A titok - 3. rész

Hogyan használhatod a Titkot? Mit kell ahhoz tenned, hogy a Te életedben is egyre több általad előidézett "véletlen" történjen? Nos, a recept viszonylag egyszerű. A gondolataidat összhangba kell hoznod az érzéseiddel. De ne feledd: ezt csak úgy teheted meg, ha önmagaddal mindig őszinte maradsz...

Sok ember kérdezi meg tőlem, hogy mi az ő dolguk a teremtés folyamatában, és mi az, ami az Univerzum dolga. Hát vizsgáljuk csak meg ez a kérdést. A következő hasonlattal élhetünk: Aladdin és a csodalámpa történetét biztosan ismered. Aladdin felkapja a lámpát, leporolja és kiugrik belőle egy Dzsinn. És a Dzsinn mindig csak egy dolgot mond: "A kívánságod számomra parancs". Ha visszavezetjük a történetet az eredetéig, ma úgy ismerjük, hogy három kívánságunk van, de ha visszavezetjük a történetet annak eredetéig, akkor ott nincs korlát, akármennyi kívánság lehet. Gondold csak el!

Most vegyük ezt a hasonlatot, nagyítsuk fel, alkalmazzuk rád és az életedre.

Ne feledd, Aladdin mindig azt kívánta, amire szüksége volt. Itt van nekünk az Univerzum, ami egy hatalmas Dzsinn. A történelem annyi néven nevezte már: szent védőangyalnak, felettes énnek. Bármilyen címkét ráragaszthatunk, és azt a nevet használhatjuk, ami a legmegfelelőbb számunkra. De minden hagyomány kijelenti, van valami, ami nagyobb nálunk. És a Dzsinn továbbra is csak egy dolgot mond: "A kívánságod számomra parancs."

...

Tehát, a lényeg, hogy az alkotó folyamat egy 3 lépéses folyamat.

Az első lépés: Kérd azt, amit szeretnél.

Nem kell szavakat használnod a kéréshez. Tulajdonképpen, az Univerzum meg sem hallja a szavaidat. Az Univerzum csak a gondolatokra válaszol.

Mit akarsz valójában...?

Ülj le és írd le egy papírra. Írd le jelen időben. Kezdheted így: "Annyira boldog és hálás vagyok, mert..." És fejtsd ki, hogy milyennek akarod az életedet, annak minden területét.

Ez tényleg jó szórakozás. Olyan mintha az Univerzum egy katalógus lenne, amit átlapozol, és ráböksz. Hát, szeretném ezt az élményt, szeretném azt a terméket, szeretnék olyan emberré válni, mintha feladnád a megrendelést az Univerzumnak. Tényleg ennyire könnyű.

A második lépés: A válasz.

A válasz arra, amit kértél. És ez nem a te dolgod, fizikailag. Az Univerzum végzi el ezt a lépést. Az Univerzum összes ereje reagál az általad küldött gondolatra. "A kívánságod számomra parancs." És az Univerzum elkezdi újrarendezni magát, hogy bekövetkezzenek az események.

Legtöbbünk soha nem engedi meg magának, hogy azt akarja, amire valójában vágyik, mert nem látja, hogy miként válhat az valóra. Ha végzünk egy kis kutatást, nyilvánvalóvá válik, hogy bárki, aki valaha elért valamit, nem tudta, hogy miként fogja megcsinálni, csak azt, hogy meg fogja csinálni.

Nem kell tudnod a hogyant, az majd kialakul. Nem kell tudnod a hogyant, az Univerzum átrendezi magát. De te nem tudod, hogyan. Megnyilvánul majd neked, magadhoz vonzod a módját.

Aztán barátunk arról számol be, hogy valami szörnyen rosszul sikerült. "Feladtam a rendelést, de hol van a szállítmány?"A válaszunk erre: igen, kértél, elvégezted az első lépést. Mást nem tehetsz. Az Univerzum pedig válaszol, mindig. Nincs kivétel. De van egy további lépés, amit meg kell értened.

A harmadik lépés: Az elfogadás lépése, ami azt jelenti, hogy összhangba helyezed magad azzal, amit kívántál.

Amikor összhangba kerülsz azzal, amit kívántál, csodálatosan érzed magad. Itt van a lelkesedés, itt van az öröm, itt van a hála, itt van a szenvedély. De ha kiábrándultságot, félelmet, dühöt érzel, ez jelzi, hogy nem állsz irányba, nem vagy összhangban azzal, amit kértél. És ekkor észre veszed: minden attól függ, hogy miként érzed magad. Gondolataidat, érzéseid szerint kezded irányítani, és apránként megtalálod a gondolat érzését, összeolvadsz vele, és ezután valósággá válik az életedben.

...

Amikor a fantáziát ténnyé változtatod, akkor abban a helyzetben vagy, hogy nagyobb, jobb álmokat építhess, és ez, barátom, az alkotás folyamata.

