A többiek megtartanak....

Van egy kedves öröknaptáram, és minden reggel alig várom az üzenetét. Igaz, ezt a naptárat én vásároltam anno a páromnak, apák napjára, de előszeretettel használom én is.
A mai nap üzenete:
Tudnod kell, hogy amikor erőd végére értél, csupán ki kell nyújtanod a kezedet, s a többiek megtartanak...

Rengeteget megyek: hol a gyermek, hol egy kis munka, hol a háztartás, így mire kikapcsolódásra kerülne sor, az legtöbbször egy jó alvásban merül ki, egészen reggel fél 6-ig, amikor is csöppségem kukorékolni nem kezd, és indul újra a szakadatlan felfedezőtúra. Anya legyen a talpán, aki lépést tud tartani egy 11 hónapos babával :D :D
Mindenesetre én próbálom....igaz, nem akkor eszem, amikor éhes vagyok és nem akkor ülök, és nem addig, ameddig jól esne, de mégis jól érzem magam...néha, hogy is mondják...kissé elszakad a cérna. de gyorsan visszabillen minden a rendes kerékvágásba, és én fáradhatatlanul próbálom gyermekem ismerkedési vágyát kielégíteni. Hol udvarozunk, hol játszótér, hol csak a szomszéd kisbabákkal csevej az utcán...százszor és ezerszer kis köveket rakosgatunk jobbra, és balra. letört faágakat dugdosunk a szomszéd kerítésén át, és nevetünk, ha koppan.
Az erő bennem van...érzem, ahogy visz előre. És remek segítőtárs a napsugár is. Remélem, Ti is élvezitek... :)

HozzászólásokÖrülök,

hogy tetszett :)Csak beidéztelek Gattinám, mert iszonyúaan jót írtál!

Tudnod kell, hogy amikor erőd végére értél, csupán ki kell nyújtanod a kezedet, s a többiek megtartanak... hisz az erő benned van...érzed?... ahogy lendületben vagy, az visz előre. Mennyire igaz. És remek segítőtárs a napsugár is. Remélem, Ti is élvezitek... :)