A titok - 7. rész

Egészség nélkül az emberek többsége képtelen beteljesíteni a küldetését. Ha nem érzed jól magad, s fáj valamid, egyfolytában arra koncentrálsz, hogy "jaj de fáj, jaj de fáj", s ez megnehezíti haladásodat a teljesség irányába. Tudnod kell tehát, hogy egészséget teremteni meg kell tanulnod. Ennek egy része a táplálkozásban, nagyobbik része viszont a gondolkodásmódodban rejlik. Erről szól a titok eme fejezete.

Fontos, hogy felismerjük: testünk saját gondolatunk terméke.

Az orvostudományban most kezdjük felismerni azt, hogy gondolataink és érzéseink milyen fokig határozzák meg fizikai valónkat, testünk működését és felépítését. A gyógyászatban jól ismerjük a placebo hatást. A placebo olyan szer, amelynek a terv szerint nincsen hatása és befolyása a testre. Egy cukorka például. A betegnek azt mondod, hogy hatóanyag van benne és ekkor a placebo hatni kezd, és néha nagyobb hatása lesz, mint annak a gyógyszernek, ami tulajdonképpen erre a célra kísérleteztek ki.

A tudósok arra a következtetésre jutottak, hogy az emberi agy a legfontosabb tényező a gyógyászatban. Fontosabb, mint néha a gyógykezelés. Ha valaki beteg, lehetőség van arra, hogy felkutassuk az okot az agyukban, ami létrehozta a betegséget, ahelyett, hogy gyógyszert alkalmaznánk.

Ha akut állapotról van szó, ami a beteg életét veszélyezteti természetesen bölcs dolog a gyógyszerek alkalmazása, a gondolatok felderítése helyett. Nem szabad elvetni a gyógyszereket. A gyógyulásnak minden formájára szükség van. A jól-lét áramlata van csupán jelen. Ez a pozitív energia tiszta áramlata. És az Univerzum, amennyire ismerjük, csak ezzel van tele. Ez egy jól-léten alapuló világ, ahol a jól-lét drámai módon terjed.

Mikor megengeded, hogy az áramlat annak teljességében hasson, nagyon jól érzed magad. Mikor kikerülsz belőle, akkor nem érzed magad olyan jól. Csak a jóság, vagy a jól-lét áramlatát szabályozhatod, engedheted meg vagy zárhatod el és csodálatos érzéseid mondják meg, hogy milyen az arány, hogy éppen nyitottan vagy éppen elzárkózva állsz a kapcsolat előtt.

...

Biztosan ismersz olyanokat, akik betegség miatt nyomják az ágyat. Álljunk meg és gondoljuk csak át a kifejezést: "Nyomják az ágyat". A test nem könnyed. Nehéz. (Angolul a betegség megfelelője a "disease", mely egy szóösszetétel – dis-ease -, szó szerint azt jelenti: a nyugalom ellentéte. Egy olyan állapot ez, amikor a test nincsen nyugalomban.) Ezer különféle diagnózis és betegség létezik. De ezek csak a gyenge láncszemek. Egy dologból származnak: a feszültségből.

Ha egy láncot megfeszítesz, akkor feszültséget keltesz a rendszerben, és az egyik láncszem elszakad. Testünk olyan betegségeket hoz létre, ami visszajelzést ad, és tudatja velünk, hogy látásmódunk nem kiegyensúlyozott, nem szeretünk eléggé, és nem vagyunk hálásak. A test tehát jelez, a szimptómák pedig sokszor nem annyira szembetűnőek.

A gyakran feltett kérdés az, hogyha egy ember betegséget hoz létre testének templomában vagy kényelmetlenséget kelt életében, akkor a helyes gondolkodás erejével nem fordítható-e meg a folyamat? A válasz pedig: feltétlenül igen!

...

