Szilveszteri buli képek és beszámolók

szilveszteri csoport2007-ben az egyik legjobb szilveszteri buli a városban: biztosan a Harmoónia Műhelyben volt!Számomra nagyon kedves társaság jött össze a SECRET szilveszteren, ismét csodálatos élményekkel gazdagodtunk, és ezt nem csak a mézes pálinkának köszönhetjük... :) Köszönöm mindenkinek a társaságot, a poénokat, a nagyszerű gondolatokat és a határtalan jókedvet. Aki készített fényképeket, és feltöltötte valahová, szóljon, és itt közzétesszük a linket ahol elérhetőek.

A képeket itt lehet megnézni!!!
secret gyertyák

E képen pedig Örökös Boldogság csodás ajándékát lehet látni, aki a szilveszteri mulatsághoz elkészítette a Secret c. film összes szereplőjének a képével díszítve egy-egy gyertyát, mely a film hangulatát idézve ragyogta be a termeket. Külön a könyv borítójával és a thesecret.hu oldal logójával készült gyertyák is voltak. Aki nem látta őket, az megnézheti majd a következő bulikon is, mert ez már kötelező kellék lesz a továbbiakban!

Hozzászólások...

Secret Admint az előbb meglátogattam a facebookon, de már nem tudtam megnézni a gitáros fotóját, mert a beállításain változtatott. Hm, szerintem miattam tette... :( mert nem szívesen lát ott ismeretleneket..

Egész délután csak Adminra gondolok... Remélem, hogy nagyon jól sikerülnek a dolgai!"A képeket itt lehet megnézni!" piros felirata

... alatt nincsen semmi! Szabad így elbolondítani egy szegény lányt, kedves Admin!?Drága Tike :)

Bocsi :) Én vagyok a ludas, de most annyira el vagyok havazva, hogy nincs időm képeket kicsinyiteni, átküldeni pedig négyszer sem tudtam, igy majd a jövő héten :) bocsi :) most megyek Esküvő kiállítózni :)))) juuuuj de jó nekem :))))
Mosolyogj Magyarország :)Drága Donsamo!

Hol vannak már azok a képek????????????????????????????
Én is nagyon kiváncsi vagyok ám rájuk!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Nagy öleléssel : Tike

Elérhető minden álom, ne add fel semmi áron.
Egyszer úgyis valóra válik, ha akarod , hogy valóra váljon !!!Képek! :)

Köszönöm Krizstikém! :)))
Egyébként nagyon sok képet Ercsike készített! :)))
Donsamo képei tényleg nagyon szupik! :))) Akárhányszor megnézem, dőlök a nevetéstől! :)))

Szeretettel,
Álomkereső
http://www.alomkereso.com
http://thesecret.alomkereso.info/Almok_keresese_thesecretSE.exe
https://www.plimus.com/jsp/buynow.jsp?contractId=1719430Drága Domcsi!

Szívesen!

Szeretettel ölellek: KrisztiSzilveszter

Álomkereső! Fantasztikusak a képek. Nagyon jó pillanatokat kaptál el.
Emlékeztek Donsamo-ra, ahogy Istennek telefonált, meg ahogy jósolt? Emlékeztek arra a sok szeretetre, amely körülölelt bennünket?
Krisz7: A magam nevében ismét megköszönöm, hogy közzétetted őket.
PuszillakSzilveszteri képek még!

Sziasztok!
Felraktam Álomkereső képeit.Jó szórakozást!

Kriszti
http://picasaweb.google.hu/krisztina.burszanKöszi Hankara!

Hamarosan debütálok vele!

Szeretettel:
SzildiDrága Öbi!

Nagyon jó volt veletek, és annak is nagyon örülök, hogy párom is jól érezte magát. Ez nagyon fontos nekem:)))Tudnotok kell, nem egy hangos társasági ember, kell egy kis idő neki amíg feloldódik, mint a limo...szóval nagy szó ha valahol jól érzi magát....sztem máskor is számíthatunk rá:))))))

Örülök, hogy tetszett a meglepi....és vajon miért nem lepődtem meg, hogy mindenki a saját idézetét húzta, pontosan azt ami neki szól? Hát, kérem...ez már csak így van....
puszildi

Szeretettel:
SzildiDrága Tikém!

Feltöltöttem egy másik helyre, de inkább átküldöm majd Krisztikének, hogy egy helyen legyenek!
Talán ma este sikerül! :)))

Szeretettel ölellek mindkettőtöket:
Álomkereső
http://www.alomkereso.com
http://thesecret.alomkereso.info/Almok_keresese_thesecretSE.exe
https://www.plimus.com/jsp/buynow.jsp?contractId=1719430Drága Álomkeresőm!