Tehát a Vonzás Törvénye, a törvény tanulmányozása és alkalmazása annyi, hogy kitaláljuk: hogyan hozzuk létre az érzést, hogy a jelenben birtokoljuk a kívánságainkat?

Vegyél részt teszt-vezetésen. Vevőként menj el a házba, amit meg akarsz venni. Tegyél meg bármit, hogy létrehozd az érzést, hogy már mindez megtörtént. Emlékezz az érzésre. Bármit megtehetsz, az segíteni fog abban, hogy szó szerint magához vonzza azt. Lehet, hogy egyszer mikor felébredsz, egyszerűen ott lesz. Valósággá válik.

Vagy eszedbe jut egy ötlet, hogy mit tehetnél a célért. De nem mondhatod "jó, megteszem ezt vagy azt, de Istenem, eléggé utálni fogom". Mert ebben az esetben nem jó úton jársz.

Néha cselekedni kell, és ha az valóban összhangban van azzal, amit az Univerzum megpróbál leszállítani, akkor az a cselekvés élvezettel teli lesz. Élettel teli leszel, az idő megáll, akár egész nap azt csinálhatod.

...

Az Univerzum szereti a sebességet. Ne késlekedj, ne hezitálj, ne kételkedj. Ha ott a lehetőség, ha ott a késztetés, amikor belül megjelenik az intuitív késztetés - cselekedj. Ez a dolgod.

...

Ennyit kell csak tenned. Magadhoz vonzol mindent, amit kívánsz. Ha pénzre van szükséged, magadhoz vonzod. Ha egy személyre van szükséged, magadhoz vonzod. Ha egy bizonyos könyv kell, magadhoz vonzod.

Figyelned kell, hogy mit vonzol, magadhoz. Mert, amikor magadban tartod azokat a képeket, amiket szeretnél, akkor azok a dolgok vonzani kezdenek téged, és te is vonzani kezded őket. Ez szó szerint a fizikai világba kerül veled és általad a törvénynek köszönhetően.

...

Kezdheted a semmiből. A semmiből, a sehonnan létrejön egy út.

...

Egy példa: egy autó hasít az éjszakában, a fényszórók csak 100-200 méterre világítnak el, és mégis eljutsz Kaliforniából New Yorkba, a sötéten át, mert neked csupán mindig a következő 200 métert kell látnod. Az élet így mutatkozik meg előttünk. Ha bízunk abban, hogy a következő 200 méter is megjelenik és a következő 200 méter is megjelenik, akkor az élet folyamatosan megmutatkozik előtted. És végül eljuttat oda, a célhoz kívánjál bármit, mert ezt akartad.

...

"Tedd meg az első lépést hittel, nem kell látnod az egész lépcsősort, csak tedd meg az első lépést."
M.L. King

...

Egy másik dolog, amin az emberek eltűnődnek: Mennyi ideig tart ez? Mennyi idő míg valósággá válik az autó, a kapcsolat, a pénz, vagy bármi más...?

...

Nos, nincsen leírt szabálykönyv, ami kimondaná, hogy 30 perc, vagy három nap, vagy 30 nap múlva megtörténik. Azt hiszem ez főleg tőled függ, mennyire vagy összhangban magával az Univerzummal.

...

Méretek - nincs közük az Univerzumhoz.

Nem nehezebb - tudományos mértékkel - magunkhoz vonzani valamit, amit hatalmasnak ítélünk valaminél, vagy egy másik dolgot, amit végtelenül kicsinek ítélünk meg. Az Univerzum, tegyen bármit, nulla erőfeszítéssel tesz meg. A fű nem feszül meg növekedés közben. Teljesen erőlködés nélküli. Ilyen csodálatosan van létrehozva. Az fontos, hogy mi történik ott fent. Az számít, hogy mi mit teszünk odamondván, ez nagy - ez időbe telik, ez kicsi - hű, ennek adok egy órát... Tudod, ezek a mi szabályaink, amiket mi alkottunk meg. De az Univerzumhoz viszonyítva nincsenek szabályok. Ha azt érzed, hogy a jelenben birtoklod a kívánságot, az Univerzum válaszol.

...

Egyesek könnyebben boldogulnak a kis dolgokkal. Néha azt mondjuk, kezdjük valami kicsivel, pl. egy csésze kávéval. Fordítsuk figyelmünket arra, hogy egy csésze kávét vonzunk ma magunkhoz.

Képzeljük el, hogy egy barátunkhoz beszélünk, akit régóta nem láttunk. Valahogy, valaki elkezd arról az illetőről beszélni. Vagy az illető felhív, vagy levelet kapunk tőle.

...

