Vallomás

szeretet, vallomásMár olyan sokszor írtam a szeretetről, most mégis vissza kell kanyarodnom-talán valami belső kényszer folytán. Életed összes dolga azon áll vagy bukik, hogy Te mennyire vagy jóban önmagaddal, mennyire fogadod el magad, mennyire tudod önmagad szeretni. Mert amíg önmagaddal való úton sántikálsz, addig a többi úton is sántikálni fogsz. Amíg önmagaddal hadakozol, amíg önmagaddal elégedetlen vagy-másokkal is hadakozni fogsz és másokkal is elégedetlen leszel.

Emlékszem arra a felemelő érzésre, amikor először tudtam önmagamat a szívembe zárni, amikor rájöttem, hogy összes erősségemmel és gyengeségeimmel úgy vagyok jó, ahogy vagyok!

Kinyílt a világ!

Megszűnt minden félelmem!

Már nem voltam bántható és nem bántottam magam!

Többé nem érdekelt és nem érdekel most sem, ki mit mond rám, mert tudom ki vagyok.
Tudtam és tudom, hogy mit miért teszek.
Ettől a pillanattól kezdve tudok mindig őszinte lenni.
Ettől a pillanattól kezdve tudok szeretni és a szeretetet elfogadni.
Megbocsájtani magamnak és másoknak.

És ez így jó.....

Szeretettel: Ágica

HozzászólásokDrága Ágica!

Köszönöm ezt az írásodat.Bizony,ha magamat nem szeretem,nem fogadom el,akkor hogy is várhatnám másoktól..... Persze itt nem csak a külsőről van szó....a belső tulajdonságainkat is szeretni kell.Még ha kevésbé tetszik is ,el kellene fogadni.....már ha észrevesszük....!Pont ezért kellene mindíg időt szakítani magunkra,hogy jobban megismerjük "egymást".Ezt most szándékosan írtam így....:)))))De ha elfogadom ,hogy pl.türelmetlen vagyok,akkor már nem küzdök ellene,és változni is fog.Mert onnantól már csak azzal foglalkozom,hogy milyen szeretnék lenni....:))))Valahogy így kéne...
Vidám szép délutánt Neked!
(())ZsuzsiKedves Ágica!

Köszönöm,hogy ezt megosztottad velünk.Ölellek:HajniKedves melazo!Ha tudnád, hogy mennyire igazat

mondtál most!DDD!csodakabi!

:)Viszont kívánom neked is DRÁGA DRÁGA DRÁGA

Ágica!/Egyébként meg félreérthető volt az írásod.Akár arra is gondolhattál volna, hogy leölt állatok prémes bundáját élvezem.Látod!Ne ítélj, hogy ne ítéltess!
Egyébként meg valóban jó érzések párosultak hozzá.Sőt...Csillagfény 21 !

Ez volt az első és utolsó írásom hozzád.Mostmár megértettem miért csak "magadba beszélsz" mindig.Jó szórakozást!Mire gondolsz?Műszőrme a prémes rész!DDD!!!!

------------Kedves Csillagfény 21 !

Ha ezekhez jó érzések is párosulnak akkor gratulálok Neked! ÁgicaÉn abszolút jól érzem magam a bőrömben, na meg

a prémes kabátomban is...DDD