A titok - 8. rész

A valóságodat te teremted, akár elhiszed, akár tiltakozol ellene. Egyszerűen nincs esélyed a természet törvényeit "kijátszani", hosszú távon alul maradsz a küzdelemben. Ezért elkerülhetetlenül fontos az, hogy milyen gondolatokkal táplálod nap mint nap a tudatalattidat, s hogy mire fókuszálsz a leginkább. Ez a rész arról szól, hogy általad hogyan változik meg a Világ.

Észrevettük, hogy nagyon sokan, akik az életet átlagos módon élik, amikor csodálatos dolgokat pillantanak meg, azt mondják: "Igen, még többet szeretnénk belőle, erre szavazunk, ezt támogatjuk, időnkkel, energiánkkal, pénzünkkel." Majd olyan dolgokat látnak meg, amit nem akarnak. Szörnyű dolgokat, amiket nem akarnak átélni, és azt sem akarják, hogy mások átéljék. És azt mondják: "Valamit tennünk kell, hogy megszabaduljunk ezektől a dolgoktól." Nem veszik észre, hogy amint ellökik maguktól a nem kívánt dolgokat, energiát adnak nekik. Ha észreveszitek, a világban háborút viselünk a szegénység leküzdésére, háborút a rák ellen, háborút a kamaszkori terhesség ellen, háborút a terrorizmus ellen, és háborút az erőszak ellen. Háborút a terrorizmus ellen, vagy már említettem volna, hogy háborúban állunk a terrorizmussal szemben... és mindez az eltaszítás csak tovább erősíti a dolgokat. Mert nem mondhatunk nemet, és nem küldhetjük el magunktól a dolgokat. Amikor NEM-et kiáltunk a Vonzás Törvénye mozgásba lendül.

...

"Ha ellene vagy, mellette vagy"
(Jung)

"Ha ellene vagy, mellette vagy" mondás igaz, mert ha valaminek ellenállsz, azt mondod, hogy "Nem, ezt nem akarom, mert úgy érzem magam tőle, ahogy most érzem magam." Ezzel pedig egy erős érzelmet engedsz útjára, "Hú, tényleg utálom ezt az érzést.", és ez az érzés ezért újra és újra feléd fordul. Tudod, a háború ellenes-mozgalmak több háborút hoznak létre. A drog-ellenes mozgalmak tulajdonképpen több drogot teremtenek. Mert arra összpontosítunk, amit nem akarunk: a drogokra. Az emberek azt mondják "Hát éppen ezért kell erre összpontosítani."

Ez olyan, mintha azt mondanánk: "Mivel valaki túl sok ideig figyelmet szentelt annak, hogy mit nem akar, és az valósággá vált, ezért tegyük mi is ezt." Ezeknek az érveknek szerintünk nincs sok értelme.

...

Teréz Anya zseniális volt. Azt mondta, "Soha nem vettem részt háború ellenes tüntetésen, ha lesz majd béke-tüntetés, hívjál meg." Ő tudta és ismerte a titkot. Nézd meg, hogy mit hozott létre a világban.

...

Ha a háború ellen vagy, legyél a béke mellett. Ha az éhség ellen vagy, legyél amellett, hogy mindenkinek jusson elég élelem. Ha egy politikus ellen vagy, legyél az ellenfele mellett. Gyakran a választások eredménye annak kedvez, akit valójában elleneznek az emberek, mert minden energiájukat, és figyelmüket ő birtokolja.

Arra összpontosíts, amit akarsz és ne arra, amit nem akarsz. Nem baj, ha észrevesszük, hogy mit nem akarunk, mert ez ellentétet képez, és így megfogalmazhatjuk, "Ezt akarom". De tény, hogy minél többet beszélsz arról, amit nem akarsz, vagy arról, hogy mennyire rossz neked, elolvasod a rémségeket az újságokban és azt mondod "Jaj de borzasztó!", akkor egyre többet teremtesz belőle.

...

Sokszor mondják nekem, "James, de nekem tájékozottnak kell lennem." Lehet, hogy tájékozottnak kell lenned, de az információba nem kell azért megfulladni. Tanulj meg nyugodt maradni, és vond el a figyelmed arról, amit nem akarsz, vezesd el a köré gyülemlett érzelmi töltöttséget, és figyelmedet helyezd abba, amit tapasztalni szeretnél.

...

Amikor a hang, és a kép ott bent egyértelművé válik, tiszta és hangos lesz, akkor ott kint azt mondják majd, hogy te irányítod az életed!

Nem azért vagy itt, hogy a világot olyanná alakítsd, amilyennek látni szeretnéd. Azért vagy itt, hogy olyan világot teremts magad köré, amilyet akarsz, miközben hagyod, hogy a világ mások számára is olyan legyen, ahogy azt ők szeretnék.

