Vonzás Törvénye a gyakorlatban

vonzásAz a furcsa, hogy nem úgy alkalmazom a Vonzás Törvényét, ahogy a könyvekben olvastam. Tehát hogy 1. kérj, 2. fordíts figyelmet a vágyadra 3. engedd meg, hogy megvalósuljon. Szóval nem így csináltam, egyszerűen csak kértem és elképzeltem, hogy milyen jó lenne. De nem agyaltam túl sokat, nem csináltam annyira tudatosan és erőltetve, egyszerűen csak rágondoltam és kész. Erről mi a véleményetek?

Persze azért nem csináltam annyira tudatosan, mert még nem volt elég időm rá, hogy megcsináljam azokat a gyakorlatokat, amiket olvastam a könyvekben. Gondolom, ha ez iigy működik, akkor a gyakorlatokkal méginkább működni fog :))

Ma megint annyi klassz dolog történt :)

Elhatároztuk itthon, hogy fogyókúrába kezdünk. Én 87 kg vagyok, nem vagyok kövér, csak van egy kis súlyfelesleg. Leginkább talán valamiféle mini sörpocak :) Elmentem vásárolgatni mindenfélét a fogyókúrához és azon gondolkodtam, hogy milyen jó lenne, ha lenne itthon mérlegünk, mert akkor biztosan jobban nyomon tudnánk követni, hogy mennyit fogytunk. Aztán tovább vásárolgattam. Már a pénztárnál álltam, felpakoltam mindent a szalagra, erre beáll mögém egy hölgy és felrak egy mérleget a szalagra :)) Gyorsan megkérdeztem, hogy mennyibe került és melyik soron találta. 1500 Ft körül volt, úgyhogy megkérdeztem, hogy visszarohanhatok-e. Nagyon kedves volt, persze mondta, hogy menjek csak nyugodtan :)) Egyébként a Lidl-ben voltam, itt mindig változik a kiinálat az ilyen műszaki és egyéb nem élelmiszer jellegű termékekben, szóval nem szoktak mérleget árulni :)) Nem digitális, csak mechanikus, de arra amire kell, pont megfelel (digitális is volt, kétszer annyiért). Szép is, úgyhogy nagyon örülök neki, hogy találtam, pont akkor, pont ott :) A legkomolyabb az egészben, hogy a mérlegtől kb. 3 méternyire jutott eszembe ez a gondolat, hogy milyen jó lenne egy mérleg. De nem néztem körbe, igazából elmentem mellette :) Hihetetlen. :) Aztán a kasszánál megint előjött a mérleg! :)

Aztán amikor hazaértem, nem volt sehol parkolóhely a ház körül, de még egy utcányira sem. Sehol egy hely. Mindegy, mentem néhány kört, de nem találtam. Aztán ahogy mentem, az egyik szűk utcán egy iskola előtt megállt egy kisteherautó és nem tudtam tőle elmenni. Mindegy, gondoltam, várok nyugodtan, neki is megvan a dolga, nem idegeskedtem. Arra gondoltam, hogy biztosan azért van itt ez az autó, mert addig felszabul egy hely a ház előtt és majd oda be tudok állni. :)) És képzeljétek: TÉNYLEG IGY LETT!!!! :) Pontosan a házzal szemben, amiben lakom, lett egy parkolóhely!!! :)))))

Tudom, amiket leiirtam, azok nem tűnnek nagy dolgoknak, de azt gondolom, hogy ha ezek ilyen kis dolgokban működnek, akkor nagyobb dolgokban is ugyanilyen könnyen és egyszerűen működnek. Ráadásul az ilyen kis dolgokban úgy működnek, hogy nem fordiitottam nagy figyelmet az egésznek!! :)

Ez a blog egyébként nagyon jó dolog, mert azt olvastam az "Igy működtesd a Vonzás Törvényét" c. könyvben, hogy "Jegyezd fel a vonzás törvényével kapcsolatos bizonyosságokat" - tehát az is nagyon pozitiiv, ha az ilyen történéseket, amiket fentebb illetve korábban leiirtam, feljegyzem :)) Ezt Nektek is javaslom! :)

Holnaptól tehát belekezdünk a fogyókúrába, már látom is, hogy szép vékonyak vagyunk :))

Közben olvasom az "Igy működtesd a Vonzás Törvényét", holnap majd részletesebben foglalkozom vele, elkezdem a gyakorlatokat. Ma még nem foglalkozom ezzel, van egy csomó program, ami ma még vár rám és örülök nekik :)

Egyelőre még nem vágyom igazán semmire, pontosabban nem gondoltam bele, hogy mire vágyom. Egyszerűen csak pozitiivan szemlélem a dolgokat, bármit is csinálok. Pozitiivan állok az emberekhez és jól érzem magam :) Ez a legfontosabb végülis :))

Szép napot Nektek!