A Te szilveszteri képeid hol vannak??????????????????
Nem láthatnánk őket?????????????

Szerető öleléssel : Tike

Elérhető minden álom, ne add fel semmi áron.
Egyszer úgyis valóra válik, ha akarod , hogy valóra váljon !!!Drága Öbikém!

Épp most akartam írni Neked , hogy mi van a képekkel . De olvasom hamarosan fent lesznek.
Már nagyon kiváncsi vagyok!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Nagy öleléssel : Tike

Elérhető minden álom, ne add fel semmi áron.
Egyszer úgyis valóra válik, ha akarod , hogy valóra váljon !!!Boldogságom:-)

Várom a képeket.Már nagyon kiváncsi vagyok rájuk!(szerintem azok is akik ott voltak,és azok is akik csak lélekben voltak veletek )

Szeretettel ölellek: KrisztiSzildi és Mindenki!

Kedveseim!
Nagy szeretettel osztom meg Veletek a Szildi által kért saláta receptjét. Megtaláljátok a blogomban. Ha kéritek, szívesen bepötyögöm a Bólé receptjét is.
http://www.thesecret.hu/node/2178

Varázslatosan szép és hálával telt, fénnyel áldott pillanatokat, s hozzá gyermeki szemet, hogy észrevedd, és rácsodálkozhass.Drága Szildim :)

Hamarosan megkapja drága Krisztink az általunk készített képeket, csak egy kicsit bénáztam az elmúlt napokban az elküldésével. Mivel hiába zippeltem igy is sok volt a rendszernek, igy nem ment el. Most folyamatban van a kicsinyítése, és hamarosan felkerül a netre :)
Annyira örülök, hogy ott voltatok, hogy azt szavakka nem is tudom kifejezni :) Végtelenül hálás vagyok a meglepi idézeteknek is. Az enyém nagyon tetszik :))))
Szeretettel: öbike
Mosolyogj Magyarország :)Editnek!

Drága Edit!
Írtam privit, megkaptad?
Szeretettel:
SzildiDrága Hankara!

Szilveszter óta jársz az eszemben, Isten tudja miért, a csodás BUÉKos salátádból ettem és rabjává váltam:))))Kérlek kedves, csodás szakácsném! Ha szépen megkérlek megadod a receptet? S bár tudom szíved-lelked benne volt, talán megpróbálnám utánozni, mert nagyon eltaláltad az ízlésemet! Minden benne volt, amit szeretek:))) Köszönöm neked!

Kedveseim a csoport képet, honnan tudom letölteni? Látom innen, de nagyobban?

Szeretettel:
SzildiKati-Hankara, köszönöm! :) Rá is jöttem a H. M .blogban:))

Amúgy, az új energiák blogban az infókat megoldottad zseniálisan.
Olyan sok lett. Bár nem baj, de most tünödöm, Ne töröljem e az egészet?

"Merjünk élni, merjünk remélni, szeretni, s könnyeket is hullatni, ha kell. A dal dalol, az élet virágzik a kegyelem által, s a végtelen szeretet, ha engedjük oly lágyan karol átAnikónak!

Nem maradsz le semmiről, ha jól tudom. Mert csiribiiii-csiribááá! 16-án lesz legközelebb Harmóni Műhelye! :-)
Varázslatosan szép és hálával telt, fénnyel áldott pillanatokat, s hozzá gyermeki szemet, hogy észrevedd, és rácsodálkozhass.Én sajna, nem megyek holnap))): (((

1 kerek éves lesz Ő, a kisunokám, aki varázslónak született le ide közénk. Elvarázsolt pikk-pakk.

És a születésnapi partyjáról a Mama nem maradhat le. Ez így alakult. Sajnálom, mert szeretnék ott lennia Harmónia Műhelyben, de 2 helyen nem tudok lenni!
Anikó

"Merjünk élni, merjünk remélni, szeretni, s könnyeket is hullatni, ha kell. A dal dalol, az élet virágzik a kegyelem által, s a végtelen szeretet, ha engedjük oly lágyan karol átIluska, Drága!Iluskám!

Én is örülök neked!
Ha kell, ezer évig várunk Rád! :-))) Ha ezt az ezret kibírtuk, akkor a következőt is! Mér'ne! ;-))
Gyere szerintem, amikor csak akarsz. 9-ig voltunk 2-án is.