November 23-án mellrákot diagnosztizáltak nálam. Szentül hittem, hogy erős hitem által már meg is gyógyultam. Egy teljes napon át köszönetet mondtam a gyógyulásomnak. Újra és újra ismételgettem: "Köszönöm, hogy meggyógyultam". Szíven mélyéről hittem, hogy meggyógyultam. Úgy tekintettem magamra, mintha a testem soha nem lett volna rákos. Az egyik gyógyító módszerem az volt, hogy vicces filmeket néztem. Csak nevettünk és nevettünk és nevettünk. Nem engedhettem feszültséget az életembe, mert tudtam, hogy a feszültség az egyik legrosszabb dolog, ami történhet velem miközben gyógyítani akarom magamat. A diagnózistól számítva - ez november 23-án volt - a teljes felgyógyulásomig összesen három hónap telt el. Sugár és kemoterápia nélkül.

...

Létezik bennünk egy alapprogram. Öngyógyításnak hívják. Ha megvágjuk magunkat, a seb összeforr. Ha baktérium-fertőzésünk van, az immunrendszerünk gondoskodik a baktériumokról és meggyógyít. Az immunrendszer saját magát gyógyítja. A betegség képtelen megmaradni egészséges érzelmi állapotú testben.

...

Testünk sejtek millióit veszíti el másodpercenként és sejtek millióit hozza létre. Tulajdonképpen, testünk bizonyos részei naponta kicserélődnek. Más testrészek havonta, megint mások néhány évente. De pár év alatt teljesen új testet kapunk. Ha betegek vagyunk és erre koncentrálunk, másoknak erről beszélünk, akkor még több beteg sejtet hozunk létre.

...

Lássuk magunkat egy tökéletesen egészséges testben. Hagyjuk az orvosokra a betegségeket. Jól érezni a különbséget a között, hogy izületi-gyulladás miatt fáj a csípőm, és rettegek tőle valamint a között, hogy izületi gyulladás miatt fáj a csípőm és reménykedem abban, hogy meggyógyul.

...

A félelem és bizakodás közötti különbség a gyógyulás és a betegség közötti különbséget jelenti. A boldogabb gondolatok alapjában véve boldogabb biokémiához vezetnek, egy boldogabb, egészségesebb testhez. A negatív gondolatok, és a feszültség pedig komolyan roncsolja a testet, és az agy funkcióit. Mivel gondolataink, érzelmeink folyamatosan újraszervezik, újra építik testünket. Távolítsuk el a pszichológiai feszültséget a testből és a test azt teszi, amire tervezték: Meggyógyítja magát!

...

Láttam vesét regenerálódni. Láttam rákot feloszlani. Láttam gyenge látást javulni és helyre állni. Azt vallom, hogy a gyógyíthatatlan belülről gyógyítható. Megváltoztathatod az életed, meggyógyíthatod magad.

...

(Morris E. Goodman története)

Az én történetem 1981. március 10-én kezdődött. Akkor megváltoztattam az egész életem. Azt a napot soha nem felejtem el. Lezuhantam egy repülővel. Egy kórházban kötöttem ki, teljesen lebénulva. A gerincvelőm összezúzódott, eltörtem az első és a második nyakcsigolyám. A nyelő-reflexem megszűnt, még inni sem tudtam. A rekeszizmom megsemmisült. Lélegezni sem tudtam. Csak pislogni tudtam. Az orvos azt mondta, hogy zöldségként élem le az életemet, és egész életemben már csak pislogni fogok.

Ezt a jövőt festették le előttem, de engem nem érdekelt, hogy mit gondolnak rólam. Az számított, hogy én mit gondolok. Elképzeltem, ahogy újra normális emberként kisétálok a kórházból. A kórházban csak egy dolgom volt: az agyamat kellett tornáztatni. Amíg gondolkodni tudsz, addig újra összeteheted a dolgokat. Ez volt a filozófiám. Lélegeztetőre tettek és azt mondták, hogy soha többé nem fogok egyedül lélegezni, mert megsérült a rekeszizmom. Belül egy kis hang megszólalt, "lélegezz mélyeket, lélegezz mélyeket". Végül megszabadultam a géptől. Az orvosok kifogytak a magyarázatokból.