Hozzászólások.kétségbe esve

SZiasztok!
Igen,kétségbe vagyok esve,mert az utóbbi időben ellenem fordult az univerzum,és itt egyáltalán nem túloztam.
Ez abban nyilvánul meg,hogy bármibe kezdek,bármihez nyúlok semmi nem sikerül minden tönkre megy,betegségek balesetek tömkelege ér.SZorgalmasan csinálom a gyakorlatokat ,meditálok s.tb.
A barátnőim az mondják hogy rontás van rajtam,és le kell vetetni,mert addig hiába próbálkozom bár mivel.
Soha nem voltam rossz indulatú ember,ahol tudtam segítettem,még akkor is ha csak hálátlanságot kaptam vissza de a legtöbb esetben ezt előre tudtam.
A céljaimért úgy érzem meg tettem mindent,és ez a legérthetetlenebb számomra , hogy mindennek ellenére mindig csak a katasztrófák érnek egymás utánban,már ott tartok hogy feladom.
Köszönöm.:)

/Sziasztok! Először írok én is erre az oldalra! NAgyon örülök és hálás vok azért,h ezt az oldalt is bevonzottam magamhoz! :) azt szeretném megkérdezni,h a szerelmet h tudnám magamhoz vonzani!mit kell tennem pntosan! ti mit csináltatok? v ha esetleg vmi van kialakulóban,h kell rá gondolnom,h öröke is szerelem legyen,v h ő is komolyan gondolja! ? Nagyon szépen köszönöm!!!! :)) :))Kedves Kati!

Köszönöm válaszodat, keresni foglak a megadott elérhetőségen.
Üdv.
humanMindenkinek köszönöm :-)

Sziasztok,

Mindenkinek nagyon szépen köszönöm a hozzászólásokat és a kedves gondolatokat :) Nem tudom, hogyan került fel a bejegyzésemhez a kép, de köszönöm ezt is, akárki is tette oda ;) :))

Éppen Balogh Béla tudatalattis cd-jét hallgatom és jól érzem magam :) Elkezdtem a fogyókúrát is, juhé :D Minden olyan klassz!

Nektek is hasonlóan klassz napot! :)Kedves thb!

Én úgy látom, hogy bizony hogy a nagykönyvben leírt módon alkalmaztad a Vonzás Törvényét :)
Hiszen 1. "kértem" 2. "elképzeltem", azaz figyelmedet nem másra, hanem a vágyadra fordítottad (szóval a figyelmed ezzel, nem mással volt elfoglalva) 3. "milyen jó lenne", azaz pozitív érzelmek töltöttek el vágyadra gondolva - ami nem mást jelent, mint hogy engedted, hogy megvalósuljon (mert a megengedés azt jelenti, hogy bizakodva várod a megvalósulását, nincs benned kételkedés vagy bármilyen más negatív érzelem).

A gyakorlatokra akkor van szükség, ha olyan területen akarunk teremteni, ahol sok a negatív érzelmekkel teli gondolatunk. Máskor meg (és egyre gyakrabban ahogy ügyesedünk), csak kirázzuk a kisujjunkból :) - ahogy ebben az esetben Te is tetted

Sok-sok örömteli teremtést:
Kati
www.bosegmindenteren.hu
A vonzás törvénye a gyakorlatban - tudatos teremtés lépésről lépésre!
Ha ELDÖNTÖTTED, hogy életed minden területén bőséget, szabadságot, harmóniát akarsz megtapasztalni.Kedves human!

Többféle dolgot tehetsz, hogy visszaszerezd a kölcsönt.
Pl. elképzeled, hogy visszakapod, átéled képzeletben, hogy mennyire fogsz neki örülni, milyen felszabadult, megkönnyebbült leszel ... sőt talán huncutul rákacsintasz a Vonzás Törvényére (vagy ha úgy tetszik Belső Lényedre, vagy Istenre ...): na ezt klasszul elrendezted, köszi ... :))
Részletesen elképzelheted, mit fogsz az összeggel csinálni, ...
Készíthetsz (kézzel vagy géppel) egy banki értesítést vagy postai feladóvevényt, hogy megkaptad az összeget az illetőtől - és olyan helyre teszed, ahol sokszor a szemed elé kerül ...
Ha van a saját tapasztalatodban olyan eset, vagy hallottál olyanról, hogy egy nehezen visszaszerezhető kölcsön mégis meg lett adva, akkor annak felidézésével növelheted hitedet, hogy ebben az esetben is sikerülhet ...
Ha ezt az esetet leszámítva általában jól mennek a pénzügyeid, vagy a kölcsöneidet általában vissza szoktad kapni, töltsön el a hála, és gondolj erre az esetre csak átmeneti gondként, ami hamarosan elrendeződik ...

A konkrétumok (különösen a témával kapcsolatos saját gondolataid, érzelmeid) ismerete nélkül csak ilyen általánosságokat tudok ajánlani. Remélem ezek is segítenek. Ha nem, keress meg, személyre szabott tanácsadással is foglalkozom.