Varázslatosan szép és hálával telt, fénnyel áldott pillanatokat, s hozzá gyermeki szemet, hogy észrevedd, és rácsodálkozhass.Drága Hankarám!

már éppen ideje hogy itt vagy újra:-)) örülök neked:-))
és csodásan elmondtad azt amit alig lehet, annyira jó volt:-))
köszi és remélem hamarosan találkozunk. A 16-i harmóniás beszélgetésre én kb. csak 8 körül érnék oda..ha lesz medi megvártok? és egyáltalán akkor még beengedtek? (Álomkeresőnek is szól a kérdés.A Top Secret Szilveszterhez!

Sziasztok!
Ébredezem Csipke Rózsika álmomból. :-)
Aztán mint egy utánfutó, késleltetett hozzászólásaimat írom egy héttel a Szilveszteri bulihoz. :-) De hát olyan jó volt! És még mindig jó érzés visszanézni a képeket.
A csoportképhez kiegészítésül: Szildiék édes családja ott volt, és épp indulni készültek, mikor is eszembe villant, hogy készítsünk csoportképet! Így aztán a később jövők közül többen lemaradtak.
Szildiék élő bizonyítékai annak, hogy nincsenek problémák, csak megoldandó feladatok.
A gyertyatartók, a Secret cégtábla, és az egész szervezés Öbikénktől és Társától a mi AttilaDombunktól, -mellesleg jósdás üzlettársamtól- elkápráztatott.
Mindenkinek köszönöm az együtt megélt csodálatos élményeket, megtapasztalásokat, a mézes és miegymás (de nem mázos ) koccintásokat; összekacsintásokat ;a véget nem érő kacagásokat, (Iluskám Drága! :-) )a fergeteges táncokat, az öleléseket, a beszámolókat, a nyitottságotokat, a befogadásotokat, de az esetleges zárkózottságot is aki azt adta. És köszönöm az új és régi párosok bátor de egyben bátorító jelenlétét is. A sok új ismerőst, a sokszínű egyéniségeteket.
Öbike és párja AttilaDomb szervezésével ragyogóan búcsúztattuk az óévet. Mindannyian hozzáadtunk, így minden résztvevő egy gyöngyszem volt, és Öbikéék fűzték egy igazi gyöngysorrá.
Köszönet és hála mindenkinek, aki ott volt, és külön köszönet Öbikének és Attilának, Imre Adminunknak, Matónak és Evelionnak, és persze Iluskámnak!
A képekért külön köszönet Janinak és Tikének, és Krisznek, amiért felrakta.
Jaj, s hogy el ne felejtsem, a pogácsáért Zsu-nak köszönet!

Végülis mindenkitől lenne mit kiemelni, és külön megköszönni, de nézzétek el Nekem ezt a kis kapkodást. Mert szívemben őrzöm a gyerekek zsivaját, édes pofikájukat, az ikrek álmos tekintetét a hajnali búcsunál, Szildi üzeneteit és családja tagjainak szelíd de energikus sugárzását, Tike és Jani energiabomba lényét, Domcsi hangját, Ildikó és Robi, Evelion és Mató valamint Ercsike és Álomkereső egységét, Iluskával átélt huncutkodásainkat a szempárok kisugárzását, a táncok mozdulatát, az ételek ízét és látványát, az örömteli pillanatok pici villanófényeit.
Varázslatosan szép és hálával telt, fénnyel áldott pillanatokat, s hozzá gyermeki szemet, hogy észrevedd, és rácsodálkozhass.Behunyt szemmel...:))))

Nekünk akkora élmény és öröm volt a szilveszter minden perce veletek, hogy csak behunyjuk a szemünket és rátok gondolunk és látunk benneteket!!!!!!!!!!!! Aki mostanában sokat csuklik,nos őket emlegetjük is:)))))))))))))))
Nagyon jó volt egyébként visszanézni a fotókat!!!! Ami kettőnkről készült Matoval, nos az a kép magáért beszél:))))) Köszönöm annak,aki észrevette és elkapta ezt a pillanatot:))))))))))))
Evelyn:)Szia!

Köszönöm a képeket, jó érzés így visszanézni!
EditKedves Tike és Domcsi!

Örülök ,hogy örömet szerezhettem.

Szeretettel: KrisztiKedves Tike! Kedves Krisz7!

Fantasztikusak lettek a képek Tike, köszönjük.
Krisz7 én köszönöm, hogy feltetted őket, így szerintem sokan újraélhetik az estét, éjszakát, a bulit.