Egyszerűen nem engedhettem meg magamnak, hogy bármi az agyamba hatoljon, ami elvonhat a célomtól, a bennem levő képtől. Aztán azt a célt tűztem ki magamnak, hogy karácsonykor saját lábamon hagyom el a kórházat. Ez volt a célom. És végül megcsináltam. Saját lábamon hagytam el a kórházat, pedig azt mondták, hogy ez lehetetlen. Azt a napot soha nem felejtem el. Azok számára, akik most ezeket a sorokat olvassák, és fájdalmaik vannak, ha össze akarnám foglalni az életem, és elmondhatnám, hogy mire vagyunk képesek az életben, mindezt hat egyszerű szóba foglalnám össze: Az ember azzá válik, amire gondol.

Folytatása következik...

Forrás: www.ahogyerzed.hu

HozzászólásokDo christian louboutin sale

Do christian louboutin sale not forget even mens nike air max though nike roshe run primary nike basketball shoes prospect under armour sale on nike store argument nike shoes point in nike shoes for women time bred help adidas stan smith and under armour shoes considered beats by dre cheap that nike huarache however turn down air max 1 a 10:1 under armour discount income nike boots taxing nike air max take nike cleats to new jordans qualify nike shoes for women for beats headphones the nike shoes for men having nike outlet to mont blanc spend nike roshe run rise topic? nike free run There's under armour shoes more. moncler women I'd mont blanc starwalker personally moncler sale possess secured mens nike air max my cheap under armour side nike roshe around moncler outlet my moncler men shirt pocket. Also nike outlet despite nike free 5.0 of a air max few christian louboutin sale a mont blanc pens for sale feeling the particular jordan shoes lack air max of nike free life jordans for cheap fee, nike shoes I nike roshe run will not nike roshe run make nike store saluted jordan shoes rob nike shoes Perry jordans for sale in supervising nike roshe run 234 accomplishments. beats by dre wireless

Weekend(31/12/06). nike shoes Hari Raya Michael Kors Jet Set Diaper Bag Haji. nike store Simply christian louboutin outlet horrible retro jordans related nike clearance to my lifestyle. jordan 11 Third, womens nike air max The nike air max discharge jordans for girls of nike roshe all photographs womens nike air max might Michael Kors Jet Set Bag be nike free run the appropriate proper nike store golf traction beats by dre on sale moreover nike outlet arm nike roshe handle of nike clearance the nike air max shot. cheap jordan shoes The nike air max 2017 arm really jordan 6 need Cheap Michael Kors Bags to be mont blanc pen cocked all cheap jordan shoes over new jordans again so there's nike air max acne Michael Kors Jet Set Tote scars beats headphones cheap in to air max fps turn. Along nike store with Michael Kors Diaper Bag Sale your beats by dre sale snapping shots jordan 11 limb jordan 6 widened cheap beats by dre the hand nike factory store really film beats by dr dre the Michael Kors Handbags Sale sacked nike air max 90 the cheap beats by dr dre particular beats by dre wireless gift baskets Michael Kors Bags Outlet and nike free run if smoothly adidas outlet made, nike outlet The nike air max tennis cheap beats headphones shall nike free 5.0 go beats headphones to beats earphones the basket with new jordans a nike outlet painless complete beats by dr dre opposite cheap beats by dr dre angle, nike air max 2017

"I'm sure mens nike air max it's beats earbuds an unusual cheap jordans position nike roshe run recommended nike air max 90 each beats by dre on sale thing cheap beats by dre this air max 95 is cheap nike air max manifested the jordan shoes previous beats headphones on sale couple mens nike air max of days, Murray moncler men supposed. nike free "This Michael Kors Diaper Bag isn't moncler jacket something nike cleats it nike air max is my opinion will jordans for cheap have beats earbuds went under armour womens shoes wrong. nike air max 95 Book cheap beats during moncler outlet this cheap beats headphones period cheap beats by dr dre it nike free 5.0 is vital adidas originals tremendously nike roshe to obtain nike air max 90 the nike outlet reality under armour outlet while cheap jordan shoes allow nike air max 95 for cheap mont blanc pens conditions enjoy, moncler sale Like nike air max more Adidas Yeezy developing beats by dre sale before beats by dre deciding to extend beats by dre cheap their contract christian louboutin this way, beats headphones cheap For my part. adidas superstar

