel, ÖnmagamPont ez akartam én is írni:)

Drága Önmagam:)

Látod Drága Gizella!?Most is itt és most Veled vagyunk!Csak úgy Áramlik az Energia Feléd!
TUDOM,hogy ha ezeket a sorokat pár nap múlva olvasni fogod,akkor Neked is mosolyra görbül a szád!:)
Mint ahogy most nekünk:)
Szeretetünk végtelen,el nem múló!ÖRÖK.
Csodálatosak Vagyunk,így Együtt!
Dindus

Felismertem Magamat Benned!Ez Csodálatos.Végre emlékeztem,amit tudtam rég.......Drága Önmagam!:-))) Igy kerek ez ...Dinike, Gini!

Ez fantasztikus! Most is egyszerre legalább hárman voltunk Vele, gondoltunk rá, és ment az erő! :)

Puszi Nektek, ÖnmagamHeavenangelünk a

Heavenangelünk a gyógyulás útjára lépett, hamarosan a saját lábán sétál ki a kórház ajtaján egyenesen bele a tavaszba, hóna alatt a Titokkal, vállán a kórházi cumójával.
Csak egy pillanatnak fogja érezni az életében, ami valamire tanította.
Minden rendben lesz, erős lány, tele akarattal és a segitői fogják a kezét!

www.aminababa.com
www.flavin7.com
www.gulliver.huSzeretettel

Gondolok Rád Én is kedves Heavenangel!
Egyre jobban és jobban vagy!
Dindus

Felismertem Magamat Benned!Ez Csodálatos.Végre emlékeztem,amit tudtam rég.......