Sok sikert!
Kati
www.bosegmindenteren.hu
A vonzás törvénye a gyakorlatban - tudatos teremtés lépésről lépésre!
Ha ELDÖNTÖTTED, hogy életed minden területén bőséget, szabadságot, harmóniát akarsz megtapasztalni.Sziasztok,

Szintén előszőr irok az oldalra. Tanácsot szeretnék kérni. A Vonzás Törvényének alkalmazásával már sok mindent elértem. Amíg nem olvastam a könyvet nem is tudtam, hogy tudat alatt már eddig is használtam.
Mit javasoltok, mit kéne tennem egy kölcsön visszaszerzése érdekében (természetesen a jogi lehetőségektől függetlenül)?
Már több megközelítésből is próbálkoztam, de eddig még nem jártam sikerrel.

Üdv. humankedves Thb!

Mióta ma felléptem erre az oldalra, egyfolytában csak mosolygok! Köszönöm, hogy a te írásod olvasása ezt méginkább felerősítette!
Nagyon örülök a sikereidnek! Gratulálok! Csak így tovább! Valóban igazad van, sokkal jobb a hangulatod, és egyre jobban megy a teremtés is, ha ezeket az apró dolgokat is észreveszed, és nemcsak a nagyobb dolgokra koncentrálsz! Ugyanis igaz a mondás, hogy sok kicsi sokra megy! Minél több apró teremtésed sikerül, annál nagyobb kedvvel és annál örömtelibben fogsz belevágni az újakba, és nagyobbakba...egyre nagyobbakba...és amíg azokra vársz, a kis teremtések sikerei tartják fenn benned az erőt, és a boldogság érzetét!
Még egyszer további sikeres teremtéseket kívánok Neked!!!:))))"egyszerűen csak kértem

"egyszerűen csak kértem és elképzeltem, hogy milyen jó lenne. De nem agyaltam túl sokat, nem csináltam annyira tudatosan és erőltetve, egyszerűen csak rágondoltam és kész" ---

Hát pont ezt mondja a TITOK is! ezek szerint nagyon jól érzed, a lényeg hogy ne AKARJ, abban a görcsös csakazértis értelemben ahogy a legtöbben az AKARNI szót használják. A titok lényege, hogy HAGYD hogy megtörténjen. Emlékszel a filmben, hogy amikor a társkereső hirdetésekkel foglalkozott a lány, akkor nem sikerült neki, aztán amikor arról ábrándozott a tengerparton, hogy milyen jó lenne.... hm... akkor egyszercsak "véletlenül" odapattant egy labda, ami után rögtön a fiú is megjelent, és hívta a lányt, aki először nem akart menni. HOPP, és itt a lényeg, HAGYD hogy megtörténjen, egyszerűen engedd el magad és MAGÁTÓL jönni fog, amit egyébként erőltetni kell, és úgy sosem fog sikerülni. EZ a titok lényege, hogy FOGADD EL az Univerzum segítségét, mert ő TUDJA :)

és te pont ezt teszed: "egyszerűen csak rágondoltam és kész" --- ENNYI :))

gratulálok :)válasz

Köszönöm a gyors választ! Nagyon örülök, hogy itt lehetek!Drága Zuzu:)

Szeretettel köszöntünk egy új Teremtőt a mi nagy családunkban :)
A boldogság bennünk van :)
Kitüzőt pedig az Országos Ölelés Napokon AJÁNDÉKOZUNK, valamint ha MoMoMo tag szeretnél lenni, akkor szeretettel várunk közénk.
Szerető öleléssel: Öbike :)
A szeretet mindent áthat.....
Mosolyogj Drága Magyarország :)kezdő is nem is

Sziasztok!
Most először írok erre a weboldalra. Olvasom a könyvetm, de még nem éretm a végére, úgy gondolom, hogy egyébként többször kell elolvasni, illetve elővenni!
Csak annyit szeretnék megosztani veletek, hogy amikor elkezdtem olvasni a "titkot" furcsa érzés kerített hatalmába! Néha azt vettem észre, hogy ezeket a technikákat, ugyantudattalanul, de valamilyen szinten eddig is alkalmaztam. És ha igazán hittem valamiben az általában megvalósult, ha nem is teljesen úgy ahogy elképzeltem, de megvalósult.
Most vagyok túl egy 4 éves kapcsolaton, kicsit nehéz volt meghozni a döntést a szakításról, de úgy érzem most új lehetőségek várnak rám és tényleg mindent elérhetek amire igazán vágyom. Boldog vagyok, mert most már tudom, hogy mit szeretnék! Hogy igazán mit szeretnék! Úgy érzem vár rám az igazi boldogság, az igazi társ, aki mellett igazi nő lehetek!
Üdvözlök mindenkit!
UI: nagyon szeretnék MOSOLY kitűzőt! Hogy juthatok hozzá?
ZuzuDrága THB :)

Ez megint tök jó :) igen, ilyen apró dolgokra is fel kell figyelnünk, hiszen ezek teremtések. Teljesen igazad van, hogy lazán veszed a dolgokat, hiszen csak igy müködik és ha van hozzá HIT hogy amire gondolunk az válik valósággá. Ha görcsölünk, akkor már ott is a félelem, hogy mi lesz ha nem sikerül!

Szeretettel várunk a CSINI-KLUB-ba :)
Öbike :)
A szeretet mindent áthat.....
Mosolyogj Drága Magyarország :)