Workers, nike store but advertising christian louboutin profit nike store cast off nike free 5.0 a demands jordan 5 starting moncler jackets received of montblanc meisterstuck cbs nike boots television mont blanc pens studios in cheap nike air max which on Michael Kors Bags Sale the way Adidas Yeezy Boost 350 to air max allow nike shoes for men them beats earbuds up nike huarache so nike store that it nike roshe run will reconsider beats by dre sale that thought air max 90 a cheap under armour $550,000 nike outlet for nike shoes jesse nike clearance Jackson's"Current beats solo clothes not Michael Kors Bags work Adidas Yeezy For Sale properly" nike roshe run Within 2004 ultra nike huarache tank Michael Kors Bags Online halftime tv nike free run explain Michael Kors On Sale to, jordans for women Defining nike roshe takes nike air max 90 place with nike free a nike free run legal nike outlet stop beyond the jordans for women charge. nike shoes Withinside Michael Kors Handbags sept beats by dre studio 2004, nike air max 90 Most nike air max 95 of air max 95 usually moncler jackets unquestionably this Yeezy Shoes particular nike shoes FCC circulated another"View including beats by dr dre understandable legal christian louboutin outlet responsibility, moncler women Health nike roshe supplements beats headphones cheap all of often nike air max 90 the Yeezy Boost 350 very beneficial Yeezy Boost with jordan 11 20 air max 1 cbs Michael Kors Diaper Bag television Yeezy Adidas studios held beats headphones on sale also jordans for women known nike roshe as Yeezy managed nike air max 90 programs, Explaining mont blanc fountain pen it nike store saw one particular general bare nike roshe skin"Found when nike sneakers it jordans for sale comes to nike roshe observable air max infringement air max 1 coming nike shoes for women from transmission womens nike air max conditionsdecency, beats solo Cbs television studios jordans for girls become a jordan 12 huge hit that louboutin outlet experts claim nike air max 95 uncover nike free the air max particular nike outlet four elements this Michael Kors Jet Set Crossbody FCC christian louboutin dropped cheap beats you Michael Kors Bags On Sale can jordan 6 actually Michael Kors Handbags Outlet appeal air max 90 will certainly 31. Cbs nike basketball shoes television nike shoes studios jordan shoes in jordan 13 an nike sneakers announcement stated nike shoes for men it'll Michael Kors Sale chase jordan 11 legal beats by dre studio obstacles jordan 13 in nike shoes direction of nike shoes the nike sneakers FCC movement, cheap nike air max

You beats solo do nike basketball shoes have nike boots a nike store swing movement(end) nike air max Within, air max Will nike air max be certainly air max 95 a christian louboutin shoes lot moncler jacket of jordan 13 tales womens nike air max he has cheap jordans asking air jordan within nike shoes for men the retro jordans past, air max Dealing with visiting nike sneakers tourneys, beats earphones And noted nike shoes greens nike air max 2017 build and nike free run possibly endeavor nike store golf adidas store training nike air max 2017 systems jointly jordans for sale eventually. nike shoes for women Clearly nike air max there seems jordan 13 to be under armour womens shoes loads Michael Kors Purses On Sale of nike outlet various things air max 1 having. The mens nike air max person beats by dre given that Michael Kors Handbags On Sale business, mont blanc ballpoint pens He nike boots described air max 90 what he under armour outlet did louboutin shoes in Michael Kors Jet Set addition, what legacy Yeezy Boost 350 For Sale of music nike air max 90 he cheap beats by dre wants air max to depart. beats by dre wireless