...

Az egyik leggyakrabban feltett kérdés, amit biztosan most is sokan feltennének, talán te is, a következő: "Jó, de ha mindenki alkalmazza a titkot, és mindenki katalógusként tekint az Univerzumra, akkor nem fogynak ki a polcok? Nem lehet, hogy mindenki ugyanazt akarja, és kifosztják a bankot?" A titok tanításának egyik legcsodálatosabb része az, hogy több mint elegendő van mindenből, mindenki számára.

...

Van egy hazugság, ami mint egy vírus rágja az emberiség elméjét. Még pedig az, hogy "Nincs elég semmiből, hiány van, korlátozás és semmi sem elég". Ez a hazugság. Félelemben, kapzsiságban, ellenségeskedésben tartja az embereket, és a félelem, kapzsiság, ellenségeskedés és hiány gondolata számukra valósággá válik. A világ bevett egy rémálom-kapszulát. Az igazság az, hogy mindenből több van, mint elegendő. Elég kreatív ötlet van, elég energia, elég szeretet, elég öröm...

Mindez beáramlik az elmébe, amelyik tudatában van saját végtelen természetének. Minden nagy tanító, aki valaha is ezen a bolygón élt azt mondta, hogy az élet bőséggel van tele. Miközben azon gondolkodunk, hogy erőforrásaink kifogynak, új erőforrásokat találunk, hogy beteljesítsük a célt. Azért mondjuk, hogy hiányban szenvedünk, mert nem nyitjuk ki szemünket, és nem látjuk mindazt, ami körbe vesz minket.

...

Tudod, ha mindenki elkezdene saját szíve szerint élni, a saját álmait megvalósítani, akkor nem egy dolgot szeretnének megszerezni. Ez benne a szép. Nem mindannyian BMW-t akarunk, nem mindenki egy és ugyanazon személyre vágyik, egy élményre, egy ruhára. Van elég mindenből.

...

Ha elhiszed, ha látod, ha így cselekszel, akkor megmutatkozik előtted. Ez az igazság. Hagyd, hogy valóságod sokszínűsége megbolondítson, ahogy kiválasztod a sok dolog közül, amit valóban akarsz. És ha meglátsz valamit, amit szeretnél a saját életedben, gondolj rá, találd meg az érzést, beszélj róla, írd le egy papírra, tedd a valóságoddá azzal, hogy illeszkedsz hozzá.

Amikor pedig azokat látod, amiket nem akarsz az életedben, ne beszélj róla, ne írj róla, ne csatlakozz olyan csoportokhoz, akik ellene vannak, ne told el magadtól. A legjobb, ha nem veszed figyelembe. Tereld el a figyelmedet azokról, amiket nem akarsz, és add osztatlan figyelmedet annak, amiket el akarsz érni. A múlt legtöbb vezetője a titok egy nagy részét félreértelmezte. Nem osztották meg a titkot másokkal.

A mostani talán a legkedvezőbb időszak az emberiség történetében. Először van lehetőség arra, hogy magunkévá tegyük a titkot...

Folytatása következik...

Forrás: www.ahogyerzed.hu>

HozzászólásokÉszrevettük, hogy nagyon

Észrevettük, hogy nagyon sokan, akik az életet átlagos módon élik, amikor csodálatos dolgokat pillantanak meg, azt mondják: "Igen, még többet szeretnénk belőle, erre szavazunk, ezt támogatjuk, időnkkel, energiánkkal, pénzünkkel." Majd olyan dolgokat látnak meg, amit nem akarnak. Szörnyű dolgokat, amiket nem akarnak átélni, és azt sem akarják, hogy mások átéljék. És azt mondják: Read More! , Read More! , Read More! , Read More! , Read More! , Read More! , Read More! , Read More! , Read More! , Read More! , Read More! , Read More! , Read More! , Read More! , Read More! "Valamit tennünk kell, hogy megszabaduljunk ezektől a dolgoktól." Nem veszik észre, hogy amint ellökik maguktól a nem kívánt dolgokat, energiát adnak nekik. Ha észreveszitek, a világban háborút viselünk a szegénység leküzdésére, háborút a rák ellen, háborút a kamaszkori terhesség ellen, háborút a terrorizmus ellen, és háborút az erőszak ellen. Háborút a terrorizmus ellen, vagy már említettem volna, hogy háborúban állunk a terrorizmussal szemben... és mindez az eltaszítás csak tovább erősíti a dolgokat. Mert nem mondhatunk nemet, és nem küldhetjük el magunktól a dolgokat. Amikor NEM-et kiáltunk a Vonzás Törvénye mozgásba lendül.Tény

Ez nem lehetőség, ez nem esély. Ez VAN!