Az emberek elcsodálkoztak, hogy milyen jól parkolok. Mióta megtanultam a titkot, azóta nincs vele gondom. Elképzelek egy parkolóhelyet oda, ahova akarom. És az esetlek 95%-ban a hely ott vár rám, egyszerűen csak beállok. 5% esetében egy vagy két percet várnom kell, és az illető kiáll előlem és én beállhatok. Szóval most már mindig ezt teszem...

:)

Forrás: www.ahogyerzed.hu

HozzászólásokSok ember kérdezi meg tőlem,

Sok ember kérdezi meg tőlem, hogy mi az ő dolguk a teremtés folyamatában, és mi az, ami az Univerzum dolga. Hát vizsgáljuk csak meg ez a kérdést. A következő hasonlattal élhetünk: Aladdin és a csodalámpa történetét biztosan ismered. Aladdin felkapja a lámpát, leporolja és kiugrik belőle egy Dzsinn. Read More! , Read More! , Read More! , Read More! , Read More! , Read More! , Read More! , Read More! , Read More! , Read More! , Read More! , Read More! , Read More! , Read More! , Read More! És a Dzsinn mindig csak egy dolgot mond: "A kívánságod számomra parancs". Ha visszavezetjük a történetet az eredetéig, ma úgy ismerjük, hogy három kívánságunk van, de ha visszavezetjük a történetet annak eredetéig, akkor ott nincs korlát, akármennyi kívánság lehet. Gondold csak elEgyébként tényleg érdekes

Egyébként tényleg érdekes hogy amit gondolunk az meg is történik . Számtalan eset volt már hogy megtörtént amire gondoltam mert nagy jelentőséget tulajdonítottam neki (pozitív és negatív is előfordult).

De azért higgadt maradok és mértékletes vagyok az efféle megrendelgetésekkel.A TITOK

NAGYON ÉRDEKES PÁRSZOR VELEM IS MEGTÖRTÉNT.GONDOLTAM VALAMIRE VAGY VALAKIRE ÉS EGY VÁRATLAN PILLANATBAN OTT VOLT ELŐTTEM.MOST,HOGY TUDOM MIÉRT IS VAN EZ BIZTOSAN ALKALMAZNI FOGOM,ÉS TERMÉSZETESEN VÉGIGOLVASOM A KÖNYVET .SZIASZTOKAz élet olyan furcsa

Az élet olyan furcsa dolgokat tartogat a számunkra.A legváratlanabb pillanatokban kerülünk olyan helyzetekbe,amikbe bele se mernénk gondolni,hogy ez pont velem töténne meg.A titok segítségével sok mindent vonzottam már magamhoz,sok mindent köszönhetek neki,de ha valami különös történik velem,ugyanúgy viselkedek,mint előtte.De végül a titok mindig segít.
"Vannak dolgok,amiket az ember képtelen átvészelni,de az emberi agynak semmi sem lehetetlen"Kedveseim hol lehet

Kedveseim hol lehet hozzájutni a DVD-hez?Tud valaki segíteni?
Puszi celebreFantasztikus

Sziasztok!

Csak pár napja hivta fel egy kedves ismerősőm a figyelmemet A Titokra,azóta észre is vettem a változást.Apró dolgokkal kezdődőtt,de azóta is tele vagyok energiával és tudom ,hogy ez egy csodálatos dolog,és igyekszem megosztani másokkal is.
Tini fiam van és tovább tanulás előt állunk,és gondjai voltak a tanulással,meséltem neki a Vonzás törvényéről:azóta csak jó dolgok történnek vele.Ezt a dvd-t szerintem rongyosra fogom nézni és egyenlőre szavakat sem találok rá
Mindenkinek sok sikert kivánokhozzászólás

Jolánka Igen, ez így működik! és azon vagyok, hogy mégjobban úgy legyen ahogy szeretném, akarom, elképzelem. Az agykontroll is így működik. "Kérjetek és megadatik."Kicsit pénz szaga van a

Kicsit pénz szaga van a könyvnek.Már évekkel ezelött olvashattunk a vonzás törvényéről.Már nagyon sok könyv megjelent róla.Még a megtapasztalt esetek között is elég sok az egyezőség.Világos,hogy működik,csak dühítő,hogy olyan mintha a már megírt könyvekből szedte volna össze.Ilcsi!:)

Huuu:))))
Annyira örülök Neked is!:)
Tök jó.hogy jönnek-jönnek a pozitív emberek....:)
Szerintem "folytatják"....:)csak bírd olvasni....:)
Minden Jót Neked is!!!
DindusHuuuuu...

Sziasztok!
Bennem, most akkora erőt keltettetek, hogy a pár éve álló építkezést befejezzem, befejezzük. Kell a hely! Mostmár sikerülni látom. Köszönöm nektek! Légyszí folytassátok! Másoknak is szüksége van rá!
Csodásak vagytok! További boldog napokat.
Ilcsi