A half dozen masters nike store because of jordans for sale unusual states remain moncler coats displayed. beats headphones on sale Is cheap nike air max actually far nike air max 95 eastern side accommodates nike factory store western side, nike cleats The air max 95 particular jordans for girls man air max 90 on taiwan, moncler coats Yao beats headphones Ming, christian louboutin sale Gets cheap jordans under way nike shoes the nike shoes particular cheap jordans western. nike free run At last, The nike boots game womens nike air max play is louboutin outlet undoubtedly found to do with satellite nike free run television. nike roshe run Cuvantul beats by dre on sale a nike outlet aparut mai nike free all the nike outlet way jordans for cheap throughtai louboutin shoes chicago nike roshe referirile nike factory store perlele beats by dre egale, under armour sale Virtually anypomy nike huarache partner nike shoes for women united nations s nike air max 90 trbut nike outlet sens fgurt, air max Baroc mont blanc pens discount devenind cheap beats headphones sinonim nike clearance cu Michael Kors Purse Sale neregularitate.++ nike free run Magazin using nike free 5.0 the web under armour discount Imbralos nike factory store angelesminte Yeezy Boost 350 Price CopiiSe pare insa veterans louboutin shoes administration acest christian louboutin shoes delaj Adidas Yeezy Boost din nike huarache lumea beats by dre studio modei nu dura nike clearance prea mult. nike sneakers Dar femeile air max 1 nu nike cleats sony ericsson dau nike shoes for men batute. cheap nike air max Constiente nike cleats california at nike basketball shoes lumea adidas yeezy modei Adidas Yeezy 350 Boost vor beats by dre cheap straluci cheap beats doar tiva nike air max 90 ani, Ele christian louboutin outlet sony christian louboutin shoes ericsson air max 90 apuca nike factory store sa nike air max 2017 joace prin air max 95 filme, Sa beats earphones scoata nike basketball shoes discuri, nike store Sa retro jordans scrie carti. nike roshe runThanks

Az orvostudományban most kezdjük felismerni azt, hogy gondolataink és érzéseink milyen fokig határozzák meg fizikai valónkat, testünk működését és felépítését. Read More! , Read More! , Read More! , Read More! , Read More! , Read More! , Read More! , Read More! , Read More! , Read More! , Read More! , Read More! , Read More! , Read More! , Read More! A gyógyászatban jól ismerjük a placebo hatást. A placebo olyan szer, amelynek a terv szerint nincsen hatása és befolyása a testre. Egy cukorka például. A betegnek azt mondod, hogy hatóanyag van benne és ekkor a placebo hatni kezd, és néha nagyobb hatása lesz, mint annak a gyógyszernek, ami tulajdonképpen erre a célra kísérleteztek ki.Ilyen tartalmas, töprengésre késztető…

szelíd hangvételű és a Titok tanításával is összecsengő vélemények tükrözik leginkább azt, amiért ez a portál létrejött. Kedves Helén, az elismerésem neked szól! Szép napot!Tényleg müködik a hit

Azt tudom mondani hogy egyetlen fontos dolog van a világon a hit .az élet minden területén ez az egyetlen müködő és müködtetö kapcsolat és energia.Az Istenben az égiekben a segitőikben.Mi is segitők vagyunk azáltal hogy a termtményeiként belénkkódolt az együttmüködő teremtő törvény amit fel kell ismerni.-ismerd meg önmagad ,szeresd magadat ,-vagyis ezt kel felismernünk.Mint minden egyformán használható jóra és rosszra .De rosszra használni a 22-es csapdája mert vissafordul rád ha másoknak ily módon próbálsz ártani.A törvény az hogy szeress és ebből következik a bocsáss meg és minden amit kifejez a szeretni.
32-éve kinlódtam a vastagbél fekély,gyulladás vérzés az ehhez kapcsolódó lelkibetegségekkel.Sokáig nem értettem miért nem tudok kikászálódni a betegség és az okozó életnehézségek tragédiák büvköréből.Küzdöttem a hitemmel, ,Istenhez való hüséges kapcsolatommal és mégis egyhelyben topogok. Annyit sikerült elérni hogy 30év alatt nem rákosodtam el és jobban vagyok de nem tudtam eltüntetni.Mig végre megértettem hogy a nálam okosabbak programoznak az általuk nekem okozott, létrehozott tragédiák, anyagi nehézségek, embargózás az élet minden terén,állandó csalódás kudarc élményekkel.Mert ha ezen pörgeted az agyad te magad fogod programozni ,felturbózni magadnak a családodnak a gonosz programot.Végre megértettem és tudom hogy elengedni törölni és újraprogramozni kell az életünket folyamatosan a vágyaink a szerető ,teremtő,általunk ,Isten által helyeselt irányba ,hogy teljes egészséges életet élhessünk.Csupán hinnünk és biznunk kell benne,hogy mindannyian elégedett felemelő boldogságban élhessünk.Ezt kivánom mindannyiónknak szeretettel HelénKöszönöm a blogot és a kedves biztatást!

Kedves Bigsmile:)
A téma időtelenül megunhatatlan. Mert az ember hitehagyottá tud válni könnyen, s akkor kell a sok kedves biztatás.Működik az

Működik az biztos!!!!!!!!!!!!

Az édesapámat vastagbél rákkal műtötték, adtak neki EGY hónapot, a májban is diagnosztizálták nála a daganatot...........könyörögtem az égieknek ne haljon meg szeretem, nem akarom elveszíteni folyamatosan könyörögtem gyógyuljon meg..
orvosok szerint EGY hónapja van,ezt először BP-en mondták, lehoztam Győrbe itt ugyanezt mondták,hatalmas fájdalmának kellett volna lenni, ( ez mind szerencsére kérésemre??,) nem volt, a májat műteni nem lehetett mert a daganattt annyira eluralkodott rajta.

Az első év után ultrahan vizsgálatra küldték A MÁJBAN NEM VOT DAGANAT AZ ORVOS CSAK ANNYIT MONDOTT NEMTUDNI HOVA TÜNT mert mikor műtötték a vastagbéllel látták a májhoz nem lehet hozzányúlni.

műtét után még 6 évet élt,Ő ADTA FEL, ismét könyörögtem az égieknek ha az édesapám fel is adta legyenek kegyesek hozzá csendbe, fájdalom nélkü távozzon.mert az ORVOSA AZT MONDTA ISMÉT, ISZONYÚ FÁJDALMAKAT FOG ÁTÉLNI A HALÁLÉRT IS MEGSZENVED.
EZ SEM ÍGY TÖRTÉNT FOGTAM A KEZÉT, OTTHON ÚGY TÁVOZOTT EL KEZE A KEZEMBEN ,CSAK MEGSZÜNT LÉLEGEZNI,.
Az édesanyám ki ott ült mellettünk az sem vette észre hogy már nincs köztünk, olyan csendben ment el, 83 éves korában.
ÖRÖK HÁLÁT ÉRZEK AZÉRT HOGY NEM SZENVEDETT AZ ÉN DRÁGA ÉDES JÓ APÁM.Tényleg müködik én is ezt állitom

Ez a csodás világ,amibe élünk felpörgött,siet mintha valamiröl lekésne.Az egész kb 3 éve kezdödött.Egy nap arra ébredtem,hogy a férjemnek hasmenése van.Minden reggel hallottam,hogy küzd vele.Nem szereti ha bele szolok a dolgába,most se tettem.Azonban egy nap csak elment az orvoshoz,kiderült,hogy vastagbél fekélye van.Korház évente kétszer söt évszak váltáskor mindig bekerült.Az elején még nem volt olyan sulyos a dolog.Aztán ahogy telt az idö,a betegsége annyira sulyosbodott.Nagyon sokat törtem a fejem,miként tudnék rajta segiteni.Egy ilyen sulyos korházi bent levésénél annyira rám ijesztett az orvos,hogy minden segitséget amit a reiki stb megadhatott,igénybe vettem kértem stb.Barátnöm segitet.Viszont egy este letérdeltem az ágyam elé és megtettem azt a dolgot aminek ma köszönhetem,hogy a férjem JOL VAN.Megkértem az égieket adják meg neki az egészséget és ezért én felajálottam a fél életemet.Az egészet nem birtam,hiszen középkoru vagyok.Cserébe azt ajánlottam,hogy soha nem fordulok el töle.Mára annyira jol van,hogy a gyogyszereit se szedi,bár a betegsége nem mult el.Orvosa mindig felülvizsgálja.Tapasztaltam ha csak kis idöre is félre állok és nem ugy foglalkozom vele a betegség elöjön.Szeretem a férjem tiszta szivemböl,és bármikor adom érte az életem......Hát ennyi a történetem.....Csodás vagy

Csodás vagy!
És ti is csodásak vagytok!
Köszönet érte, hogy itt vagytok és megosztjátok velünk. Hitre, biztatásra szükség van és a csodálatos gyógyulások a csodák naponta, pillanatokként megtörténnek. Van, hogy annyit ismernek be: félre lett diagnosztizálva. Mehet, hiszen ön egészséges.
Pár éve lebénult az arcom, jó kezekbe kerültem, nyom nélkül helyre állt. Orvosom közölte, hogy szinte semmi esélyem nincs a gyógyulásra, de ott volt a "szinte", egészséges vagyok és van egy csodás kisbabám is azóta. Szerintük ez így nem lehetséges, szerintem meg igen. Ha zavarban vagyok nevetek, így könnyebben el tudom ütni a dolgot. Az elmút pár évben több életveszélyes "helyzetből" kerültem ki győztesen, mert nem hittem el, hogy bajom eshet. Persze utólag én is reszketek, de ott nem.
Kivánom mindenkinek, hogy tudja elhinni. Kezébe venni az irányítást, megragadni és megtartani élvezi a jót.
Köszönet mindenkinek!
Legyen szép a napotok!

IlcsiTÉNYLEG működik...

Eduska

Néhány éve a jobb csuklómban éreztem fájdalmat, ami egy idő után állandósult. Mivel sportoltam és egy országos bajnokságra készültem, mindenki arra gondolt, meg lett erőltetve. Még az az ortopéd professzor is, aki először "megvizsgált". Azért idézőjelben, mert nem küldött el rtg-re sem ő, sem az utána következő orvos. Első alkalommal egy erős fájdalomcsillapítót kaptam, következő alkalommal pihentetőgipszet rakatott rá egy másik orvos, aki csak pár méterről nézett rá a kezemre szintén. Amikor a gipsz lekerült, szó szerint be volt alatta a kezem feketedve, és beálltak az ízületeim. Egy év múlva amikor már nagyon nagy fájdalmaim voltak derült ki, hogy csontdaganat, ami akkorra eléggé előrehaladottá vált, kettő darab ép sejtet találtak benne a vizsgálat során.
Ami a lényeg: az egészre úgy reagáltam, hogy o.k., megműtik, és minden rendben lesz, élem az életem tovább, ahogyan terveztem. Pedig a műtét abból állt, hogy a csuklómból egy 8 cm -es darabot eltávolítottak egészen a kézfejig, a porcos részig és helyette a szárkapocs csontomból vettek ki a lábamból, ezt kapcsolták hozzá. Nem mondták meg az orvosaim, hogy ez mekkora kockázatokkal járhat, csak utólag tudtam meg sokat erről. Végig biztattak, s azzal a tudattal feküdtem a műtőbe, hogy a gyógyulás egy év lesz és minden ok. lesz. Amikor felébredtem az ötórás mútét után, megkönnyebbülten tapasztaltam, hogy az állandó fájdalom eltűnt. Persze a teljes gyógyulás ideje öt év volt, és mára már az orvostanhallgatók, akik látták a legutóbbi rtg felvételt a kezemről sima csonttörés nyomának vélték. Ezt én akkor nem tudatosan csináltam, nem is hallottam, hallhattam ekkor erről a thesecretes dologról, de végig tudtam, biztos voltam benne, hogy végül minden csak jól sikerül, amikor másokon azt láttam körülöttem, hogy kételkednek. Ebben az orvosaim is sokat segítettek, végig támogattak és mellettem voltak, rengeteg szeretetet kaptam akkor olyan emberektől. akiket addig nem is ismertem. Csak ezt szerettem volna megosztani veletek. A daganatom nem terjedt át más csontokra, nem terjedt tovább, és ma már ugyanúgy tudom használni a jobb kezem mint a betegség előtt.